reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Witajcie!
Jeszcze dwa dni i weekend!:-)

Witaj Nicoya! Fajnie,że mamy kolejną mamę oczekującą na wątku 30-stkowym!

Majeczko życze powodzenia i bardzo szczęśliwego roku!

Sensi dzięki za wyjaśnienia odnośnie wykresu! Coś miałam zaćmienia wczoraj po męczącym dniu:sorry:, ale teraz już jasne. Przykro, ze u Ciebie jednak jakiś objaw nieprzyjemny się pojawił. :-(Ale może da się go jakoś załagodzić?

Carioca Tobie też dziękuję za wyjasnienia! I ODPOCZYWAJ! A będzie dobrze.

Ewa Jak dobrze, że od soboty ten wyczekany urlop! Ty juz testujesz niedługo:-)!

Antilko a infekcję pogonię, bo tak jak Ewa pisała zakładamy niedługo wątek październikowy, a ja baaardzo lubię październik!:tak:

Pozdrowionka dla wszystkich! Idę robić obiadek...

No i witam nową staraczkę - wagnes - uszy do góry, mąż do wyrka i będzie co ma być (różowe, tłuściutkie i zdrowe). Masz jakieś badanka za sobą? Ja oczywiście z miejsca polecam mierzenie temperatury właściwej :-)

Witam Was wszystkie,
dzieki za mile powitanie. Carioca 77 - obecnie nie robilam zadnych badan bo poprostu mam stracha ze cos jest zle (ale jestem glupia... ale sama sie tak naredzam i zapetlam... :-(). Temperaturke systematycznie mierze od listopada... ale na razie efektow tego nie ma :-(
Musze chyba dostac porzadnego kopniaka i w koncu zabrac sie za siebie...

pozdrawiam
Wagnies

chcialam wam zadac pytanie odnosnie mojego nowego watku o szyciu... czy ktoras sie orientuje w prawie i moze mi powiedziec,czy moge wstawiac wykroje i ich opisy z czasopism ... nie bede pobierac za to oplat,wiec chyba nie bede naruszac praw autorskich,ale mimo wszystko bede je publikowac,wiec chcialabym sie od razu upewnic...
Witaj Ewa-Krystyna

Z tego co się orientuje to jezeli nie masz praw do danego "dzieła" to nie masz prawa go publikowac nawet gdybys podpisala czyje to jest. Przekazanie praw dla wlasnej ochrony najlepiej miec na pismie. A jesli podpiszesz z czego publikujesz to mozesz miec jeszcze wieksze problemy bo szybko bedzie mozna namierzyc z czego korzystalas.... ostatnio naczytalam sie o firmie ktora w internecie namierzala swoje fragmenty map i skarzy ludzi ktore je publikowali - zada zaplaty + odszkodowania + odsetek... niestety taka mamy ustawe o ochronie praw autorskich :-(((

pozdrawiam
wagnies

Witaj Wagnies! Fajnie, że mierzysz temperaturę, to już dobry początek. A co do badań to warto na pewno sie do ginekologa wybrac i popytać. Rozumiem strach, ze coś nie tak będzie (wczoraj też bardzo się bałam wizyty), ale mimo wszystko warto. Bo może jest OK (i wtedy nie będzie powodu do zmartwienia), albo jeśli coś nie tak, można to leczyć, a wtedy im szybciej tym lepiej!
Życzę odwagi! :-)

Lapis cieszę sie, ze takie piękne wieści! I bardzo dziękuję za fluidki, bardzo pożądane!;-)
Czy Wy już wszystkie śpicie?!

reklama
Witajcie 30-dziestki :happy::happy:

Anusieńko
skąd ta smutna mina:confused::confused::confused:

Lapisku ja nie mam żadnych złych wieści odnośnie mojego dzieciątka a z tego co zdążyłam już się dowiedzieć badanie NT jako sam wskaźnik daje lekarzowi pojecie tylko orientacyjne, a dobry wynik wcale nie oznacza, że choroby genetyczne nie wystąpią (gwarancja 80-90%). Jak już pisałam urodziłabym dziecko bez względu na wynik badań genetycznych, więc ta wiedza nie jest mi potrzebna. Wierzę i proszę codziennie Boga o to, aby moje dziecko było zdrowe.I tak będzie:tak::tak::tak:
A na zwiększone NT nie można podać żadnego antybiotyku ani leku:no::no::no:

Vonko hop, hop

Carioca
jak się czukesz. U mnie dzis kręgosłup ok:happy::happy: Jutro zaczynam 4 miesiąc, więc zabieram się w nastepnym tygodniu za ćwiczenia;-);-)

Pozdrawiam wszystkie kobitki

Do góry