reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ewa - zapomniałam się przywitać z Tobą :zawstydzona/y: ale jestem burak, ale i tak wiesz, że Cię lubię :-D
Kiedy zaczynacie remont?
Sensi - dziękuję, dobrze że jesteś, naprawdę mi pomaga słówko jakby nie było to i tak lekarza :-D w dodatku zafasolkowanego. No i mam nadziję, że nie będzie ten objaw taki ciężki, jak się spodziewasz. Może jakieś ćwiczenia kręgosłupa? Wyginanie grzbietu tak jak kot (ćwiczenie na czworaka), albo wyginanie grzbietu opierając się rękoma o ścianę?
i witam Nicoyę - to Ty już w zaawansowanej ciązy jesteś! Dużo zdrówka życzę i spokoju!

Witajcie babeczki!
Carioca, odpoczywaj jak najwiecej! bedzie dobrze, bierzesz duphaston caly czas, prawda?
witam nowe dziewczeta!
Majeczko, specjalne buziaczki dla Ciebie! ten rok na pewno bedzie dla ciebie dobry i owocny!:tak:

Carioca77- oczywiscie... :laugh2: ... nie przejmuj sie,jest nas tu sporo i czasami niesposob wszystkie zauwazyc.... mam nadzieje,ze odpoczywasz...

chcialam wam zadac pytanie odnosnie mojego nowego watku o szyciu... czy ktoras sie orientuje w prawie i moze mi powiedziec,czy moge wstawiac wykroje i ich opisy z czasopism ... nie bede pobierac za to oplat,wiec chyba nie bede naruszac praw autorskich,ale mimo wszystko bede je publikowac,wiec chcialabym sie od razu upewnic...

Cześć Kajda - z Tobą też się nie przywitałam, normalnie wstyd mi, wybacz. Po prostu będę się teraz witać z 30tkami, bo nie chce juz popełniac gaf :zawstydzona/y:
Odpoczywam i biorę duphaston cały czas i chyba bede jeszcze długo brała. A co u Ciebie?

Ewa - nie jestem pewna, normalnie w publikacjach trzeba miec zgodę autora. Może podawaj linki, albo podawaj źródło z odniesieniem do strony.

Carioca77- chyba tak bede musiala robic,bo nie chce sie narazac... ale z drugiej strony te wszystkie czasopisma sa tak drogie i czasami niedo konca warte kupna.... zobaczymy... w kazdym badz razie w weekend sobie zaplanowalam pierwszy projekt - sweterek,czapeczka i buciki,bede robic sama to bedzie latwiej wyjasniac.... :laugh2:

no co Ty, Carioca, nie ma co Ci być wstyd! ja sie tym bardziej nie witam z wszystkimi tylko wpadam tutaj z doskoku i nie odnosze sie do wszystkich! to ja sie powinnam wstydzic, heh;-)
u mnie ok, mam duzo pracy, rodzenstwo u nas na feriach, wiec rece pelne roboty:-D
Ewa, niestety nie pomoge w tej kwestii o ktorej pytasz...

dobra, zmykam do roboty z powrotem

reklama
a założyłaś już ten nowy wątek, bo go nie widzę. Będę się dołączać ze zdjęciami mojej roboty. Zamówię sobie na allegro wełenkę jakąś (trzebaby chyba jak dla dzidzi to jakąś jak najmniej sztuczną wybrać?) i druty i będę robić zdjęcia postępów.
Mam sporo lnu - takie nie wielkie skrawki - sporo tego, ale wszystko w wielkości 1 metra. Masz pomysł czy możnaby to spożytkować? (coś prostego). Pewnie na lato jakieś wdzianka, prawda?

Do góry