reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi-jak Kubusiowi smakuje nowe mleczko?

Ewo Kubuś rozsmakował się na całego;-) a co najważniejsze-żadnych objawów alergicznych:tak:. Pije 6 razy po 180 ml:szok: co dość znacznie przekracza normę podaną na opakowaniu;-)(no ale Kuba znacznie przekracza "normę" w porównaniu z rówieśnikami:-D:-D:-D:-D) ale przecież nie będę dziecka głodzić-niech je jak lubi :-D:-D. Jeden z mlecznych posiłków jest znacznie zagęszczony kaszką ryżową z bananami, do porannego i wieczornego dosypuję kleik ryżowy:-p. No i codziennie Kuba wcina marcheweczkę ze słoiczka-bardzo mu smakuje:happy:.

reklama
Carioca Przeczytałam Na Którymś Forum że Ty Też Miałaś Niedomogę Lutealną, Powiedz Jak Sie Leczyłaś , Jak Po Tym Zaszłaś W Ciążę I Jak Ona Przebiegała?

KAJDA :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) OGROMNE GRATULACJE!!!

dziewczyny, sorki, że mnie nie ma, ale mam bardzo dużo pracy. nawet kompa wzięłam na weekend do domu, żeby nadrobić... nie udało mi się :-(

taki zapieprz będę miała jeszcze przez jakiś czas. jutro idę do gina, we wtorek z Piotrkiem do dermatologa... w środe Sz wyjeżdża na 2 dni do W-wy na szkolenie.
nie wiem jak się wyrobię z tym wszystkim...

ściskam Was gorąco
dobrej nocy :tak:

Carioca-niestety chyba te najdrozsze wozki wlasnie maja najwieksze gondole i najczesciej sa na pompowanych kolach jak np. Emmaljunga-ona kosztuje miedzy 1600 a 2700 zl w zaleznosci od modelu,wiec jest to dosc drogi wozek.... znam tylko Peg Perego i na prawde jego gondole sa duze poza Navetta i Porte-enfant w porownaniu do Quinny czy Bugaboo... niestety innych wozkow glebokich nie znam,a o tym zeby byl najdrozszy na jaki nas stac wlasnie wyczytalam na jakims forum - taki wozek pozniej latwiej i korzystniej odsprzedac... jasne wozki,w ktorych my jezdzilysmy byly o niebo lepsze,bo wymiarowo zdecydowanie wieksze,ale oprocz Silver Cross'a nikt chyba juz ich nie produkuje,a ten kosztuje na prawde majatek... ja widzialam tylko jeden hamulec reczny- w moim wozku dla czworki w szkole i rzeczywiscie pchanie go to katorga ( przez ten hamulec),ale w zwyklych wozkach nie spotkalam sie jeszcze... i tak jak napisalas najwazniejsze to wysluchac rad a robic po swojemu,bo kazdy zwraca uwage na inne rzeczy :-)...
mam nadzieje,ze Stasiowa alergia juz nie powroci... odpowiednia rehabilitacja w odpowiednim czasie dziala cuda i pewnie dosc szybko nie bedzie juz potrzebna...
Sensi-cudownie :-) nie glodz dziecka jak ma apetyt... u nas w klasie mamy dziewczynka,jest taka pulchniutka,ze az milo :-), a te kraglosci zgubi jak zcznie chodzic ...
czy uzywacie butelek Aventu? jesli tak to lepiej je wyrzuccie... sa zrobione z jakiegos rodzaju plastiku,ktory pod wplywem grzania i sterylizacji wydziela jakies szkodliwe substancje i u nas zaczynaja zalecac wymiane wszystkich plastikowych a w szczegolnosci Aventu butelek na szklane.... nie pamietam nazwy tego plastiku,ale jak znajde to wam podam...

Dzień dobry :-):happy::-)

Ewuś nie stresuj się tak tą wizytą. Przecież wszystko jest ok, a wizyta tylko to potwierdzi :tak::-) Przytulanie się z kibelkiem to bardzo dobre objawy ;-):-D
Ale co to jest z tymi butelkami Aventu :szok: U nas są uważane za jedne z najlepszych :szok:
Kajduś wypoczywaj jak najwięcej. Dla dziecka kobieta jest w stanie znieść naprawdę bardzo wiele, ale miejmy nadzieję że fasolka się zagnieździ porządnie i będziesz mogła chodzić :happy:
Leyna oby ten nawał roboty był tylko przejściowy. Święta na szczęście już blisko, więc te parę dni sobie odpoczniesz :tak:
Ena u mnie @ trwa 2, 3 dni mocnego krwawienia. Potem jeszcze kolejne 2 -3 dni takiego końcowego plamienia. A co Twój gin mówi na tą niedomogę?
Aleczku kciuki zaciśnięte ;-)
Sensi a może Kubuś będzie jakimś koszykarzem. Bo jeśli teraz jest już taki duży to pewnie wyrośnie na dużego chłopaka :-) Niech je na zdrowie to mleczko :-)
Carioca z tą przeprowadzką to masz teraz pewnie spore zamieszanie. Ja już się boję jak sobie pomyśle że po wybudowaniu naszego domku trzeba będzie się przeprowadzić :szok:;-)
Najeczko na pewno trafisz na dobry wózio :tak:
Wagnies :-)
Vonko :-)

A my wczoraj po prostu się totalnie wybyczyliśmy :zawstydzona/y::-D Co za wspaniały dzień, było bardzo miło:-) Tego mi trzeba było, takiego totalnego wyluzowania :-):-D

Miłego początku tygodnia dziewczynki :-)

Dzień Dobry Kochane:-)
Aluś ja również trzymam kciuki bardzo mocno zaciśnięte:tak:
Sensi to chyba dobrze, że Kuba ma apetycik:confused:
Ewuś doskonale rozumiem, że się troszkę denerwujesz to normalne. Jednak wszystko jest przecież dobrze:tak::tak::tak:
Leyna możemy podać sobie ręce przede mną też bardzo pracowity tydzień. W dodatku bez weekendu, bo w sobotę i niedzielę pracuję:angry:
Kajduś leż sobie spokojnie i nie myśl o pracy.
Carioca czyli już jesteś w trakcie przeprowadzki:confused:
Monik aż wstyd się przyznać, ale ja wczoraj spędziłam cały dzień w szlafroku i..... było super:-D:-D:-D
Vonko, Wagnies,Najeczko:happy:

czy uzywacie butelek Aventu?

Nie, używamy Canpol;-)

[/FONT] Sensi a może Kubuś będzie jakimś koszykarzem. Bo jeśli teraz jest już taki duży to pewnie wyrośnie na dużego chłopaka :-) Niech je na zdrowie to mleczko :-)

Tą wielkość to pewnie ma po tatusiu (190 cm. wzrostu:happy2:), bo ja mam tylko 168cm.

Sensi to chyba dobrze, że Kuba ma apetycik:confused:

No pewnie:tak::tak: niech je, mamusia kupi;-) w końcu trzeba na coś wydawać pieniądze:-D:-D

reklama
Do góry