reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie ponownie :-)
pospalam kolejne dwie godzinki i juz wiecej nie moglam... jakos wewnetrznie dzis sie stresuje i nawet nie wiem czemu? wizyte mam na 1h50 mojego czasu,a wroce pewnie ok 21h u was i wtedy napisze co i jak :-)... jestem taka szczesliwa,ze udalo mi sie "wepchnac" na wizyte - ktos odwolal... z jednej strony bym chciala pojsc na zwolnienie ( tutaj nie daja tak lawo i tylko jak na prawde jest powod) a z drugiej strony jednak pieniazki sie przydadza no i mimo wszystko lubie moja prace ( pomijajac kierownictwo) i dzieci ... za nimi bym bardzo tesknila,ale najwazniejsza jest teraz moja fasolka :tak: i jej utrzymanie i zdrowe rozwijanie w pieknego i zdrowego lipcowego maluszka :-)....
nie wiem co jest z ubikacja,ale prawde mowiac jest to bardzo frustrujace... na szczescie tym razem nie mamy plywajacych gowien,ze to tak obrazkowo opisze po podlodze jak poprzednio.... mam nadzieje,ze uda mu sie to naprawic... on juz powiedzial,ze prawdopodobnie to "wina" zapchanych rur kompeksu i jutro wybieram sie do menager'a i mu powiem,ze trzeba cos z tym zrobic,bo ja nie moge sobie pozwolic na wolani hydraulika co dwa tygodnie inie mam ochoty na sprzetanie potem... cale szczescie,ze Joe jest tak wolny w remontach i nie zdazylismy jeszcze nawet zaczac lazienki remontowac....
alez sie znowu rozpisalam o samej sobie....
popisze jeszcze po wizycie... milego dnia! :-)

reklama
Witajcie 30steczki!
Dziś mój mąż później wraca z pracy i wciąż siedze sama. Dobrze, ze jest kotek, chociaż z nim to sobie nie pogadam:-).
Wagnies odpocznij po tym rajdzie porządnie! Szkoda, że ciągle te kłopoty u Ciebie:-(.
Leyna świetnie, że zrobiliście kącik Piotrusiowi:tak:! My niedługo zabieramy sie za pokoik dziecięcy. Wprawdzie jeszcze dłuższy czas nie będzie używany przez dzidziusia, ale chcemy żeby był gotowy i tu bedziemy trzymać rzeczy maluszka. Zobaczymy jak to wyjdzie. Ja ciągle boję się przedwczesnego porodu i chciałabym już mieć gotowe. Ale najpierw czeka nas zamówienie szafy "Komandora", potem malowanie, no i zobaczymy.
Ewuś plusy pięknie wyraźne!:-) Czekm na relację z wizyty, może potem będziesz już lepiej spała?
Antilko do Zakopanego koniecznie ciepła czapka!:-) Udało sie kupić? A to szkolenie jednodniowe, czy dłuższe?
Termin z OM mam na 20 lutego, ale z usg zwykle wychodzi około tydzień później, ostatnio 28 lutego.:tak:
Monik bardzo ciekawa jestem Twoich zdjęć ze ślubu:-)
Sensi a co u Was?
Miłego wieczoru!

Leyno Najeczko :-)
Najeczko ja myślałam ze my większ róznice mamy :-) Zdróweczka duużo!

Najeczko a moze 29 ? ;-) i urodziny co 4 lata

Hej Madziujko !:biggrin2: Faktycznie nasze dzieciaczki w bardzo zbliżonym wieku!:tak:Cieszyłabym się i na 29, byleby luty:biggrin2:. Chociaż dla dziecka lepiej jednak imienieny co roku;-) I Tobie i Twojemu Ludkowi też zdrówka życzę!

Ja zas sie śmieje że do 31 marca nie chcę ale 1 kwietnia to wszystko juz rusze wszystko czego mi teraz nei wolno ;-)

no to jestem juz po 2 zastrzykach. troszke pupa boli ale to nic:) jajniki tez daja znac o sobie, schizy mam tylko lekkie zeby jakie torbiele sie tam nie porobiły, ale staram sie odpedzic te mysli:) na szczescie moja sasiadka jest pielegniarka, wiec nie mam daleko;-)
Ewus, i jak po wizycie? mam nadzieje, ze awaria naprawiona:-D a propos przypomnialo mi sie jak kiedys na lekcji w liceum pekla rura i zalalo nas nie powiem czym z pieknym zapachem:baffled::-D ledwo co zdazylam z kumpela ewakuowac sie z lawki, bo by nam plecaki zalalo...
Antilo udanego szkolenia w Zakopanem:) oj, tez bym pojechala:-) poki co szukamy jakiegos miejsca kolo karpacza na sylwestra... bo to przeciez juz tuz tuz, a my jak zwykle na ostatnia chiwle o tym myslimy:baffled:
monik75, trzymam za ten cykl:) :-):tak:
Najeczko, super takie urzadzanie pokoiku:) w jakich kolorkach bedzie? a kiedy nastepne podgladanie maluszka?? ciekawe kto sie tam kryje..?:)
wagnies, nasza krolowo rajdow;-) nie dawaj sie dołeczkom :-) wlasnie, jak u was ze starankami? na luzie, czy jakies leczonko?
alus, anusienko, vonko - co u was dziewczeta?? BRAKUJE TU WASZYCH POSTóW!!!
a Novaczka gdzie nam zaginęla??
buziaczki dla wszystkich, ide odpoczac, bo tak naprawde to dopiero niedawno wrocilam. po pracy chodze jeszcze na hiszpanski...;)
milego wieczorku:)

Sensi a co u Was?

Od ponad 3 miesięcy to samo:-D:-D:-D spacer, jedzenie, mamrotanie, popłakiwanie, siku, kupa, drzemka, kąpiel, sen, nocne wstawanie:-D:-D. No ale Kubuś rośnie-śmieje się na cały dom (tak rozśmieszyć go potrafi tylko Tatuś:happy2:) rozmawia w sobie tylko znanym języku, turla z plecków na boczek i z brzuszka na plecy........zresztą przekonasz się sama;-):tak:

Najeczko szkolenie do czwartku włącznie.Cieszę się, bo to zawsze coś nowego:-)
My też mamy w planach zamówić szafę do zabudowy tylko jeszcze firmy nie wybraliśmy. Komandor chyba bardzo dobry, ale drogi:baffled: Jak nie ma męża to przecież z nami zawsze możesz pogadać:happy2:
Kajda nic się nie porobi pęcherzyk pięknie pęknie:tak:
Sensi to podobnie jak u mnie: praca, jedzenie, zakupy, kąpiel, spanie a potem praca,jedzenie......;-):-D
Madziujko:-)
Ewo ja też czekam, jak na szpilkach:cool2:

reklama
witajcie...
mam potwierdzona ciaze kolejnym testem sikanym w gabinecie... na badania krwi i usg mam sie zglosic dopiero za 3 tygodnie (!)... no i musze zrezygnowac z pracy... ogolnie rodzinna powiedziala,ze to jest wedlug mojego uznania,ale poniewaz mam kontakt z tak malymi dziecmi to najlepiej byloby dla mnie zrezygnowac z pracy z dziecmi szczegolnie tak malymi... kazdy wirus w tej chwili rowna sie dla mnie poronieniem,a w przedszkolu jednak jestem bardziej na nie nastawiona niz gdzie indziej... tak wiec od jutra jestem bezrobotna i szukam innej pracy... myslalam,ze dostane zwolnienie,ale tu sie chyba tego nie praktykuje lub po prostu jestem jeszcze w zbyt wczesnej ciazy... z jednej strony jestem zadowolona ale z drugiej nie tak to sobie wyobrazalam.... musze przemyslec sprawe....

Do góry