reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie poniedziałkowo :-)

Najeczko do dietki zdążyłam się już przyzwyczaić. Wczoraj było mi ciężko na obiedzie u teściowej. Wszyscy zajadali smakołyki a ja zajadałam sałatę z jajkiem i chudą wędlinką :baffled:. No ale dałam rade i dzisiaj stwierdzam że ta dieta nie jest taka straszna i już się do niej przyzwyczaiłam;-). A najważniejsze, 1,5 kg już uciekło ze mnie :-)
Wagnies nie dawaj się tej chorobie! Ja to też mam problemy z antybiotykami. Na połowę w ogóle nie idę, a na drugą połowę mam uczulenia:eek::baffled: Wyleż się porządnie i wracaj szybciutko do zdrowia :-)
Sensi u nas wczoraj było tak zimno, że ledwo do lokalu wyborczego doszłam. A miałam taką ochotę na spacer bo słoneczko ślicznie świeciło. W górach pełno śniegu więc do nas lodowaty wiatr przyleciał. A Ty Kubusia dobrze hartujesz więc nie straszne będą mu takie pogody :-)
Leyna no ciekawa jestem tej Twojej nowej fryzurki :-). Ja kiedyś poszłam do fryzjera z włosami po tyłeczek a wyszłam z takimi króciutkimi, i powiem że byłam trochę w szoku, pomimo że tak chciałam się krótko obciąć:-D
Antilko udał się wolny dzień? :happy:
Ewuś co tam u Ciebie ?:happy:
Carioca jak się macie ze Stasiem?:-)
Ena :-) mam nadzieję że dzisiaj mały uśmiech gości dzisiaj na Twojej buzi :-)

Miłego dnia dziewczynki :-) :happy::-D

reklama
witajcie....
czemu weekendy tak szybko mijaja? znowu poniedzialek ale na szczescie tylko 4 dni pracy,bo sobie wzielam piatek wolny ... moje przeziebienie i zimno powolutku ustepuja.... ale zarazilam Joe... juz dawno go takiego chorego nie widzialam... poza tym pogoda u nas w weekend bardzo dopisala... az trudno uwierzyc,ze to koniec pazdziernika i bez kurtki moglam wyjsc.... ale pewnie za dlugo nie nacieszymy sie takim ciepelkiem....
Monik-wytrwalosci w diecie! u mnie diety maja zwykle skutki totalnie odwrotne od zamierzonych ;-):-D...
Najeczko- wypoczywaj i poglaskaj brzuszek ode mnie :-)
Antilo- jak minal ci wolny dzien?
Wagnies-wypoczwaj i mam nadzieje,ze szybko ci przejdzie to przeziebienie.... u mnie na szczescie antybiotyki dzialaja,ale biore je bardzo zadko... tutaj graniczy niemal z cudem zeby na przeziebienie przepisali antybiotyk... zwykle nie ma sensu chodzic do lekarza,bo "przepisze" wypoczywac i pic duzo napojow" typu woda,woda z cytryna....
Leyna- jak masz wstaw fotke z nowa fryzurka...
Ena- ja chyba dolacze sie do wypowiedzi Leyny... musisz sie troche zebrac w sobie i przypomniec,ze zycie toczy sie dalej... rozumiem twoj bol,ale juz mniej to uzalanie sie nad soba i zyczenie innym zle.... poronienia sie zdazaja i nic na to nie poradzimy... musimy czekac na kolejna szanse i wierzyc,ze bedzie dobrze,bo bedzie :-)... glowa do gory i zacznij szukac zadowolenia zamiast ciagle rozpamietywac co by bylo gdyby- to do niczego dobrego nie prowadzi....
Sensi- zdejecia Kuby powoduja zawsze mily usmiech na mojej twarzy :tak::-), prosze o wiecej :-)
Carioco- co u was?
Alek- :-)
Vonko- odezwij sie :-)
moje 30-tki pozdrawiam i zycze milego tygodnia!

Witajcie moje drogie:happy: wróciliśmy ze spacerku. Powiało chłodem:cool:

Monik przystopuj z tą dietą, bo jak tak dalej pójdzie to nam znikniesz :-D:-D
Ewo fotki będą;-)
Wagnies kochana, na efekt działania antybiotyku trzeba troszkę poczekać:tak:, a nie ma nic gorszego niż zbyt krótkie lub w zbyt małej dawce stosowanie antybiotyku-okaże się w końcu, że na Twoje bakterie żaden nie zadziała (bakterie się uodparniają tzn uczą się żyć z obecnością antybiotyku). Antybiotyk stosowany zgodnie z zaleceniem jest najbezpieczniejszym dla organizmu lekiem:tak:
Leyna ja nigdy nie miałam krótkich włosów, ale pod Twoim wpływem;-) jeżeli mi się uda to dziś, albo jutro-wybieram się do fryzjera, żeby trochę przyciąć końce, bo są w opłakanym stanie:baffled:

Antilka zajęta..........
Najka zajęta........

Novaczka, Vonka:confused::confused::confused:

Sensi może jednak nie zniknę :-D. Dzisiaj mam 4 z 13 dni diety. W planie mam schudnąć 5 kg. To i tak więcej będę ważyć niż przed rokiem. Ale myślę że waga 55kg, 54kg przy 166cm wzrostu jest całkiem dobra;-) Tyle zamierzam ważyć:-)
Ewuś ale Wam fajnie że macie tak cieplutko:tak: U nas jest paskudna i zimna pogoda.
Dużo zdrówka dla Was :tak::-)

zapomnialam wam napisac,ze dzis moja mama ma miec operacje usuwania kamienia z nerki jesli dobrze zrozumialam... troche sie denerwuje i na dodatek nie moge dodzwonic do taty,czy juz jest po,czy w ogole jej zrobili....
Monik- dzisiaj jeszcze ma byc 26 stopni po poludniu ale niestety juz jutro deszcz i 11...
Sensi- czekam cierpliwie :tak::-)

Sensi może jednak nie zniknę :-D. Dzisiaj mam 4 z 13 dni diety. W planie mam schudnąć 5 kg. To i tak więcej będę ważyć niż przed rokiem. Ale myślę że waga 55kg, 54kg przy 166cm wzrostu jest całkiem dobra;-) Tyle zamierzam ważyć:-)

:szok::szok::szok::szok::szok: Monik Ty chuderlaku:szok: ja mam 168 cm i ważę 62-63 kg:baffled::baffled: i nie uważam się za niezgrabną:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Sensi- wlasnie sie dodzwonilam do taty i mame dopiero przyjeli do szpitala i dzis ma miec tylko badania a operacja najprawdopodobniej jutro,bo w niedziele ma byc juz w domu...
milego dnia! musze leciec do pracy :-)

Sensi z tą wagą to różnie jest. Ja przed rokiem warzyłam 52kg i byłam w sam raz :tak: Wydaje mi się że to zależy od naszych kości. Pod względem ilości tłuszczyki u dwóch różnych osób może być tak samo, a mimo to waga będzie sie różnić. Na zdjęciach wyglądasz rewelacyjnie i te parę kilogramów więcej właśnie w tych kościach leży ;-):-):-):-):-D
Ewuś czy Twoja mama będzie miała tą operacje wykonywaną laparoskopowo??

reklama
Do góry