Witajcie!
Aleczko przykro,z e laparoskopia Cię czeka, ale i z tym na pewno dasz radę! Ciepło przytulam!
Anusieńko Leyna ja tez miałam kłopoty z utrzymaniem prawidłowego pH i często sie coś przyplątywało. Trochę pomagało Lacibios Femina, jogurt z wodą przegotowana do podmywania. a słysząłm niedawno, ze dobrze równoległe brac coś na dobre bakterie w jelitach; Lactid lub Trilac, bo jak tam są drożdżyki to też źle. Przez ostatnie miesiace było dobrze, ale ostatnio też coś się przyczepiło:-( i dziś ginek przepisał mi Natamycynę, powiedział, że nie zaszkodzi dziecku, mam nadzieję! I niestety mam też nadżerkę.
Kajduś to dobrze się składa, że ten gin jest też andrologiem!
A dziś nie mam foteczki, bo nie było usg. Posłuchaliśmy za to serduszka przez jakieś urządzenie i ładnie sobie biło:-).
Carioca czyli w przyszłym tygodniu Staś wyskoczy na bank!:-)A może jak działania przyniosą szybkie rezultaty to już w weekend? Trzymam telefon w pogotowiu
Antilko spokojnej nocki!
A ginek kazał mi pójść do poradni kardiologicznej, chociaz powiedział, ze pewnie będzie dobrze, tylko nerwus jestem:/ na karteczce napisał coś o sprawdzeniu w kierunku tachykardii:-(, no ładnie. Mam tez różne badanka zrobić, morfologia, mocz, hormony tarczycy. Nie był zadowolony, że ważę pół kilo mniej niż miesiąc temu. Sama się zdziwiłam, na wcześniejszych wizytach przybywało mi po kilo. Oczywiście też kazał lepiej jeść. A na zatoki tylko domowe sposoby, a zgłosic sie do lekarza jakby gorączka była. Na szczęście jest dobrze

Dobrej nocki 30steczki!