monik75
Mama Mai i Oskarka
Witam wieczorkiem :-)
Ewo gratuluję podpisania umowy na cały etat :-):-):-) Myślę że ta praca pomoże Ci w ponownych starankach. Będziesz teraz bardzo zajęta i nie będziesz tyle myśleć o fasolce. A jak się ostatnio przekonałaś, kiedy czekałaś na zabieg i nie myślałaś o starankach to się wtedy udało. Trzymam mocno kciukasy
Ubranka przecudne:-) i takie różowiutkie i te króre robisz w ecru. Żeby ja potrafiła takie cudeńka robic
. Niestety do tego talentu i chęci nie mam, a szkoda
.
Natomiast takie zakupki typu praleczka, lodóweczka czy mebelki to mogłabym robic codziennie
. Najpierw robire rekonansik jakościowo-cenowy i następnie przystępuję do zakupków
.
Aleczku nic się nie bój. Przedewszystkim durzo spokoju
. Twój spokuj i opanowanie to połowa sukcesu :-). Bardzo mocno zaciskam kcuki za Twoje powodzonko. Dobrze, że mimo niesprzyjającej pogody wypoczełaś:-) Teraz ze świeżo naładowanymi "bateryjkami" dodzieła :-)
Novaczko fajnie że nowy telewizorek cieszy;-)
Wagnies do pozazdroszczenia taki weekend
Mam nadzieje, że Twoi rodzice dostanąszybko tą pożyczkę i zdążą przed zimą z naprawą dachu. A biurokracja jest okropna i bezduszna. W takich przypadkach cała procedura powinna być przyśpieszona.
Carioca coś mi się wydaje że Staś tak jak bardzo wielu jego kolegów nie wyjdzie prędko;-) Moja siostra i przyjacółka też przenosiły swoich małych męższczyzn
Ja też czekam już na pierwsze zdjątka Stasia :-).
Byłam dzisiaj u dętysty i niestety jednego mojego ząbka nie da się już uratować
Jutro czeka mie rwanie
. Boje się jak cholera!!
Ale co tam robie to dla dobra przyszłej fasolki
Pzdrawiam wszystki 30-ki i miłej nocki
Ewo gratuluję podpisania umowy na cały etat :-):-):-) Myślę że ta praca pomoże Ci w ponownych starankach. Będziesz teraz bardzo zajęta i nie będziesz tyle myśleć o fasolce. A jak się ostatnio przekonałaś, kiedy czekałaś na zabieg i nie myślałaś o starankach to się wtedy udało. Trzymam mocno kciukasy

Ubranka przecudne:-) i takie różowiutkie i te króre robisz w ecru. Żeby ja potrafiła takie cudeńka robic

Natomiast takie zakupki typu praleczka, lodóweczka czy mebelki to mogłabym robic codziennie

Aleczku nic się nie bój. Przedewszystkim durzo spokoju

Novaczko fajnie że nowy telewizorek cieszy;-)
Wagnies do pozazdroszczenia taki weekend

Carioca coś mi się wydaje że Staś tak jak bardzo wielu jego kolegów nie wyjdzie prędko;-) Moja siostra i przyjacółka też przenosiły swoich małych męższczyzn

Ja też czekam już na pierwsze zdjątka Stasia :-).
Byłam dzisiaj u dętysty i niestety jednego mojego ząbka nie da się już uratować

Jutro czeka mie rwanie

Pzdrawiam wszystki 30-ki i miłej nocki