reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aluś dzięki Wam przestaję się zamartwiać.
A internet to czasem przkleństwo:wściekła/y: Człowiek czyta i tylko kombinuje, czy u niego też tak jest:baffled: Dobrze, że do biblioteki medycznej mam daleko, bo pewnie już bym tam siedziała :eek:
Carioca to chyba ta sama roślinka, pachnie po potarciu cytrynką:confused: A z tymi badaniami to racja po co tyle tego. U mnie gdyby nie ta piekielna machina USG też wszystko byłoby idealnie.A jakby nie było to bym się o tym dowiedziała w odpowiednim czasie a nie zamartwiała się na zapas:no:

reklama
Antilko tak trzymaj :-)!

Aluś wiem, że bardzo Ci ciężko, a te leki swoje objawy dają, ale DASZ RADĘ!:tak:

Carioca to chyba anginowiec! :-)Dobra roślinka, niech tam Ci uszko wyleczy!

Kajda papierki ruszone, troszkę ich ubyło, ale jeszcze sporo zostało... Ale poradzę sobie z nimi stopniowo!:yes:

Dobrej nocki!:-)

Alek - chyba mnie pomroczność jasna dopadła, przeciez pamiętam. Tak spojżałam na suwaczek i wypaliłam :-)
No w kazdym razie nowy cykl przed Wami i niech te przyjemniackie lekarstwa swoja rolę odegrają właściwie. Jest Ci po nich niedobrze, czy słabo?

Antilka - wiesz co, ja to już jak nawet miałam wyniki krwi robione, to odebrałam przed samą wizytą u lekarza, bo znając życie jakbym dzień wcześniej odebrała, to bym do poznej nocy siedziala w necie i wyszukiwała problemy:-p

Dobrej nocki dziewczyny!

Witam was moje kochane 30-tki!!!

Antilko- MUSISZ BYC SILNA!! napewno wszystko jest ok. Ja na tym forum jestem od 2 lat i pamietam dziewczyne ktora byla juz umowiona na zabieg bo pecherzyk byl pusty... i po 2 tyg poszla jeszcze raz ale do innego lekarza...I uslyszala bijace serduszko!!! Teraz to juz pewnie jej dzidzia ma kilka miesiecy i fika, ale juz po drugiej stronie brzuszka :-)Wiec powtarzaj sobie ze dzidzia rosnie i ma sie dobrze...pamietaj ze dla ciebie i dziecka stres jest najgorszy wiec postaraj sie zajac czyms przyjemnym...Jestem z Toba!!!

U mnie nic nowego dzis tescik owulacyjny pokazal II kreseczki wiec chyba poszaleje z mezulem...moze to juz ostatni cykl?;-) moze sie uda przez inseminacja?:tak: Zobaczymy...
Na razie zyjemy egzotycznymi wakacjami. codziennie przegladamy katalogi a w czerwcu ruszamy w podroz - chcemy jechac na Karaiby...nie moge sie doczekac.. No chyba ze .. wtedy wakacje spedzimy gdzies blizej..:-)

Anusienko- inseminacje robie u dr J. Od 14-chyba 19 marca bede na monitoringach u niego w celu wychwycenia pecherzyka (a moze mam nadzieje 2 pecherzykow).jesli bys tam byla w tych dniach daj znac...moze sie wrzeszcie zobaczymy;-)

alek przez 3 lata byłam na bromergonie - przy zwiększaniu dawki chodziłam (dosłownie) po ścianach takie miałam zawroty głowy o reszcie nie wspomnę.... ale dałam radę więc i TY TEŻ DASZ i życzę by skutek taki odniosło jak u mnie :-)
antila mój Duży stwierdził że mi internet do rozwiązania wyłączy - bo tylko łażę i czytam i się zamartwiam każdym "dziwnym" symptomem i panikuję... ale to chyba normalne jak się tak długo czeka - i teraz martwi by było ok?

ja naprawdę kobietki moje strasznie żałuję że nie trafiłam tu wcześniej kiedy starałam się o maleństwo, kiedy roniłam, kiedy ryczałam w łazience i nie miałam z kim pogadać - bo ileż razy można matce w rękaw smarkać? a psiapsiółki już dzieci mają..... i myślałam że każde ich słowo to takie z litości.... czytam sobie teraz wasze słowa, podziwiam upartość i jestem z wami... naprawdę - choć tylko wirtualnie i cieszcie się że możecie pogadać z "równymi sobie"....

dzien dobry kobietki:)
juz sroda:-) za chwilek weekend:tak:

Majeczko, widze ze u ciebie lepszejszy nastroj:) ciesze sie bardzo:tak: mmmm wakacje na Karaibach.. marzenie:) super plany:) no i widze, ze na inseminacje jestes juz umowiona i to niedlugo! trzymam kciuki mocniutko! a moze wcale nie bedzie potrzebna, bo sie wczesniej uda:tak: czego ci bardzo zycze:)

Alek, buziole:) przykro, ze masz takie objawy po tych tabletach, ale jestes silna babka i dla dzidziolka wszystko zniesiesz! a on juz niedlugo sie pojawi i ci wynagrodzi:) leki musza zadzialac i na pewno pecherzyki beda ładnie pekac:tak:
Nicoya, moj mezuch tez mi grozi zablokowaniem pewnych stron- szczegolnie bb:-D bo za duzo tu siedze;-)
Carioca jak tam ucho?

Antila, Najka, sensi, anus, moniolek i cala reszta - buziaki i milego dnia

Witajcie wszystkie 30-tki...

Antila trzymam mocno kciuki!!! UDA SIĘ!! A Ty sie nie zamartwiaj bo moze sie to odbic na fasolce... dopoki jest szansa to wierz ze wszystko bedzie w porzadku!
Carioca77 jak tam ucho? jak bedziesz wkladala te liscie gernaium to natlusc ucho jakims kremem zeby nie "opalilo" Ci ucha. A lisc trzeba troche zmiac zeby soczek puscil...

pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie sie cieplo bo zxima wraca... i nie chorujcie - mnie wlasnie cos dopada :-( ale w pracy musze byc (niestety goracy okres)...

Doszłam dziś do wniosku, że tak ja bardzo lubię chodzić do pracy (daje mi to chyba poczucie swojej wartości;-);-)). Ale z drugiej strony, jak sobie pomyślę, że tyle czasu spędzam w pracy i jak mogłabym tewn czas wykorzystać....:-(. No, ale jednak wolę pracować:happy::happy:

reklama
Sensi - to widac, slychac i czuc - ze lubisz swoją pracę :-) Robisz co lubisz i to w czym jestes dobra - wielu osobom sie to nie udaje. Niektorzy chodza do pracy jak za kare - nie dlatego, ze sa leniami,
ale widza ze to jako bezcelowe, wbijajace w rutyne, otepiajace. Na przyklad ja mam taka prace :nerd: A jeszcze szefowa pokazała klasę, mówiać ze zrobiłam swoja ciążą problem i ona sie czuje niezrecznie wobec swoich przelozonych.
Mam zamiar nigdy wiecej z nia nie wspolpracowac. Zreszta chyba sie przebranzowię, powaznie sie zastanawiam nad pójściem na podyplomowke z logopedii.

Wagnies - ucho lepiej, bo dostalam kropelki do ucha przeciwzapalne o dzialaniu miejscowym - i jest duzo lepiej.
A Ty jedz duuużo czosnku - to Cię ochroni przed choróbskiem.

Majeczko - jestem zielona z zazdrości... Karaiby... Chociaż obyś musiala spędzić wakacje w Darłowie ;-)

Antilko - jak samopoczucie?

Nicoya, Najka, Lastrada, Anusienka, Vonka, Ewa, Kajda, Alek - i wszystkie 30tki - buziaki!

Do góry