reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Vonko i ja Ciebie pozdrawiam :-)

Sensi..:-).. wiesz jestem spokojna...objawów jakich kolwiek brak..najgorsze jest to ze wiem jak było wtedy...i co cykl porównuję...
To czekanie..nauczyło mnie cierpliwości z cyklu na cykl jestem bardziej spokojna..choć łezka zawsze się w okuz akręci.

Rozumiem ze koleżance jest ciężko i źle...ale nie powinna być zła na Ciebei że Ty jesteś w ciąży..a ona nie. Wiem że Ci zazdrości..ale powinna to w swoim sercu rozgryść ...ale Ty też spróbuj ją zrozumieć...
A z tą wspinaczką...przesadziła moim zdaniem..... w życiu by mi do głowy nie przyszło się po skałach wspinać..naciągać i przeciągać w ciąży!! I to jeszcze na początku..szok!

Carioca jest takie zielsko co do ucha sie je wkłąda..śmierdzi z leksza ale pomaga.
I nic sie nie martw..dzidzi jest dobrze u mamusi :-)

reklama
Dziękuję Wam Kochane za słowa otuchy.
Jest mi ciężko, ale przecież trzeba sobie jakoś radzić.Dzisiaj lekarz przytłumił tą moją nadzieję ( 35% szans) wg miesiączki jest to już7w3 :-( Wiem,że dopóki jest cień szansy to trzeba wierzyć, ale jakoś mi trudno:no: Mój M wmusił we mnie dzisiejszą Maternę, bo ja już stwierdziłam, że nie ma sensu:no: Dobrze że jesteście.Jeszcze raz dziękuję za ciepłe słowa i modlitwę

antilko trzeba do k... nędzy wierzyć.... nawet jeśli nie teraz - ZAWSZE trzymaj w sercu nadzieję i NIKT nie ma prawa powiedzieć że sie nie uda....

Witajcie!
Antilko myślę o Tobie! Dużo ciepła przesyłam, a Ty mocno przytulaj się do swojego Misia i nie porzucaj wiary, że będzie dobrze!:tak:

Carioca grzej uszko na razie, a jutro lekarz przypisze coś bezpiecznego i będzie w porządku! Trzymaj się cieplutko!:-)

Nicoya prawidłowo, ze brzuś już widoczny i ciuszki ciążowe w użyciu, a z pleckami to moze jednak ćwiczeniami działaj na nie trochę?!

Sensi myślę jak dziewczyny, że koleżanka nie poradziła sobie jeszcze ze stratą, a pewnie i z wyrzutami sumienia. Trudna sytuacja dla obu stron, ale może z czasem się coś zmieni.

Vonko Madziujko :-) :-)

Pozdrowionka serdeczne dla 30stek!

Najko dziękuję jeszcze raz:-)
Carioca moja babcia do chorego ucha geranium wsadzała i pomagało:eek:

Antilko, przytulam, bedzie dobrze! a myslalas moze nad zrobieniem bety?

Carioca, trzymaj w cieple uszko, moze jakas opaska na głowe:tak:a lekarz moze jakies lagodne krople ci przepisze i bedzie ok:tak:
Sensi, z jednej strony rozumiem koleaznke, ze moze jej byc ciezko patrzec na to, ze jestes w ciazy.. bo pewnie wszystko do niej wraca, ale zachowala sie nieodpowiedzialnie.. trzeba zrozumienia z obu stron...
Najko, jak tam dzisiejsza papierkologia?
vonko, pozdrawiam cieplo:)
Alek, brakuje tu ciebie! przed toba kolejny cykl i coraz blizej do 2 kreseczek na tescie:) na pewno:)
buziaki dla wszystkich!

Antilka - nasze mamy jak nas nosiły nie robiły sobie badań na cytomegalię, bety, usg i ... jesteśmy. Nie wyszukiwały w internecie wszelkich niepokojących objawów. Życie było łatwiejsze :-) Chociaż - czytałyście może Trzech panów w łodce nie licząc psa? Młodziki siedzieli sobie przed encyklopedją zdrowia i co robili? - odnajdowali w sobie wszystkie przeczytane objawy :-)
Antilko - przytul męża, obejżyj Dirty Dancing i nie katuj się. I wierz.

Dziewczyny - to zielsko to chyba mam - ono sie u mnie w domu nazywa "anginka", takie pachnące przy poruszeniu? Mama też mi mówiła, żebym sobie do ucha wpakowała, już je nawet dość mocno ogołociłam. Własnie siedze z liściem w uchu i w chustce na głowie :laugh2:

witajcie..

Antilko jestem z Tobą całym sercem! ja wierzę, że będzie dobrze, MUSI BYĆ!!! a Ty jesteś silna i dzielna! Kochana przytulam Ciebie mocno!!

Kajda jestem..:tak: rany!! co ja bym bez Was zrobiła!! jesteście takie Kochane Wszystkie!! to prawda, że nowy cykl przede mną, ale wiary mi brakuje pomału..i siły..wiem, że nie powinnam się poddawać, ale..na dodatek jeszcze w pracy szykują się duże zmiany, trochę mnie to wszystko już przerasta:-(

Najeczko dziękuję Ci:-) nawet nie wiesz, jak ja Ci zazdroszczę tych wolnych dni..:tak:

Vonka staram się jak mogę, ale chwilami to za dużo..nawet jak dla mnie..;-) a biorę teraz orgametril+bromergon, dla mnie to ,,mieszanka wybuchowa'', strasznie się po tym czuję:sick:

Nicoya dzięki:-) chociaż głowa czasem opada, to cycki wprost przeciwnie:-D

wszystkie 30-stki- ściskam mocno!!
i dziękuję, że jesteście..:tak:

reklama
Carioca niestety nie..:-( w drugim cyklu monitorowanym mój pęcherzyk urósł, ale nie pękł..:no: więc czekam na kolejną szansę..
a jak Twoje ucho??

Do góry