reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Antilko SPOKÓJ
Widok pustego pęcherzyka jeszcze o niczym nie świadczy-to wczesna ciąza i może się okazać,że już za tydzień bedzie widać zarodek (sporo się naczytałam o takich przypadkach).Wiem, że jestes bardzo zdenerwowana, ale tym w niczym nie pomożesz ani sobie ani dziecku. Spokojnie. Będę się modlić. Wszystko w rękach Boga. On wie, co najlepsze..

reklama
Antilko trzymaj sie kochana! Będę pamiętać o modlitwie za Was! Spróbuj odpoczywać, przytulam Cię!

Sensi a jak tam w pracy? Przejaśniło się już całkiem?:-)

Carioca a jak Ty się czujesz?

Ja idę zaraz trochę papierkową zaległą pracę porobić. Trzeba sie za to teraz zabrać, bo wieczorem będzie trudniej, wczoraj to przerabiałam. Wytłumaczyłam sobie, żeby nie mieć wyrzutów sumienia, że wczoraj to "przygotowałam sobie warsztat pracy", a teraz wszystko ładnie porozkładane na biurku leży i czeka.:-)

Antilko- jestem myslami z toba ... ciagle jest szansa na dobre wiec jak napisala Carioca trzymajmy sie niej... odpoczywaj i mysl pozytywnie....

Witaj Ewo ! Ja jeszcze w trakcie ferii, ale muszę trochę zrobić w domku, niestety! Mimo to mam nadzieję jeszcze odpocząć, bo to jednak co innego niż codzienna praca. A co u Ciebie?

u mnie nic nowego... powoli zaczynma miec serdecznie dosyc tych calych staran.... mam ochote na dluzszy odpoczynek... o prace sie nie boje bo jak nie ta to inna,ale zawsze troche pieniedzy sie przyda szczegolnie przy moim tempie wydawania i checi remontu oraz przyjazdu moich rodzicow....

No tak, wszystko ma swoje plusy i minusy. Ale fajnie, że tam z pracą nie ma problemu. Pomyśl, co dla was lepsze. A co do tego, ze masz dośc starań to ja też zaczynam mieć dość. I stwierdziłam, że jak w tym cyklu nie wyjdzie to w następnym nie mierzę tempki, nie kupuję żadnych testów owulacyjnych i przytulamy się kiedy chcemy i do upadłego! Jak powiedziałm to wczoraj mężowi to był ogromnie ucieszony!:-D :-D

reklama
Najka wierze twojemu mezowi!
co do pracy to zalezy jaka... ta ktora obecnie wykonuje zawsze jest,tylko trzeba trafic na odpowiednich ludzi... a ja bym chciala cos zmienic,jedyne co mnie trzyma tak na prawde w niej to placa... jest duzo lepsza niz w biurze i nie mam wydatkow typu odpowiednia garderoba,jedzenie,dojazdy czy nawet utrzymanie samochodu - fakt,ze pracuje duzo godzin ale w nich moge sobie sporo czasu wygospodarowac i np. poczytac ksiazke czy zrobic zakupy dla mojego domu... rowniez tak ogolnie w pracy tutaj jest duzo inaczej niz w Polsce.... ja dokladnie nie wiem jak jest w Polsce wlasciwie,bo nigdy w Polsce nie pracowalam ale z teg co slysze,to mi czasami wlosy deba staja i nie bardzo rozumiem jak takie rzeczy sa mozliwe... no i place... tutaj moze tez nie sa jakies szalencze i samej byloby mi duzo trudniej,ale czlowiek moze sobie na wiele pozwolic...

Do góry