reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie kochane! Bardzo dziękuję za wszystkie dobre słowa! Tak ciesze się, ze tu do Was trafiłam!:yes::-)
Dziś troszkę lepiej, więc wygrzebuje się!

Ewo fajnie, że i u Ciebie lepiej!

Majeczko wszystkiego co najlepsze!:-)

Kasianko witaj! Skoro tu do nas już drugi raz zaglądasz, może rzeczywiście masz ochotę staranka rozpocząć... Ale fajna ta Twoja Igusia.
Carioca czyli za tydzień zobaczymy to piękne pierwsze zdjęcie!:tak:

reklama
No nie mówiłam, że śpiochy:-) Człowiek wraca po ciężkim dniu pracy a tu nie ma do kogo się odazwać ;-) :-D

Chciałam tylko powiedzieć, ze odebrałam dzisiaj zamówione na allegro testy owulacyjne + 1 ciążowy.Myślę ,że wypróbuję je w tym cyklu.Wylicytowałam je sama, ale na konto mojego M. Dzisiaj przyszły na jego nazwisko odebrał zagląda i.... myślał, ze to jakieś mikroprocesory:-D :-D :-D bo pakowane w podobne folie( nie miały orginalnego pudełka).Dobrze, że w ostatniej chwili sie zreflektował i zapytał czy to nie moje:-) Powiedziałam ,że NASZE nawet się nie dziwił. Z drugiej strony podejrzewam, że gdybym zamówiła rakietę " ziemia ziemia" też by się nie zdziwił:laugh2: :laugh2: :laugh2:

Cześć Antila! Ja jeszcze nie śpię, choć rozsądnie będzie się do spania zbierać, bo jutro pobudka 5.35!
Z tymi mikroprocesorami to typowo męskie skojarzenie :-D!
Rzeczywiście coś w popołudnie i wieczór pusto na naszym wątku :huh:...

Fajnie, że jestes w testy zaopatrzona! Niech Ci dobrze służą!
Ja też będę korzystać, jeszcze 3 owulacyjne mi zostały.

Bardzo dobrej nocki!:-)

Bez zmian:happy::happy::happy: to znaczy nie mam żadnych objawów ciążowych z wyjątkiem popołudniowej sennosci ogromnej,która mi już-na szczęście:tak::tak:-przechodzi. No i brzusio już widać-no, nie tak wyraźnie, żeby każdy, kto mnie zobaczy wiedział, że jestem w ciąży (luźniejsza bluzeczka przedciążowa załatwia sprawę, a spodnie też nadal przedciążowe:happy::happy:).

Jutro wieczorna wizyta u pani gin;-);-) alemam stresa czy wszystko w porządku:szok::szok:

reklama
Dzieńdoberek:-)
Carioca, Sensi mamusie kochane a gdzie fluidki dla koleżanek w potrzebie?:-)
Sensi nie denerwuj się wszystko na pewno jest OK:tak: Wiem, że łatwo się mówi a gorzej zrobić.Czekamy na wieści od lekarza.
Carioca nie martw się za bardzo tatą.Tak jak pisała Sensi łagodne zmiany po prostu trzeba kontrolować.Lekarze ustalają najwłaściwszy schemat kontroli, aby w porę wyłapać ewentualne zmiany.
Vonko proszę wracać już z tej delegacji:-)
Najko jak dzisiaj nastrój???
Kasianko ja też myślę , iż to nie przypadek:tak:
Ewo ten urlop już teraz???
Aluś super, że jajniczki pracują trzymam mocno kciuki, aby wszystko się udało:happy:
Buziaki dla wszystkich 30

Do góry