Hej :-)
Gochson &&&&&&&&&&&&&&& za wizytę , od razu dawaj znać Ciotkom tutaj !!
No teraz z dwójeczką już nie będzie tak lightowo, ale pewnie babcie pomogą , czy w końcu idzie Adaś do przedszkola ??
Szyszunia ja sadzałam Olka do karmienia w foteliku samochodowym Maxi Cosi (specjalnie go brałam do domu). Dopiero jak już sam siedział to w krzesełku do karmienia. Dowiedz się jak to u Was wygląda, w Łodzi zaświadczenie od lekarza do żłobka nie może być starsze niż 3dniowe;-)
A ja dziś jeszcze rozmawiałam ze żłobkiem, w sumie to mnie Pani uspokoiła, że przez te pierwsze dni to one głównie karmią i tulą maluchy, no i pierwsze 3 dni Olek będzie tylko po 3 godziny. A może i kolejny tydzień, zobaczymy jak tam da radę mój mały chińczyk. No bo uprzedziłam, że on dużo gada, właściwie cały czas ale niestety nie po polsku
Aleksis - no od razu lepiej
Jest dobrze i idzie ku lepszemu
A nie przegrzewasz Ty Janiska przypadkiem ?? ;-) (fota z fb)
Gatto - i jak sałatka owocowa smakowała ?? A to tak owoce po prostu czy w jakiejś zalewie %%% ? :-)
Ani@k - jak pupcia Patrysia i te Twoje uczulenia ?? Proszę ładnie tu opisać wszystko. Już była ta sesja roczkowa u Was ???
EMka - Ty w podróży poślubnej czy lenisz się w chałupie zamiast nam tu opisywać jak tam weselisko ??
Zrobiło się trochę chłodniej i od jutra zaczynamy rowerowe wycieczki w czwórkę
Mam nadzieję, że się spodoba Olkowi, na pewno tak
Spokojnego wieczoru wszystkim