reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Carioca! prosze mi sie tu nie dołować niepotrzebnie, jakby coś było niepokojącego lekarz by Ci powiedział! Tego płynu jest bardzo malutko, może był niewielki stan zapalny. Zerknęłam na moje ostatnie USG.Ja miałam na USG na wiosnę płyn ok 29x23x15 mm i w opisie oznaczało to małe zmiany pozapalne. Sporo więcej od Ciebie, a lekarz mówił, ze nie ma podstaw do zmarwienia, wiele kobiet przechodzi jakieś stany zapalne i są tego ślady. Na pewno jest OK!Przytulajcie się spokojnie!:-)

reklama
Najka jesteś kochana, uszło ze mnie powietrze :-* cmokaski. Koniec z buszowaniem w necie i wyszukiwaniem chorób, biorę mojego Misia pod pachę i do dzieła. Pa!

Kochane..
chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia Świąteczne!
Życzę Wam spokojnych, miłych i radosnych Świąt, serdeczniej atmosfery, odpoczynku i refleksji oraz spełnienia Waszych największych i tych najskrytszych marzeń..
przesyłam Wam świąteczne buziaki i uściski!

P.S.
Dziękuję Wam za wszystkie miłe słowa..

Drogie Koleżanki :

Oluś, Moniś, Asiu (Lapisku) ,Majeczko, MAdziujko, Kajduś, Kindzia 100 (dawno nie zagladała), Sensi, Vonko,Wikki, Carioca,Najka, Ewa-krystyna, Lastrada, Monik 75, Doris 1 i wszystkie które w roku 2006 zajrzały na wątek dla 30-stek

życzę Wszystkim Wam i Waszym rodzinom Zdrowych i Spokojnych Świat Bożego NArodzenia , samych szczęśliwych chwil w życiu i spełnienia najskrytszych na dnie serca marzeń.

Ania

Z okazji nadchodzących
Świąt Bożego Narodzenia
pragnę przesłać najserdeczniejsze życzenia.
Niech nadchodzące Święta będą dla WAS niezapomnianym czasem
spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień.
Życzę, aby odbyły się w spokoju, radości wśród Rodziny, Przyjaciół
oraz wszystkich Bliskich dla WAS osób.
Wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę dużo zdrowia i szczęścia.
Niech nie opuszcza Was pomyślność i spełnią się te najskrytsze marzenia.

moim nowym znajomym z forum życzenia składa Dorota

Drogie forumowiczki!

Niech ten świąteczny czas będzie czasem odpoczynku od zabieganej codzienności, wyciszenia i bliskich, dobrych spotkań!
A nadchodzący rok niech przyniesie spełnienie Waszych marzeń i tęsknot!
życzę z całego serca!

Kochane 30-tki....do których już mi bardzo blisko ;-) :tak:

Spokojnych i pogodnych Świąt!!
Niech one dodadzą Wam - Nam nowej siły ...nowej ogromnej energi!!!
Oby spełniły sie Wasze-Nasze marzenia..
oby na Waszych buziach zawsze był uśmiech a w sercach radosć!!!!

Duuuuuużo odpoczynku!!

Madzia

reklama
Do góry