reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuzanka mialam powiedziec to co Muma.....hehehe, w kazdym razie jestem przeszczesliwa, ze sie udalo, bedziecie musieli poswiecic malej naprawde duzo czasu i dac jej ogrom milosci i jedzonka to szybko urosnie:tak::tak:

reklama
Łoooboszeee chwilę mnie nie było, a tu tyle wpisów, ja się zabiję...hehehehe

Aleksis no ja też jestem ciekawa imion, a wrzucisz bobuszka 3D na FB? Pliiiisss...

Zuzanka super! Dziewczynka jak jest drobniutka to nawet fajnie. Takie kochane malutkie słodziutkie Słoneńko. A jak zaczniesz jej dawać papki z mięskiem i żółtkiem, to zaraz podskoczy. Mój właśnie wtedy nabrał ciałka i jest na 50 centylu w końcu. Ojeju, ale przecudownie. Oby wszystko łatwo i szybko poszło. Aż niewiarygodne, że udało się znaleźć TAKIEMU MALUSZKOWI WAS! Super! A może jest trochę strachliwa, bo jednak dwójka małych dzieci robi popłoch w domu i taka kruszynka się boi, tym bardziej, że w szpitalu była tak długo. Ale ją wyściskasz, tylko uważaj, żeby jej oczy nie wyszły od tego ściskania...hahahahahah
Fajnie będziecie mieli. W majówkę zawsze urodziny Julianki!
Kurczę, ale jak jutro ją zobaczysz, to nie będziesz chciała wyjść z tego domu bez niej! A jak już wyjdziesz, to się zatęsknisz. Znajdz sobie robotę na ten czas czekania na córcię, bo zgłupiejesz, ale pewnie będziesz szybko pokoik szykować, ciuszki prać, prasować i znając Ciebie sprzątać, jakby Obama miał przyjechać do Ciebie! No i polecam okna pomyć, bo jak już mała będzie to nie będziesz chciała otwierać okien szeroko przy niej, tym bardziej, że zima idzie.
Ale Święta będziecie mieli!
Gadaj szybko jak rodzina i znajomi? Wiedzą już, jak reagują?

hej!!!
Wpadam na moment....jak to ja! nie?tere fere:-D ale tym razem serio na chwilkę,bo ledwo na oczy patrzę. Ogólnie wizyta/wizytacja zaliczona na 5!!! Julek tylko się darł na początku, ale ok. Szczegółową relację zdam jutro...yyy o ile chcecie:baffled: eee tammm jak nie chcecie to i tak napiszę:-D
teraz tylko dwa słowka do zuzanki Kochana!!!! super!!!! nareszcie macie upragnioną Kruszynkę!!! a że drobniutka? nadrobi!!! spokojna głowa!!! w końcu tez nie musi być jakaś upasiona klucha, nie? nawet to zdrowiej!!! nawet nie umiem sobie wyobrazić jakie szczęscie u Was panuje! napisz jak Twój eM na taką nagłą sytuację? a dalsza rodzina? znajomi? wowwww ale będa piękne Święta!!!!!
Buziaki dla wszystkich!!! lecę do wyrka!
paaaa

Katiuszka Tak,ja chce szczegóły wizytacji. Wyśpij sie stara. Niech bobuch ładnie Ci spi.

Ja obejrzę Bitwe o Dom i tez sie klade.

Aha. Moje dziecię nic nie chce próbowac nowego, nic nie da sobie dotknąc do ust,ani nawet jak mu daje do rączki,od razu go otrząsa. Skorka od chleba ble,biszkopt ble, chrupek ble, warzywa ble, owoce ble,ale jak żelka haribo dostanie to ciućka az mu ślina po kolanach leci i to samo było dziś z jakby oscypkiem. Tzn nie wiem czy wiecie sa takie wiązki czy frendzle,to jedną taka sznurówkę wsysnąl. A sie oblizywał,a mlaskał... ja piernicze,ale dziwne rzeczy lubi.

Jezuuuuuu, co za wieści:):)

Zuzanka bardzo Wam gratuluję. Nie będe mówić, że "A nie mówiłam":):) ale czułam nosem, że coś się święci, ale chyba o tym wiesz:):)
Bardzo się cieszę:):) Jupiiii

Aleksis Kochana całusy dla Was. Dobrze, że już koniec 9 tyg. Teraz juz z górki, ale prosze dbaj o siebie.

Szyszunia trzymaj się babo:):)

U mnie mega super:) Dziś na zajęciach dostałam propozycję od prowadzącego fotografa do profesjonalnej food sesji, jako food stylista. Sesja za jakiś miesiąc, ale to dobrze, bo muszę się do tego porządnie przygotować.

Ściskam Was mocno!!!! Lecę bo jest 1:30

Zuza hip hip hurra!!!!

reklama
Hej,

No tak tak tere fere ktoś musi pracować w tym kraju :tak:
A my tymczasem bawimy się juz od 6.20 czyli dzień jak co dzień, noc przespana, spoko luzik, miły listopadowy dzień przed nami:happy:
Szybko się ogarniam teraz no i czekam na relację katiuszki ;-)

Aleksis &&&&&&&&&&&&&&
za dzisiejszą wizytę i na zdjęcia Fasola/li czekamy !!!:tak:

caterina - jakie smuty, jakie doły, kochana przecież wiesz, że my jesteśmy tu po to żebyś tych smutów nie miała za dużo !! I będzie dobrze, no innej opcji nie ma, wszystkim się uda !!!:tak::tak:&&&&&&&&&&&&
Szyszka no już końcóweczka, Synek duży - pewnie większy niż na pomiarach, zaraz go tu zobaczymy, aaa właśnie będziesz miała dostęp do neta w szpitalu czy może chcesz na priv mój nr tel żeby wysłać mi szybko , zaraz po porodzie foty ! ??;-):tak:

aaronka - gratulacje, super.Sesja za miesiąc czyli co , pierogi i kapucha ? :-)

zuzanka - czekamy na newsy z dzisiejszego dnia !! :-) Udało Ci się trochę pospać ???

zaczęłam rano robić porządki w szafie. Spodnie mam albo za duże (z czasów grubości) albo za szczupłe (z czasów Dukana). Wyjścia są dwa: Dukan albo zakupy. Biorąc pod uwagę fakt , że aktualnie nie mam żadnych przychodów chyba będę musiała zaopatrzyć się w twarożki i drób:baffled::-)

Lecę po kawkę , miłego dnia !!!:tak:

Do góry