reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto - przyznaj się, prasowałaś czy chrapałaś ? ;-):-)

Gochson - jak u Was było/jest z treningiem czystości ?? Moja córka w pełni wyszła z pieluch jak miała 2 lata i 2 mce:cool:..
Podobno chłopcy szybciej, przynajmniej to :-p

kok.o- to super, że tak się dobrze Młoda bawi w żłobku :tak: A Ty się ciesz a nie stresuj tym :happy: Co do kawy to ja nie kupiłam jeszcze ekspresu i piję rozpuszczalną Jacobs zieloną lub Nescafe Classic z mlekiem 2% i tyle.. Ale też bym chciała coś lepszego :-p

Szyszka -
trzymaj się !!!

Sok z winogron jest już w fazie produkcji :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hehe kok.o lepiej późno niż wcale;-) No widzisz jak Mała dobrze to zniosła:tak: a jak Twoje odczucie? nie beczałaś przy tej szybie?;-):-)
Ahaa a co do kawki to ja mam teraz rozpuszczalną smakową, ale za cholerę nie napiszę tej nazwy:eek: a smak carmel...nawet dobra.
Gatto noo udzielam się dziś, udzielam:-p Młody pospał, ja obiadu nie ugotowałam, w ogóle nic nie zrobiłam, to i na kompa mam czas. A jak mały wstał, to się kręci po podłodze, mam oko na niego, a ja mogę pisać...upsss mogłam, bo właśnie zaczął płakać:zawstydzona/y: chyba pora się nim zająć;-)

Muma my daleko w tyle. Kiedyś robił do nocnika, a teraz wielki skok w tył. owszem wie, że w nocniku robi się 'e-e' ale nie on.
ostatnio woła 'e-e' i pokazuje na wc. My go sadzamy a on się rozgląda, obserwuje, zaraz chce zejś i idzie do spłuczki i szczotki, byle nie 'e-e'. Na siłę nie chce go sadzać, więc czekam aż znowu sie przekona do nocnika. Może mu sie nie podoba, sama nie wiem. Kiedyś potrafił zrobić i z dumą zaczepiać wszystkich i pokazywać, że tu robi 'e-e'.

kok.o super, że małej się podobało. Przyjemny widok.

eee no kok.o aleś Ty dzielna mamuśka:tak::-) ja bym pewnie beczała;-)
Gochson może ma teraz taką fazę, że nie chce, ale jak już korzystał z tronu, to pewnie niedługo wróci do tego.
A propos tronu...Muma przypinasz Olka pasami???;-):-)

A mój książę znowu kimie:tak: pewnie tym razem to będzie krótka drzemka...nooo chybaaa żeeee:-pa jak nie, to już go nie będę dziś kładła, aż dopiero na noc, więc jest szansa, że o 19-ej będzie już wylogowany;-)

Nie ma któraś namiarów na tere fere? Co mi się nie podoba, że tak nic nie pisze...:sorry:

Gochson - ano właśnie tak to z tymi nocnikami jest... wszystko przez pampersy no ale co poradzić:happy:

katiuszka nie przypinam niczym bo on się w ogóle boi podejść do tego nocnika narazie:-D A ja go nie chcę stresować :-D

Nie mam też namiarów na tere fere... mam nadzieje, ze sie odezwie..

Uciekam narazie bo moi wracają za chwilkę , papa

Dziękuję za kciuki!!! Przydały się. Pot po tyłku mi ciekł, nie bolało ale wyciągnąć amalgamat z przed tylu lat to niezła zagwozdka!!!:szok:
Pani doktor nic nie znalazła:no:, wyciągnęła z 6 górnej amalgamat, dała 2 podkłady lekarstw, fleczer i po ciąży spokojnie mogę z tym wrócić, o ile ból w nocy nie wróci...

tere fere hop hop!!!
koko dzięki za odp.:-p
lecę na obiad i położę się, moze odeśpię tą durną noc i dzien:wściekła/y:
Dziękuję jeszcze raz.

Aniok Tymkowi to chlusta wszystko zaraz po jedzeniu. Ale nie za kazdym razem.

Caterina sen sie spelni zobaczysz.

Rano em byl u lekarza i zbadala go,ale nic nie widzi. Odwodniony nie jest, gardlo ladne... mamy dawac rzadsze mleko, owoce i elektrolity. Za 2dni kontrola,ale jak cos skierowanie wypisala.

Kok.o dzielna mamusia z Ciebie!! i jaka masz dzielna corke! Zeby tylko nie jednorazowo:-p:-p

Muma nie chrapalam, juz rozstawialam deske, juz wlaczalam zelazko, a tu zadzwonila mama na skype i gadalysmy 2 godziny:tak: w tym czasie mloda sie obudzila, dostala zupe, zjadla ja ladnie i sie bawilysmy :tak:

reklama
Do góry