reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

ojjj szyszunia ale Cię złapało :-( współczuję takiego bólu:-(mnie dalej od czasu do czasu pobolewa, ale przecież jeszcze się nie zapisałam do przychodni:sorry: jak mnie rozboli tak jak Ciebie, to dopiero będzie!!! może idź dziś do innego dentysty, przecież nie będziesz tak cierpieć i tabletki łykać. Oby Ci szybko przeszło!!!
zuzanko a u nas brzydka pogoda, zaraz będzie padać, to mam wymówkę, żeby nic nie robić:-p a młody śpi już godzinę:szok::-) męczy się bardziej jak tak szaleje po mieszkaniu,szybko pada, śpi dłużej:tak: dobrze! dobrze!!!!!
A w Tvn Style jest program o in vitro. Bożeeee jak niektórzy są zacofani???? w XXI wieku:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
od 10tej???? Katiuszka masz swieto lasu!!

My juz bylysmy na dlugasnym spacerze, zakupy zrobione, pranie tez, posciel mlodej zmieniona w ulubionym kolorze Kok.o i z jej ulubionym bohaterem bajek rysunkowych;-):-phello kitty:-D:-D

Szyszka kurcze idz do innego dentysty, prywatnie, a nie mecz sie z bolem:baffled:

Co ja to chcialam...a Zuzanka to, ze nie masz dzieci, nie oznacza, ze masz zerowa wiedze na temat i czasem, a wlasciwie czesto twoja opinia jako osoby trzeciej logicznie myslacej moze byc celna:tak:

No my właśnie wróciliśmy, trochę spacer, trochę zbieranie liściorów uschłych na działce, Olkowi się podobało o mało co z wózka nie wyskoczył. Za rok będzie mi już pomagał :-p

Szyszunia - współczuję bardzo bólu zęba, brrr nie lubię , zresztą - kto lubi:baffled:

katiuszka - no widzisz, nudzisz się , filmik ze skoczka nie zrobiony a model śpi :tak:
Ja dzis obiadu nie gotuję bo mamy jeszcze grochówkę, no superowa wyszła:-p

Cholera nie wiem co z tym winogronem, chyba jednak zrobię ten sok, żal wyrzucić..

katiuszka79 na parapecie ????? WOW trzeba teraz uważać. Nasz nam kiedys spadł z łóżka jak spał z nami (tylko 1 raz). Trochę strachu było i u lekarza wylądowalismy. Teraz już go nie biorę nie ma szans. Tyle, ze nasz śpi całą noc u siebie w łóżeczku.

tere fere jak Tymuś ?

zuzanka81 wybaczam :-)

Pieknaszyszunia &&&&& oby zrobił i było po bólu

Muma eeee soczek winogronowy to mozesz wyslac :)
Szyszka &&&&& zeby nie bolalo!

Moja padla to mam czas dla siebie, ale chyba pojde prasowac;)

Gochson ale cos sie stalo konkretnego, mial jakies objawy po tym upadku czy tak dla sprawdzenia byliscie?

Gochson eee źle się wyraziłam:sorry: nie stał na parapecie, tylko trzymał się parapetu. Moje łóżko stoi pod oknem i jak stanie na nim, to sięga do parapetu, o czym dziś się przekonałam naocznie;-):-)
Gatto noo pospał od 10-ej do 12-ej:szok::-) nawet dziadek walący drzwiami na dole go nie obudził:-p nie mam pojęcia co to za święto dziś...ale nie wnikam, grunt, że pospał.
szyszunia dobrze, że już nie boli, ale i tak idź to sprawdź, żeby znowu się nie rozszalał:baffled: kciuki za bezbolesną wizytę!!!!
Muma muszę nagrać nowy filmik z młodym na huśtawce majtkowej ;-)tamte to były po parę sekund:baffled: nie wiem kto to tak nagrywał:eek:
kurcze...coś tere fere się nie odzywa...oby nie wylądowali w szpitalu:-(

Ostatnia edycja:
reklama
czesc babeczki:-)
wpadam szybko bo Młoda zasneła...
kurcze, tere fere daj znac jak tylko bedziesz mogła co z Timkiem?? mam nadzieje,ze to jednak nie rotawirusy...:szok::-(
Muma noooo..mnie mozesz soczek podesłac ;-):-p

Alem styrana!:szok: wróciłysmy z naszego pierwszego pobytu w żłobku, wprawdzie tylko 3h tam byłysmy,ale jakos tak sie zmachałam. Ewcia tylko na poczatku ze 2 razy do mnie podeszła,a potem to juz mogłoby mnie tam nie być:eek:.. bawiła sie swietnie, zapomniała ze jest głodna i zjadła prawie godzine pozniej kaszke (pani ją karmiła...skubana jadła jak ode mnie;-):-)). Ja sobie potem wyszłam na pol godz. a Młoda nawet tego nie zauważyła:baffled:, ukradkiem podglądałam przez szybe drzwi jak sie bawi i zaczepia panie:-) .DOpiero zaczela troche popłakiwac jak była zmeczona i czas drzemki nadszedł... No nie myslałam,ze tak szybko wsiąknie w ten żłobek;-):-)
teraz padła i śpi znowu, a ja szybko cos do jedzenia robie i ogarne ciut chate:tak:

a propo kawkowania porannego, jakie Wy kawy pijecie? jakieś lux-wypas? czy zwykłe z markietu? ;-):-p

kasica kobito, stara doopa jesteś a troche gada sie jak z małolatą z poczatkiem burzy hormonów;-)... no wez zapomnij juz o wszystkim co było pisane, nie rozgryzaj i nie analizuj, tylko pisz normalnie z nami, codzien skrobnij conieco co u Ciebe słychac, na która zmiane lecisz do pracy...moze w robocie cos ciekawego sie dzieje czasem? hhhmmmm???:happy: no.... dawaj babo, nie fo.ch.uj (kropki sa zeby nie wycieła cenzura;-)) juz tutaj, przeciez nie bedziemy sie spierac i obrażac na siebie jak jakieś małolaty... ;-):-p

szyszka nie ma co wyjaśniać oczywistych oczywistości...:-p

Muma nic Młodej z zoładkiem nie działo sie, jadła, piła i pieluchy brudziła normalnie;-)
katiuszka, a propo nieczytania postów... dzisiaj pierwszy raz byłysmy w złobku, hyhy....:-p;-)

Ostatnia edycja:
Do góry