reklama
hej...Widzę,że wszystkie są BEZ WINY..................a całą WINA ZA ZAMIESZANIE LEŻY PO MOJEJ STRONIE.....skoro ,tak osądziłyscie z mnie z góry,to proszę bardzo!
Ani@k,mówisz,że szczenka ci opadła jak przeczytałaś moje posty.....................tylko moje tak??posty innych dziewczyn,skierowane do mnie były tak w porządku??po nich szczenka Ci nie opadła,tylko po moich postach,skoro Wy możecie "najeżdzać"na mnie,to ja wyciągam taką samą broń i się po prostu bronie...was jest kilkanaście,a ja zostałam SAMA.......Jedna drugą broni i jest ok.złego słowa nie da napisac...na mnie pisac jak najbardziej można!!czy to jest fer??????????????Może nie tylko ja powinna się zastanować nad moją osobą,moim postępowaniem,ale myślę,że niektóte z Was też powinny to zrobić.....
Ani@k,mówisz,że szczenka ci opadła jak przeczytałaś moje posty.....................tylko moje tak??posty innych dziewczyn,skierowane do mnie były tak w porządku??po nich szczenka Ci nie opadła,tylko po moich postach,skoro Wy możecie "najeżdzać"na mnie,to ja wyciągam taką samą broń i się po prostu bronie...was jest kilkanaście,a ja zostałam SAMA.......Jedna drugą broni i jest ok.złego słowa nie da napisac...na mnie pisac jak najbardziej można!!czy to jest fer??????????????Może nie tylko ja powinna się zastanować nad moją osobą,moim postępowaniem,ale myślę,że niektóte z Was też powinny to zrobić.....
Muma
Fanka BB :)
tere fere - to pewnie jakiś rotawirus, musisz iść do lekarza, ale pewnie każe Ci zrobić dietę Małemu i tylko nawadniać, no i elektrolity a może i coś antywirusowego. Żeby mu szybko przeszło bo to się męczą maluszki tymi wymiotami:-( &&&&&&&&&
katiuszka koniecznie pokaż Julka w tej huśtawce, już czuję jakby Olek skakał też by głową walił. On na przykład staje przy dużym oknie tarasowym i łup łup łup , taka zabawa to jest superowa;-):-)
Gatto - po tym dniu nad morzem to już nie potrzeba soli morskiej zakraplać, nie ?:-) Fajnie macie, że morze tak blisko..
Szyszunia -no czas najwyższy na skurcze przepowiadające Ogólnie pamiętasz, że będziesz Mamusią, tak ?? Jakbyś zapomniała to one mają CI przypomnieć
Aleksis jak tam po weekendzie, odpowiednio sobie dogadzałaś ??
zuza sen zimowy czy pracowity weekend ?? Mam nadzieję, że pracowity weekend i będą z tego dzieci &&&&&&&&&&&&&&&&
Kto ma pomysł co zrobić z takich 'domowych' ciemnych winogron ?? Teść mi przywiózł całe wiadro
kasica ochłoń kobito, idź pochodź z kijkami czy zgrab liście, jeśli to co my piszemy odbierasz jako najeżdżanie to hmmm... trudno będzie się z nami porozumieć...
katiuszka koniecznie pokaż Julka w tej huśtawce, już czuję jakby Olek skakał też by głową walił. On na przykład staje przy dużym oknie tarasowym i łup łup łup , taka zabawa to jest superowa;-):-)
Gatto - po tym dniu nad morzem to już nie potrzeba soli morskiej zakraplać, nie ?:-) Fajnie macie, że morze tak blisko..
Szyszunia -no czas najwyższy na skurcze przepowiadające Ogólnie pamiętasz, że będziesz Mamusią, tak ?? Jakbyś zapomniała to one mają CI przypomnieć
Aleksis jak tam po weekendzie, odpowiednio sobie dogadzałaś ??
zuza sen zimowy czy pracowity weekend ?? Mam nadzieję, że pracowity weekend i będą z tego dzieci &&&&&&&&&&&&&&&&
Kto ma pomysł co zrobić z takich 'domowych' ciemnych winogron ?? Teść mi przywiózł całe wiadro
kasica ochłoń kobito, idź pochodź z kijkami czy zgrab liście, jeśli to co my piszemy odbierasz jako najeżdżanie to hmmm... trudno będzie się z nami porozumieć...
Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
KASICA po pierwsze kiedy 'upominałyśmy' Cie że mogłabyś pisać z tymi opcjami (pogrubianie, podkreślanie) nie protestowałaś a w sposób wręcz żartobliwy (chyba że źle to odczytałam) dałaś się wmanewrować w chęć zmiany, po drugie kiedy u mnie się w kompie coś rypło powiedziałam o tym na forum i zapowiedziałam ze będą moje posty nieczytelne...........................kolejna sprawa....piszesz że wszystkie na Ciebie najeżdżamy a Ty wczoraj najechałaś na mnie, co nie jest zgodne z tym co dzisiaj piszesz.. bo skoro jest nas kilkanaście (które to na Ciebie najeżdżamy) to dlaczego najechałaś wczoraj tylko na mnie, co??? kolejna rzecz ALEKSIS ma rację........... to nie mój poziom aby przepychać się tu o durnoty!!!!!!!!! tyle w temacie....................Młodzież wzywa, do później
helol
Muma nie mam zielonego pojecia!! ja to kiepska w kuchni jestem
Tere fere zdaj relacje co to za paskudztwo! a serek to philadelphia ;-)
Caterina oby to byl sen proroczy!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja tez myslalm, ze Aleksis ma usg we czwartek. Ale kciukasy mozna juz trzymac, a co! &&&&&&&&&&&&&&&
Szyszka no u nas jest jesientaka ladna sloneczna:-)
aaaa Muma soki moze? Tere fere kiedys tu pisala, ze robi soki. Tylko czy takie z winogrona nie beda zajezdzaly winskiem?
Muma nie mam zielonego pojecia!! ja to kiepska w kuchni jestem
Tere fere zdaj relacje co to za paskudztwo! a serek to philadelphia ;-)
Caterina oby to byl sen proroczy!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja tez myslalm, ze Aleksis ma usg we czwartek. Ale kciukasy mozna juz trzymac, a co! &&&&&&&&&&&&&&&
Szyszka no u nas jest jesientaka ladna sloneczna:-)
aaaa Muma soki moze? Tere fere kiedys tu pisala, ze robi soki. Tylko czy takie z winogrona nie beda zajezdzaly winskiem?
Ostatnia edycja:
Ani@k,to chyba Ty nie czytasz moich postów!!!!!!!!!!!!bo,ja wczoraj na ciebie nie najechałam!!!!!!!!!!!..tylko opisałąm sytuację,w jakiej ja byłam kilkanaście tygodni temu,z tym pisaniem,pogrubianiem itd...!!Napisałąm,że wam moje pisanie nie podobałao się itd.......a Ty jak tak pisałąś,to nie było problemu z tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...a i na końcu dodałam,ze według mnie możesz tak pisać,bo mnie to nie przeszkadza kompletnie!!...więc gdzie tu jest "najeżdzanie"?????????..Teraz chyba wiem,czemu lumina odeszłą z forum......
reklama
nie, nie dziekuje :-)Gatto = no właśnie soki to wiem , chodzi mi po głowie jakiś dżem ale nie wiem, nie mam słoików, nie robiłam nigdy,
Może ja Wam po prostu popakuję i wyślę te winogrona ??
Moze Zuza ma pomysl? ;-)