reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

a ja jeszcze chciałam dodać ze Kok.o ostatnio też post pod postem pisała i NIKT jej nic nie powiedział!!!! aaa a Muma kiedyś monologi vel bloga tu pisała..................................................a ja znowu nie mogę normalnie pisać :/

reklama
hahahaha Ani@k jestes gigantka;-):-)

Katiuszka moja na poczatku za kazdym razem jak liznela tego serka to sie otrzepywala :-D:-D wiec nie zdziw sie jak Julus tez tak zrobi;-)

Muma widac Olus wyczuwa tez wasz smutek i taki grzeczniutki:-( kurcze...jakie to smutne, Muma trzymaj sie cieplo!! :*

Katiuszka na jedno posiedzenie zjadl tyle mleka i to wszystko na caly dzien. Na noc zjadl jeszcze z 60ml i wlasnie caly sie zazygal. Zmienilam posciel w lozeczku, pizamke i polozylam sie z nim w sypialni,bo boje sie ze w lozeczku nie bede wiedziala w razie czego,ze mu sie zwroci jak teraz i sie zachlysnie jeszcze. EM wzial go na rece to jeszcze mu sie chlusnelo.
Boszeee co to za syf sie przyplatal. Teraz lezy kolo mnie i jakos dziwnie tak. Oczy na wpol otwarte i jakby mial spac ale nie spi. Biedny.
Rano ide do lekarza natychmiast po otwarciu przychodni.

Kurna a jaki to serek na tej kromce? Specjalny?

Ja jak pisze z fona tez mi sie zdarza pisac post pod postem,to ze wzgledu,ze musze sobie strone przerzucic i wtedy mi nie zapisuje i stracilabym posta. Jak Katiuszka swoje eseje. Ale bym byla wsciekla! Wiec sorki jakby co. No i wiem ze mniej czytelne bo bez pogrubien niestety ale moze kiedy bedzie aplikacja taka jak w kompie.

To się porobilo!!!
Ja nie będę dolewac oliwy do ognia, aczkolwiek aż ciśnie mi się na usta!
Przy okazji i może ja coś wyjaśnię:
Mam pytanie do koko;-)
Koko nam tez nie po drodze, prawda? :-p

Muma aż łezka mi się w oku zakrecila, jak napisałas o dziadku
Tere fere, teściowa chociaż coś smacznego upichcila? Brat dotarł? Timek zasnął spokojnie?
Zuzu a Ty sie na działce zakopalas weekendowo?
katiuszka usciski dla syneczka, oby głowy sobie przed kupnem nie rozwalil:eek:
Aleksis ja bym poszła do polecanego lekarza, będziesz miała porównanie. Kciuki za jutro i daj znać koniecznie.
Caterinka duuuuuuzo zdrowka!!!
Gatto to u Was jeszcze jesieni niet??
Wiecie co wczoraj miałam pierwszy raz skurcz braxtona:szok:
dziwne to takie...
lece polezec koło męża i chrapiacego mopsa, spokojnej nocki babeczki
aaaa i kciukasy za staraczki, buziolki

Szyszka kurna obiad sredni,brat nie dotarl,gdzies go po wsi ponioslo. Dzien do doopy. A Timek masz post wyzej,ale juz przysypia.

Ty a ten braxton to co? Taki ogolny skurcz bebna? Ja cos tam mialam,ale mowilam sobie,ze bobuch sie rozpycha. Kurde moj em by juz ze mna i mopsem nie wytrzymal. Oba bymy chrapali.

Ahoj moje kochane babolki:-)
Witam się rannie z kawą ,dziś mam wolne :-p Oczywiście nie licząc egzaminu z mojego kursu podnoszącego kwalifikacje :tak:

Tere napisz co tam wam doktór wybadał . Mam nadzieję że już będzie coraz lepiej :tak:
Aleksis zaciskam mocno kciuki za waszą dwójeczkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-**

Muma powoli wszystko się poukłada a Oli dobrze wie jak sprawić przyjemność dziadkowi :tak:

Zuza
łe are you ?!

Katiuszka
na razie walczę bez antybiotyku ale chyba przegrywam tą walkę:confused2: eM znowu wściekły bo kaszlałam całą noc :zawstydzona/y:

Pozdrawiam was kobitki z szarego wschodu:eek:

P.S Ale miałam sen :śniło mi się że w ciąży byłam i taki fajny brzuchol miałam:-) Może to proroczy ?

Hejka :-)

caterina - to na pewno proroczy sen !!! :tak::tak::tak:&&&&&&&&&&&&&&& Ja parę miesięcy przed II miałam sen o II i to taki realistyczny, że hohoho, oby Ci się spełnił jak najszybciej :tak:

Hmmm, chyba zaraz wracam bo coś się dziecię moje chyba 'skupiło' właśnie :-D

CDN

cześć i od razu powiem że jako bez opcji 'ulepszających' post napiszę wszystko jednym ciągiem a osoby do których będę pisać zaznaczę wielkimi literami................................ALEKSIS śniłaś mi się dzisiaj! chyba dlatego że dziś usg.. od razu jak wócisz wklejaj tu zdjęcie domku Małego Fasolka :)) (dzięki za sms'a :***)..............................MUMA a nie mówiłam ze Mama przyjdzie??? super.. teraz to już będzie tylko lepiej :) a Oli to chyba zrobił Dziadkowi największą przyjemność usypiając w Jego ramionach.. i buziaki dla Julki, bardzo wrażliwą masz Córcię :***........................................ TERE dawaj szybko znać co u Timka!!!!!!!!!!!! może to reakcja na Turcję, co??? wspomnij jak będziesz u lekarza że byliście w ciepłych krajach.. moze to ma jakieś znnaczenie no i jak tak czytałam Twoje opisy jak to mu się ulewa to aż serce mi szybciej waliło.. Patryk też ulewa, raz mniej raz więcej raz jest to taki jakby 'serek' innym razem za szybko Go unoszę na 'odbicie' i ulewa mam wrazenie prawie wszystko co przed chwilą zjadł.. ale i lekarka i położna mówiły że do pół roku ma prawo się ulewać.. ze to tak już jest............................. KATIUSZKA, GATTO moje wczorajsze 'eeeee' to tak naprawdę reakcja na wczesniejsze posty Kasicy.. nie powiem że szczena prawie mi opadła (jak kaczorowi Daffiemu) :D...........CARTERINA &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& aby sen się ziścił :)

reklama
Do góry