Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
Tak sobie mysle ze coś w tym musi być ze jedna się rozpakowuje a druga zachodzi, tak powinno być!
Aleksis jak na ostatnich nogach, pracuje się :-) ale tylko do końca października no moze początku listopada i wtedy leżę i pachnę!!!
Gatto ja Ci radzić nie będę bo to wszystko przede mną
Muma kciuki za udana wizytę!
Tere fere gdzieś Ty?
Katiuszka zamiast położyć się kolo syneczka to ty na bb.
kasica to nam się na całego obraziła
Zuzu dalej kopiesz?
Dziś zabieramy się za pranie i jutro prasowanie, przemyślałam i lepiej juz zacząć to robić, niż mężowi to wszystko zostawić...
Dziewczyny w jakiej temperaturze wyprać ciuszki, trzymać się metek, czy nie?
Ja dziś lecę na 15 do dentysty, posprawdzać czy jest jakiś jeszcze ubytek bo ostatnio zapomniałam spytać, oby nie.
Spac mi sie chce:-(
Dziś Mieszko spokojniejszy jak na razie, wczoraj wieczorem wypychał się strasznie, fajnie to na brzuchu widać;-)
Trzymam kciuki za kolejne staraczki!
Aleksis jak na ostatnich nogach, pracuje się :-) ale tylko do końca października no moze początku listopada i wtedy leżę i pachnę!!!
Gatto ja Ci radzić nie będę bo to wszystko przede mną
Muma kciuki za udana wizytę!
Tere fere gdzieś Ty?
Katiuszka zamiast położyć się kolo syneczka to ty na bb.
kasica to nam się na całego obraziła
Zuzu dalej kopiesz?
Dziś zabieramy się za pranie i jutro prasowanie, przemyślałam i lepiej juz zacząć to robić, niż mężowi to wszystko zostawić...
Dziewczyny w jakiej temperaturze wyprać ciuszki, trzymać się metek, czy nie?
Ja dziś lecę na 15 do dentysty, posprawdzać czy jest jakiś jeszcze ubytek bo ostatnio zapomniałam spytać, oby nie.
Spac mi sie chce:-(
Dziś Mieszko spokojniejszy jak na razie, wczoraj wieczorem wypychał się strasznie, fajnie to na brzuchu widać;-)
Trzymam kciuki za kolejne staraczki!