reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tak sobie mysle ze coś w tym musi być ze jedna się rozpakowuje a druga zachodzi, tak powinno być!:tak:
Aleksis jak na ostatnich nogach:no:, pracuje się :-) ale tylko do końca października no moze początku listopada i wtedy leżę i pachnę!!!
Gatto ja Ci radzić nie będę bo to wszystko przede mną:baffled:
Muma kciuki za udana wizytę!
Tere fere gdzieś Ty?
Katiuszka zamiast położyć się kolo syneczka to ty na bb.
kasica to nam się na całego obraziła:angry:
Zuzu dalej kopiesz?

Dziś zabieramy się za pranie i jutro prasowanie, przemyślałam i lepiej juz zacząć to robić, niż mężowi to wszystko zostawić...
Dziewczyny w jakiej temperaturze wyprać ciuszki, trzymać się metek, czy nie?
Ja dziś lecę na 15 do dentysty, posprawdzać czy jest jakiś jeszcze ubytek bo ostatnio zapomniałam spytać, oby nie.
Spac mi sie chce:-(
Dziś Mieszko spokojniejszy jak na razie, wczoraj wieczorem wypychał się strasznie, fajnie to na brzuchu widać;-)

Trzymam kciuki za kolejne staraczki!

reklama
Szyszunia nie patrzyłam zbytnio na metki, w 40-60st. prałam :-)

katiuszka -
no a my mamy jedną drzemkę w ciągu dnia (teraz:-)) , 40-50 minut i co zrobić, cieszę się, że choc tyle..

Gatto nie martw się tym , że mniej je, wagę ma dobrą, to zaraz przejdzie:tak:
Ja też myślę, że jednak coś tam mamie w ostatniej chwili wypadnie...

kasica nie wygłupiaj się kobito, już tu kiedyś była taka jedna , lumina miała nick...

Chyba znikam, mam robotę,
Odpoczywajcie, korzystajcie ze słonka, postaram się jutro wieczorem zdać relację a jak nie to w niedzielę:tak:

Buziaki !!!:-)

Aleksis Patryk śpi w nocy, budzi się na jedzonko i przy okazji mnie budzi :) aby nie zapeszyć, budzi się o północy, ok. 3 i nad ranem 5-6.. ten rytm mi pasuje, nie chodzę nie wyspana.. moze jeszcze się nie zmęczyłam;)

Kok.o witaj.. wczoraj nie miałam jak wejść na bb aby przekazać dziewczynom pozdrowienia, cieszę się ze już wszystko w porządku! buziaki dla Ewuni :***

Katiuszka no wróciłam do wagi z przed ciąży.. pewnie te karmienie non stop po powrocie ze szpitala i niekiedy niedojedzenie to spowodowało.. chwila moment przybiorę co nieco więc wtedy pogadamy ;)

dobra bo mnie stąd wygonią.. Kasica wracaj!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tere zdrowiej, Gatto zobaczysz że Cristi zaraz zacznie jeść, Aleksis ja się nie znam ale przyrost piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ani@k niech ci eM naprawi, bo swira mozna dostac z tymi postami:sorry2:

Szyszka ja pralam wszystko w 40° i tez nie patrzylam na metki:tak:

No Kasica nie mow, ze sie obrazilas!

A sluchajta ludziska, co sie stalo z Tasza??? Tasza gdzie jestes? wracaj!

reklama
hehe ani@k atakuje bb :-D
Kurka...wiem, że zawsze dziewczyny pisały, żeby edytować posty, nie pisać jeden pod drugim. Ja się zastanawiałam o co z tym chodzi? Teraz ani@k tak pisze, a ja dalej nie widzę w tym nic złego:baffled: Mnie się dobrze czyta, normalnie. Chyba, że ja jakaś nie teges jestem:-p
A u mnie w laptoku spacja nie działa za dobrze:wściekła/y: Julek w nią klepie jak siedzi mi na kolanach i teraz muszę w nią solidnie walnąć, żeby odstęp mi zrobiło. Tak więc jak wszystko będzie jednym ciągiem,to znaczy, że to spacja nawala - nie ja;-)
Nooo Taszy to już wieki tu nie było, nie? ciekawe co tam u niej... Brzózkę, biondę, bzzz to chociaż na FB można wylookać;-):-)
eeejjjj no i żadna mi nie napisała skąd macie te emotionki fajne!!!! ale jesteście sknery!!!!:tak::-D;-)
Kończę pierogi ruskie, młodego do spania i chyba się kimnę...jak zdążę, bo on śpi ekspresowo. Miałamszykować się na spacer, ale oczywiście leje:angry: drugi dzień jesteśmy uziemieni w domku:-(

aaaha szyszunia ja też prałam w 40st. Nie patrzyłam na metki za bardzo. Nic się niczemu nie stało:cool2:

Do góry