elooo
pisze w trakcie pifffka
postanowiłam z okazji piątku wciągnąć wareczke, szybciutko o godz 20 zaczelam, żeby się do godz.23.30-24 zdazyła przetrawić i żeby Młodej nie upić ;-)
a ze ja już z wprawy wyszłam, to jak będę bełkotać to wybaczcie
tere fere zdrówka zycze bidulko, naprawdę nie możesz nie pojsc raz do pracy i wygrzać się w łóżeczku? jeszcze bardziej się załatwisz szlajając się tak.. chociaż dobrze,ze ciepło jest
niech no Timus trzyma się i nie załapie niczego
widze, ze znooooooooooooooooooowwwwuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wraca temat .. heh...
kasica Ty po prostu , jak
katiuszka juz napisała, źle odbierasz to co piszą dziewczyny... Jak masz doła to jedne pocieszają, inne (wiekszośc chyba;-)) dają kopa w doopsko, zebys się do pionu postawiła, cyc do przodu wywaliła i do następnych prób z szeroko otwartymi...nogami.... przystępowała;-)
no
eM ogląda sobie mecz, pozno z pracy wrócił, zmeczony, to mu zakupiłam zapas chipsów i popitke, coby mu się dobrze oglądało. Ja sobie siedze przy kompie i szynszyla za uchem drapie:-)...
tere fere no postaram się jednak,zeby Młoda za dużo tych piosenek nie oglądała... jak widze jak się wgapia w monitor to wydaje mi się, ze to niezdrowo
.... To samo z tv mamy. Teraz ,żeby cos oglądnać, to tylko jak Młoda spi, ewentualnie wiadomości przed kąpielą z nami ogląda (chociaż to już nie takie interesujące dla niej;-)), no ale w tv tez gapic się potrafi jak ciele w malowane wrota, wiec teraz już praktycznie tv nie oglądam:-) na zdrowie mi wyjdzie;-)
Gatto leżaczka używam teraz bardzo rzadko,tylko jak chce Młodą unieruchomoić na chwile;-) na razie jeszcze nie zakumała jak można z tego zleźć;-):-) A huśtawka już dawno spakowana. lezy i czeka,az zbiore się i na allegro ją wystawie. Prawie jej nie używałam.