reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Aleksiso ja Cię nie chciałam straszyć , no coś Ty:sorry2: Wydawało mi się, że kiedyś pisałaś, że fajnie byłoby z bliźniakami:tak:
A co do tego co napisałaś dziś naszej kasicy to się podpisuję rękami i nogami:tak:Mam nadzieję, że się kasia pozbiera za chwilę ładnie i wróci na plac boju !:tak:

Szyszunia chciałam CI przypomnieć, że zostaniesz kochana matką Synka , a synki inaczej się w brzuchu zachowują niż córeczki :-D Normalne jest to co opisujesz, ja byłam przez chiwlę w szpitalu w 32tc to już właśnie pamiętam, że potem ruszał mi się cały czas i mało tego, wisiał tak nisko , że nie mogłam w ogóle chodzić:happy: Ale dasz radę :tak:

U nas też dziś bardzo ciepło i słonecznie, zadzwoniłam do Mamy, niby rozmowa była w miarę sympatyczna i długa ale jak przyszło do ustalenia kiedy przyjdą czy w sobotę czy w niedzielę to znów zaczęła się wymigiwać , że chorzy... Jak będzie chciała to przyjdą ..

helol babolki!

Szyszka to jest normalne co opisujesz.

Aleksis koffam cie!!

Zuza chyba zartujesz! z moralniakiem oczywiscie;-)

Ani@k no prosze jak sie ladnie organizujesz :tak:

Katiuszka wiesz, ja jak sie z mloda poloze, to ona dluzej spi. Teraz (w miedzyczasie pisania tego posta) na przyklad sie obudzila po 15 min spania, wiec polozylam sie obok, okiennice polprzymniete wiec mrok. Najpierw mi otwierala oczy, ale potem padla i spi:tak: Tego posta to pisze juz z 30 min:-D:-D
Aaaa ta dziewczyna co trzyma mloda to moja siostra:tak:

Ogolnie Oktoberfest to jest impreza o bardzo specyficznym klimacie aczkolwiek nie dla dzieci:-) Weszlismy do namiotu, a tam taki halas, ze uszy chce rozerwac, mloda przespala:-D:-D potem wyszlismy do ogrodka piwnego;-)wszyscy sie nia zachwycali, bo chciala wkladac rece do kufla:rofl2: no i byla ubrana odpowiednio, choc kurtka troche przykrywala. Kto ma mozliwosc to trza jechac:tak::tak:
IMG_0234.jpg

Załączniki

• IMG_0234.jpg
    IMG_0234.jpg
    52,9 KB · Wyświetleń: 26
Z parku nadaje ;)
Gatto oo to widzę, że Gattinka fest imprezowa kobitka :D przespać taka impe hehe

Muma może faktycznie są chorzy?
no nic, poczekaj jeszcze troche, potem ponow zaproszenie. Może wtedy nie będzie się migala, a jak tak...no to trudno, nic na siłę nie zrobisz.

Kok.o wrocilyscie juz od doktorka? Strasznie ciekawa jestem co to za chorobsko!

Szyszka spokojnie! Tak jest pod koniec ciąży. Takie uroki :)

Napisała właśnie ,że to wysoka reakcja alergiczna -pokrzywka i wysoka gorączka ,nie wiedzą na co,Kok.o obstawia pryskane warzywa lub owoce,ale mówi ,że już lepiej .Jak się polepszy to w czwartek do domciu wrócą .Pozdrawia

reklama
koko chciałabym dodać Ci otuchy, ale nie wiem jak:-( nie potrafię... Ale myślami jestem z Tobą.

A mnie nikt nie kocha???:zawstydzona/y:

Cholera, no tak, kocha mnie syn i mąż i przyjacióła moja.:-D

Do góry