reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
Gatto to jest nas dwie ja też tak to zrozumiałam
katiuszka,ja się tuninguje ,nie przed weselem,tylko wtedy,gdy moja przyjaciółka przyjezdza 3 razy do roku do Polski,wtedy tylko się widzimy,i jest okazja,żeby się napić)
Wogóle ,wiecie..mam ogromną ochotę ściąć włosy!!!!!!!!!!!!!,ale nie jakoś podciąć,czy wycieniować itd..tylko ściąć na krótko!!!na jakąś super fryzurkę,typu Kasia Zielińska)...szalenie mi się podobaaaaaaaaa!
Wogóle ,wiecie..mam ogromną ochotę ściąć włosy!!!!!!!!!!!!!,ale nie jakoś podciąć,czy wycieniować itd..tylko ściąć na krótko!!!na jakąś super fryzurkę,typu Kasia Zielińska)...szalenie mi się podobaaaaaaaaa!
Ostatnia edycja:
Hejka! Ogólnie padam na pysk i popłakuję. Ja twarda baba z jajami. :-(
Niby ok, a tu 40st. Mały mętny i jęczący cichutko. Z eMem się kłócę na maxa. Mam dość. Chrzciny za pasem, Turcja za pasem, a ja szukam pracownika, a jak nie znajdę to będę w czarnej doopie. I tak będę, bo mamy zajebiście dużo pracy, a jedna odchodzi z końcem września.
A Tymkowi temperatura słabo spada, więc go chłodzę okładami i kąpielami. Fak! Mam nadzieję, że na prawdę jeszcze tylko jutro i koniec.
Niby ok, a tu 40st. Mały mętny i jęczący cichutko. Z eMem się kłócę na maxa. Mam dość. Chrzciny za pasem, Turcja za pasem, a ja szukam pracownika, a jak nie znajdę to będę w czarnej doopie. I tak będę, bo mamy zajebiście dużo pracy, a jedna odchodzi z końcem września.
A Tymkowi temperatura słabo spada, więc go chłodzę okładami i kąpielami. Fak! Mam nadzieję, że na prawdę jeszcze tylko jutro i koniec.
Ostatnia edycja:
Kasica Katiuszce chodzilo o inny tunning wlosy, paznokcie, brew, maseczki i tego typu sprawy:-)
Tere fere kurde blade!! trzymaj sie stara i nie trac glowy, najwazniejsze wyprowadzic dziecko na prosta, potem wszystko sie pouklada!
Tere fere kurde blade!! trzymaj sie stara i nie trac glowy, najwazniejsze wyprowadzic dziecko na prosta, potem wszystko sie pouklada!
Muma
tere fere - wez go rano do przychodni, jeśli to nie trzydniówka a angina to już by brał antybiotyk i dochodził do siebie.. a z eMami to często w takich chwilach tak jest niestety, jakieś nerwy niepotrzebne - ja myślę, że oni się tak tym stresują , że muszą jakoś odreagować. Trzymam kciuki za poprawę
katiuszka -uśmiałam się z Twojego Julusia wpadniętego do skrzynki na zabawki Tym bardziej, że ja też z kanapy piszę i też skrzynka stoi tuż obok i ja ciągle jedną ręką Olka trzymam bo on tam chce koniecznie wpaść No nie ma lekko z chłopakami:-)
Mój Oli dziś (oby nie tylko na dziś) zmienił się nagle w Cud Aniołka normalnie. Nie dość, że tyle spał w dzień to jeszcze potem był taaaaaaaki grzeczny i uśmiechnięty , że aż normalnie się bałam, że chory.
No ale zdrowy i już śpi Aaa no pokazałam mu dziś film z Julką jak była w jego wieku i nagadałam mu jaka była grzeczna i chyba wziął sobie to do siebie
kok.o- włoż raczkującą Ewę na chwilę do łóżka i wpadnij do nas , co ?;-)
Spokojnej nocy kobitki
katiuszka -uśmiałam się z Twojego Julusia wpadniętego do skrzynki na zabawki Tym bardziej, że ja też z kanapy piszę i też skrzynka stoi tuż obok i ja ciągle jedną ręką Olka trzymam bo on tam chce koniecznie wpaść No nie ma lekko z chłopakami:-)
Mój Oli dziś (oby nie tylko na dziś) zmienił się nagle w Cud Aniołka normalnie. Nie dość, że tyle spał w dzień to jeszcze potem był taaaaaaaki grzeczny i uśmiechnięty , że aż normalnie się bałam, że chory.
No ale zdrowy i już śpi Aaa no pokazałam mu dziś film z Julką jak była w jego wieku i nagadałam mu jaka była grzeczna i chyba wziął sobie to do siebie
kok.o- włoż raczkującą Ewę na chwilę do łóżka i wpadnij do nas , co ?;-)
Spokojnej nocy kobitki
No i historia ta sama. Nurofen, bactrim, chłodna kąpiel i dziecko zdrowe! Temperatura elegancka! Dziecko wesołe, wygłupia się z eMem skaczą, rozrabiają mi na ławie gdy papierki robię, łobuzy! Zobaczymy jutro. Jak coś to po południu skocze do lekarza.
Muma te dzieci to takie Aniołki z małymi różkami, no nie?
No choć mojemu w niedziele powinny odpaść różki i ogonek, ale się zobaczy... Tak mu tłumaczę, że już nie będzie diabełek lucyferek a on te oczyska na mnie wielkie robi...
Muma te dzieci to takie Aniołki z małymi różkami, no nie?
No choć mojemu w niedziele powinny odpaść różki i ogonek, ale się zobaczy... Tak mu tłumaczę, że już nie będzie diabełek lucyferek a on te oczyska na mnie wielkie robi...
Pieknaszyszunia
Katiuszka jak dla mnie warto jak dwie osoby mają sie ku sobieszyszunia mówisz, że warto się jednak hajtnąć;-) rozważę taką ewentualność...Ahaaanic nie pisałaś co sądzisz o naszej popijawie na fb?;-) doszłaś o czym pisałyśmy?:-)
tak tak mężuś dba o mnie i o Mieszka
dzis latał ze mna po USC i po urzędzie gdzie dowód nowy musiałam składać, dostałam prezent w postaci getrów ciążowych, bluzy szarej i sweterka wszystko z H&M
w nagrodę poszedł sobie na rower, a ja latałam na miotle
co do popijawy to czytałam, ale zapomniałam juz (dalej mi to w ciazy doskwiera), na pewno sie pośmiałam niezle
Zuzu razem z małżem chcieliśmy takie, dobre wykonanie, dobre opinie, wiec jest;-)szyszka a nie chciałaś drewnianego łóżeczka?
Muma ale ja mam nowy materac, ten co jest załączony do łóżeczka to traktuje jako usztywniacz, wiec bądź spokojnaSzyszunia no śniadanko ciężarnej jak się patrzy A łóżeczko fajne tylko , że ja do końca nie miałabym przekonania co do tego materaca i jego wpływu na kręgosłup..
Mam też takie łóżeczko ale na dole w domu i tylko drzemie w nim godzinkę , no i na wakacjach super sprawa.
Noo 2tyg czekam na nowy dowod i dalej załatwianie
tymczasem uciekam poleżeć
kok.o
czesc
tere fere zdrówka dla Timusia :** bidulek :-( No i trzym się babo, wszystko ogarniesz, zobaczysz!
zuzol ooo to Ty zalatana teraz kobieta pracujaca jesteś:-)
katiuszka ja tez lubie Twoje dłuuuugasne posty czytac:-) tym bardziej, ze ja mam odwrotnie z gadaniem (z pisaniem już nie;-))...chyba mruk jestem :-)
Muma Olinkowi to chyba już ósemki rosną,co? ;-):-)
Ani@k widze,ze na prostą wychodzicie:-) super:-)
wiecie co, w końcu poszłam po rozum do pustej głowy i jak Młoda spi to ja tez. Ok 10-11 jak zasypia to wylaczam telefon i nawet na te pol godz kłade się (czasem przy cycu to nawet 2h spimy). Przynajmniej mniej zakrecona chodze, bo w nocy nie pospie ciągiem dłużej niż 2-2,5h, a taki przerywany sen to do doopy jest. No ale przez to spanie w dzień mam niewiele czasu żeby np. przy kompie posiedzieć;-) W ogole to w kuchni siedze więcej jakos...Młoda mnie zmusiła;-) Wymyslam, pichce ... a ona troche zje i rozmaze reszte na sobie lub tacce i krzesełku;-):-) Załamka częsta mnie łapie, ale powtarzam sobie, ze to kiedyś zaprocentuje
dobra, ide spać
kurcze, szynszyl mi chyba choruje... heh:-(
tere fere zdrówka dla Timusia :** bidulek :-( No i trzym się babo, wszystko ogarniesz, zobaczysz!
zuzol ooo to Ty zalatana teraz kobieta pracujaca jesteś:-)
katiuszka ja tez lubie Twoje dłuuuugasne posty czytac:-) tym bardziej, ze ja mam odwrotnie z gadaniem (z pisaniem już nie;-))...chyba mruk jestem :-)
Muma Olinkowi to chyba już ósemki rosną,co? ;-):-)
Ani@k widze,ze na prostą wychodzicie:-) super:-)
wiecie co, w końcu poszłam po rozum do pustej głowy i jak Młoda spi to ja tez. Ok 10-11 jak zasypia to wylaczam telefon i nawet na te pol godz kłade się (czasem przy cycu to nawet 2h spimy). Przynajmniej mniej zakrecona chodze, bo w nocy nie pospie ciągiem dłużej niż 2-2,5h, a taki przerywany sen to do doopy jest. No ale przez to spanie w dzień mam niewiele czasu żeby np. przy kompie posiedzieć;-) W ogole to w kuchni siedze więcej jakos...Młoda mnie zmusiła;-) Wymyslam, pichce ... a ona troche zje i rozmaze reszte na sobie lub tacce i krzesełku;-):-) Załamka częsta mnie łapie, ale powtarzam sobie, ze to kiedyś zaprocentuje
dobra, ide spać
kurcze, szynszyl mi chyba choruje... heh:-(
Ostatnia edycja:
reklama
Muma
Hej z kawką
tere fere - jak Timuś ??
Szyszunia - no jak masz materac to spokojna jestem Co tam dziś na śniadanie ?;-)
kok.o pewnie, że odpoczywaj kiedy możesz, nie mamy już 20stu lat;-) A co szynszylowi ??:-(
Na kawkę zapraszam, miłego dnia !!!
tere fere - jak Timuś ??
Szyszunia - no jak masz materac to spokojna jestem Co tam dziś na śniadanie ?;-)
kok.o pewnie, że odpoczywaj kiedy możesz, nie mamy już 20stu lat;-) A co szynszylowi ??:-(
Na kawkę zapraszam, miłego dnia !!!