reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ło Matko Ani@k GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WSZYSTKIEGO NAJ ... DLA WAS I SZKRABKA MAŁEGO :-******

A ja taka zacofana bo w pracy na maratonie utknęłam :zawstydzona/y:
Trzeba się do staraczkowej roboty zabrać bo zastój fluidkowy będziemy miały jak Szyszka się rozsypie :-p;-):-p

Yyyyy Pozdrowienia ze wschodu wieczorową porą:happy:

p.s Lece na Fb:tak::-)

elooo babolki:-)
Koko :* Jak ząbki?

aa dziekować, jeszcze wszystkie mam:-D a serio to Młodej wylazły dwa dolne i rosną sobie teraz powoli. Juz jest spokój... na razie, do nastepnych wyłażących;-):-)

Kurna, a może by ktoś za pozwoleniem Ani@k wstawił tutaj fotkę??? Też chcę zobaczyć Ślicznego Bobuszka :tak::tak::tak::tak:
Pliiiiiisssssssss..........
kurcze, chyba właśnie nikt fotki nie ma:-(... Ani@k nic nie przysłała a na fb na jej profilu wstawiła zdjęcie... chyba siostra? (nie wiem kto to).. no i usunęła ...

koko , Gatto, to znaczy, że Wasze dziewczyny już siedzą??? tak bez trzymania???? :szok:
Moja Jagoda na razie łepetynkę podnosi, siedzi/leży w spacerówce ale jest rozchwiana na wszystkie boli.
eee bez trzymania to nie, składa sie jak scyzoryk;-):-), chociaz juz powoli łapie,ze mozna rekami sie podeprzeć;-). Ale na kolanach jak ją podtrzymuje ciut za brzuszek to ładnie prosto siedzi. Na krzesełku ma taką poduszke na oparciu i po bokach, wiec jest podparta i siedzi prosto. Ale sadzam ją tylko na czas jedzenia, 10-15 min max.
heh dzisiaj były na obiad buraczki, marchew i kasza... wyobrażcie sobie jak wyglądało pobojowisko po tych buraczkach:-D
Jutro w pieluszce bede szukać ile i co dziś zjadła;-):-D

jestem i ja wieczorową porą, choć padam na pysk:-p Małemu całkiem się już wszystko poprzestawiało:baffled: Kiedyś spał 3 razy dziennie, tak po 30-40 min, w porywach do 1,5 godz na spacerze. Teraz śpi rano po kaszce i w południe i potem do wieczora już nie:no: Dziś, na przykład, wstał ok.15-stej, a zasnął dopiero o 20:30:szok: jedyny plus, że włożyłam go do łóżeczka i w sekundzie już spał:tak: może już mu mniej snu potrzeba? no zobaczymy...chyba, że te zęby mu nie dają zasnąć:eek: Ahaa była dziś u mnie znajoma (matka dwójki dorosłych już dzieci) czyli na dzieciach się zna:tak: i zaglądnęła mu do paszczy i stwierdziła, że te płacze to ewidentnie wina zębów:baffled: czyli jest nadzieja, że jak mu w końcu wylezą to mi wróci dawne dziecko:sorry:
eee dziewczyny...z tymi zdjęciami z chrzcin...przeglądam i przeglądam i nic ciekawego nie mam...w ogóle to jestem wnerwiona na fotografa. Mówiłam Wam??? to jest mąż mojej kuzynki, która była chrzestną. Poprosiliśmy go, żeby fotografował całą uroczystość, że zapłacimy normalnie, tak jakby robił dla obcych, ale nie dali się tknąć, kasy nie wzięli. No ale jak mi dał zdjecia na płycie...no lekko się rozczarowałam...wiem, że stać go na dużo, dużo więcej, bo widziałam jego sesje. A tu nagle odwalił jakąś partyznatkę:baffled: I nie chodzi mi o to, że np. ja źle wyszłam, bo do tego by trzeba było mega fotografa:-D ale ogólnie te zdjęcia nie są dobrej jakości, jakies prześwietlone, za bardzo naświetlone czy cuś:eek: no ja się nie znam...ale fakt taki, że nawet Julka dobrze w tym stroju nie widać, bo wszystko białe się zlewa:wściekła/y: Sama dla siebie i jemu na pamiątkę porobię mu pare fotek w tym stroju od chrztu. No a że to rodzina, kasy nie wziął to i opieprzyć nie wypada:sorry: No ale coś tam może najdę, to wkleję na Kółko.
ahaaa Gatto to jest na naszym Kółku???? może by wciągnął kolezankę, heee???? kok.o ???????;-)

Macie rację, ostatnio to Szyszunia do nas dołączyła:tak: Może i Gatto ma rację, że jak się nas czyta, to cieżko się jakoś "zahaczyć"...ale jak sie chce, to przecież można, nie? w końcu każda z nas kiedyś zaczynała to pisanie. Sama pamiętam jak to było u mnie...głupio mi się jakoś pisało na początku, bo nikogo nie znałam, to było moje pierwsze forum i nie sądziłam, że ktoś poważnie podchodzi do tego co piszę, że to zapamiętuje itp. Uczepiłam się wtedy Brzózki , bo jakoś podobnie wtedy miałyśmy termin @ i obie odliczałyśmy czy się zjawi czy nie...No i oczywiście się zjawiła, a mnie pisanie jakoś już poszło...Tak więc, jak nas podczytuje jakaś chętna do wspólnego pisania staraczka czy mamusia to bardzo zapraszamy:tak:
oki, spadam do spania, bo zasypiam przed kompem.
Do jutra!!!!

katiuszka wklej fotki tutaj plisss, bo ja nie zobaczę tak to....buuuuuu:-(

Może będę mogła się wypowiedzieć, co do jakości fotek, może obronię pana fotografa, a może nie, bo coś nie coś się na tym znam...:zawstydzona/y::-p:-p

A goście poszli. Tim dostał koszulę do Turcji, będzie świecił klatą przed dziewczynami jak mu rozepnę. Fiu fiu. I jakieś kubeczki, coś chyba jak foremki do piasku. Przeczytam do czego to służy.
Było miło, pośmiałam się trochę, Timek jakiś dziwny, bo mało się śmiał, chyba się wstydzi...hihiihihihihi

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki pozdrowienia od Ani dla całej ekipy z BB
oto Patryk :-)
DSC01291.jpg
Jeszcze są w szpitalu bo Patryk ma żółtaczke. Poród trwał od 9 do 11:55 bez znieczulenia i siłami natury. Ania przeszczęśliwa;-):-)

Załączniki

• DSC01291.jpg
    DSC01291.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 31
Do góry