reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Tere a zakrętki masz szczelne???? możesz poczekać aż słoiczki będą chłodniejsze.. jednak wydaje mi się że to jednak wina zakrętek..
Aleksis łomatulu!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto z rodzinką (męża) najlepiej na zdjęciu ;-)
Kasica a Czechy też zamierzacie odwiedzić czy tylko Śnieżkę???
Aaronka mam nadzieję że humor już lepszy
Muma jak po wizycie u dermatologa???? bo chyba nie doczytałam.. :zawstydzona/y:

kurcze.. czuje że ktoś za oknem naleśniki smaży!!!!!!!!!!!!!!!!:dry: i nie pyatał mnie o zdanie... chyba mi się naleśników chce.....

reklama
tere fere,jeziemy do Karpacza na 7 dni!!!jedzie tez moja znajoma z pracy i jej mąż(jego nie znam wcale:szok:,Adam też nie,no ale przeciez się poznamy,no nie?!:sorry:)no,właśnie o tej pogodzie tez słyszałam,że ma słonko ładnie przypiekać i to bardzooo!!1no i prawidłowo!!!:tak:,oczywiście na ewentualne deszcze,które w górach się zdarzaja też jesteśmy przygotowani:tak:,ale to,że ma być mega słonecznie,to dziś już w pracy od kilku osób słyszałąm i sama pogode w internecie czytałam:tak:
Ani@k,no Czechy to koniecznie tez zwiedzimy:tak:,byc tak blisko i nie "wpaść"na czeskie pifffko!??:szok:nie może tak być:p):p)

alex no takie soki do czegokolwiek, taki syrop, np do wody i wtedy zamiast soczku po prostu.:tak:

no bez neta to kaplica... Dlatego mam małego notebooka i zabieram go na wyjazdy, no teraz z resztą w telefonach też jest net na szczęście. :-p

kasica,
a już pamiętam, tak Karpacz. Uwielbiam Karpacz. Może za bardzo gór tam nie ma, ale klimat cudowny! A te saneczki super, miasteczko westernowe... Lubię to.

Ani@k no szczelne na bank, bo mam różne partie nowiutkich słoików, jedne duże drugie małe, trzecie pękate.

Ostatnia edycja:
Ania - no jak gdzie?! w Krakowie!:-D

Tere - że też Ci się chce:-D

a naleśników też mi się chce. a jutro mam w planach spaghetti, takie od podstaw, nie z tytki, Cud uwielbia - to mu mrożę mniejsze porcje

elooo:-) ja już po bieganiu, endorfinki wyprodukowane:-)
dzisiaj spałam do 11.30:szok::szok::szok: eM ma urlop, a ze jest rannym ptaszkiem, to jak tylko Młoda zaczęła kwękolić rano to ją po karmieniu zgarnął i wyniosl z sypialni, na cyca tylko przynosił:-) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale suuuper !! :-Dmyslalam już,ze nigdy w zyciu już nie będzie m i dane wyspac się;-)
A w ogóle to rano znalazłam Młodą na podłodze:eek: hehe nad ranem do łóżka ją wzielam na karmienie, przysnęłam(ona tez), i potem słysze takie normalne marudzenie, jak to ona po przebudzeniu jak jesc chce. Otwieram oczy i nie ma jej w łożku, myśle sobie 'chyba w łóżeczku ją położyłam i nie pamietam' ;-):-), ale jej tam tez nie ma:eek::eek: Ja się patrze, a ona leży sobie pod łóżkiem czesciowo na dywaniku, czesciowo na rogalu i mówi,ze jej się jesc chce:-D hehe dobrze, ze ten rogal tam był:sorry: zostawiam go + kocyk po tym, jak kiedyś mi już spadła z łóżka.

alex dzielna bądź, kiedys to musiało nastąpić:sorry:;-) a jeszcze powiedz jakie to jest "nie z tytki" ?:eek:
kasica w Bolkowie Goci mają swoje imprezy, castle party tam sobie urzadzaja;-):-) może się załapiesz?:-)

Ostatnia edycja:
alex dla syna mojego kochanego wszystko mi się chce.:-D:-);-)

koko
ale numer, nie słyszałaś jak spadła? tzn nie kwiknęła nawet?

A, soku już nie ciekną. Trzeba poczekać aż ostygną. O ja głupia... Jutro skończę jeżynowy.

tere no nie, wyglądała tak jakby tam na dole sobie spała i właśnie się przebudziła, bo zgłodniała;-):-D No ale niedaleko leciała, bo mam tam teraz poukładane warstwy koca, rogala, więc jest miękko.
I w ogole to się zastanawiam jak ona na krawedz się dostałą, bo ja polozyłam się na brzegu lóżka (eM już wstał) a ona miała do dyspozycji całą reszte.. i jeszcze jej mało było;-):-)

reklama
Hej,

Ja znów na koniec dnia:-)

No byliśmy u tej pani dr, bardzo polecanej w necie, przepisała (serio piszę) 12 leków i preparatów na wszystko co znalazła na Olku. Wykupiłam tylko te na bąbla - za 98 zł;-) Będzie kuracja trójfazowa , zobaczymy czy faktycznie pani taka czujna jak ją opisują :cool:Ogólnie to jest brodawka wodna z przegrzania ale o podłożu wirusowym , może się roznosić, sama pewnie zanikłaby i tak ale nie wiadomo kiedy.

Potem pojechaliśmy jeszcze do Manufaktury na obiad i ostatnie zakupy i w sumie to niedawno wróciliśmy;-)

kok.o - ja dzis miałam podobną 'przygodę' ;-) Budzę się w łóżku o 8.50 a Olka nie ma :eek: Ja zawał i na równe nogi a jego nie ma też pod łóżkiem:szok: I dopiero jak się ocknęłam to sobie uświadomiłam, że on się jeszcze dziś nie obudził i śpi w swoim łóżeczku :-p Jeju ale fajnie jakby mu tak zostało...
Trzeba już uważać na te gluty - ja to już jak go biorę do siebie to boję się spać , chyba, że w weekend i jest między mną i eMem:happy:

tere fere - nie wiem jak się wekuje słoiki, ale Ci się zachciało , czekaj na zuzę to Ci napisze:-p

alex -dobrze, że Ci naprawili neta:tak: Straszna jest ta świadomość że jest offline nawet jak akurat nie ma ochoty na pisanie:tak:

Ani@k - i z czym jadłaś naleśniki ?? Ja to lubię np z odmrożonym bigosem albo tuńczykiem i cebulką a eM z Julą z nutellą i bananem;-)

kasica
zasłużyłyśmy na urlop to i pogoda będzie !:tak:

Aleksis &&&&&&&&&&&& za majsterkowanie , a na koniec siekierę pod łóżko !:happy:
Jutro jeszcze ostatnie pranko, kończymy pakowania a w piątek tylko relaksik - pazurki itp i heja:happy:

Do góry