reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej Dziewczynki,

jestem i piszę. Trochę mam gorszy dzień, więc nie będę się za bardzo rozpisywać

Aleksis my juz po imprezach Chrzest był 21 lipca. Czekamy na zdjęcia od fotografa.

Uwaga uwaga Julianek katiuszki dołączył do grona ochrzczonych..Mają kupiony bilet na 13 sierpnia.

Szyszunia, piękna ta Twoja psinka. a udało Ci się kupić spodnie z gumką dla alex??

biedna alex, mam nadzieję, że te wichury przeszły bokiem jej domu

tere fere
jestes wielka z tym odciąganiem. Moja Jagoda gdyby musiała poczekać choć chwilę na mleko, wyszłaby z siebie.

Gatto biedna.

reklama
aaronka Tymek nie czekał na mleczko, miał już zapas zawsze w lodówce:-p. Gdy dawałam mu jedną porcję, odciągałam drugą:tak: i tak w koło macieju. Teraz mam zapas kilku pojemników i zamierzam je teraz wykorzystać.

Witajcie,
Muma przykro mi, ze tyle sie na Ciebie zwalilo teraz...Jestem pewna, ze ten babel Olusiowi zniknie.Moze to z powodu upalu, takie odparzenie? Jak mam po mamie, ze podczas upalow pomiedzy 2 ostatnimi palcami w stopie skora zlazi...Nie martw sie, na pewno mu przejdzie. A z kuzynem to b.smutna sprawa. Oby nie byl sam w tym wszystkim i aby go nie bolalo. Starzy ludzie chcieliby odejsc z tego swiata a niejednokrotnie nie moga...Niesprawiedliwe to

Aaronka gapa ze mnie
Kok.o witaj Kochana, kope lat. Jak Ewunia :rozrabia czy gra z tata w gry komputerowe?;-)

Piekna eh, te sny...ja tez czasem takie miewam:zawstydzona/y:Ale takiej pomadki nigdy od eM nie dostalam, w ogole zadnej nie dostalam:-D

Terefere-jestes swietna i kochajaca Matka!

Aha, ja dzis mam 13dc i test ow.byl juz pozytywny. Musze dopasc eMka, juz latam w samej tunice:-D

Słuchajta, robię soki dla Tima na zimę. Malinowy, wiśniowy i jeżynowy. Co ja robię źle??? Przy pasteryzacji wylatuje mi trochę soku do garnka z wodą. A jak się już wyjmie słoiki, to do ostudzenia trzyma się do góry dnem??? Bo jak odwracam to też mi puszczają i leci trochę...

Aleksis ty w majtach lataj i to jeszcze seksi!! :-D:-D

Tere fere nie mam pojecia zielonego!! moze wujek google pomoze??

hej!!!!!!!!
Gatto,myślę,żeby Aleksis lepiej bez majt biegała,i bez tuniki;-)..oj to będzie sie działo hi hi:-D:-D
Kobietki,ja jeszcze 2 dni do pracy i urlop!!!!!!!!!:-)Adaś już ma urlop od poniedziałku,cały czas na dworze cos majsterkuje,taras zabudował,to płoteczki jakieś porobił,porządku na podwórku,cały czas cos majsterkuje;-)
Jutro na 17 mam przymiarkę sukienki,zobaczymy co tam krawcowa pokombinowała hi hi..ehhh jestem bardzo ciekawa jak będzie wyglądała:-)
Dzis pranie zrobiłam,jutro pakować już się chce,w piatek na 16 na pazurki jadę:-),aw sobote kolo 7 wyjeżdzamy,po drodze chcemy w Bolkowie się zatrzymać,jest tam ponoć sliczny zamek!!!
No i ponoć pogoda ma byc cudowna!!!!!!!!:cool2::cool2::cool2:

Hej,

eM jest w drodze do domu...Mam nadzieje, ze zostanie mu troche sil na "majsterkowanie":-D
Kasica super, ze wyjezdzacie. Odpoczniecie, wyspicie sie porzadnie,napijecie sie dobrego winka..Fajnie bedzie, no i moze fasolka wpadnie. Jaki masz dzien cyklu?

Ja bralam od niedzieli te srodki homeopatyczne. Wiem, ze powinno sie je brac przez dluzszy okres, no ale kiedys trzeba zaczac

Terefere ja na sokach to ni huhu sie znam. Sa poradniki dzialkowca, moze tam luknij.Albo sloje do niczego, albo zakretka nieszczelna.

Kurna no czytam i czytam w necie, wszystko o pasteryzacji jest, ale tego nie ma. Jednak chyba mam rację, że trza poczekać do ochłodzenia słoików i dopiero wyjąć. Bo jedną partię tak zrobiłam i jest OK.

kasica, pogoda ma być jak ta lala! Przypomnij gdzie jedziesz?

Aleksis będę trzymała kciuki wieczorem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jednego plemnika...hihihihihihiihihihi, żeby miał nosa i znalazł jajo....hihihihihiihi:-D

reklama
cześć Dziewczynki,
jak się okazało - ukradli kabel z tepsy i neta niet (się czułam jak bez ręki)

spodnie mam - kumpel sis mieszkający we Wro spisał się na medal - kupił 2 pary za 80zł (cena wyjściowa 139, a jedna wyszła mniie 40zł, więc git)

Szyszka, Aaronka - raz jeszcze dzięki za chęci

Ania - ja Cie też:p

Aleksis - piękne widoki! zazdraszczam. a do PL kiedy się wybierasz?

Muma - i co lekarz na te wysypki Olusia? matko, jaki on duży, pamiętam jak dziś jak o ciąży pisałyśmy

Tere - też się nie znam na przetworach, ja to tylko ogórki kiszę:tak: a to takie soki do herbatki? czy zamiast kartonikowych?

Aaronka - mała jest boska! fryzura pierwsza klasa, napatrzeć się nie można

Kasica - super, że wszystko w dobrym kierunku

Zuza - globtroterze!

matko, dziewczyny, za 3 dni wracam na etat, zaczynam powoli trząść gatkami

Do góry