reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Szyszka, nie ma na necie foto
takie piaskowe lniane, szerokie, do łydki, w pasie szeroka guma, w nogawce gumki (jak podałam taki opis - kobity od razu wiedziały o jakie mi chodzi)

gdybyś się wybierała - daj znać, podzwonię i zarezerwuję, tylko specjalnie nie goń!

Tere - o Łodzi kasjerka nie mówiła, ale zadzwonię najwyżej i zapytam

Ostatnia edycja:
reklama
alex jadę koło 11.00 do Portu, a do kappala zawsze wchodzę,więc po prostu zapytam. Tylko napisz mi, czy na stówę mam kupić. Nie ma problemu.;-):-p

My już w domku. Dosyć szybko jakoś, ale imprezka bardzo miła:tak:

Witam Was Moje Kochane,

Sycylia jest przepiekna. Mimo, ze @ nadeszla zaraz na poczatku pobytu,bylo super!!! Jutro cdn nastapi, bo ogladam TV i i "dochodze do siebie" Pa pa

Aleksis napisz więcej jak się zaaklimatyzujesz, ciekawa jestem Sycylii:tak:

alex ok. Zaraz wyruszam. Dam znać.;-)

Ale u nas fajnie przepadało. Powietrze się orzeźwiło. Super. Oby sauna się zaraz nie zrobiła.

przepraszam alex, ja nie trafie dzis do sklepu, dopiero z nad wody wróciliśmy, a we wro 35stopni, uwielbiam taka pogodę (tylko mnie nie zlinczujcie:tak:)... tere fere w Tobie nadzieja ze spodenkami!

Dooopa. Spodenek nie ma w całej Łodzi. Sprawdzała mi dziewczyna.

Ja kupiłam sobie bluzeczkę z Mohito i w reserved spodenki długie białe dżinsowe i bluzkę, w C&A fajną zajebiście pomarańczową apaszkę, a raczej coś podchodzące pod szalik letni, Timowi spodenki i bluzeczkę na wyjazd do Grecji...

Jednym słowem zakupy się udały. Ale za bardzo jeszcze nie ma bluzek z długim rękawem , a to potrzebowałam nad morze. Kupiłam tylko rękawy 3/4.

Hejka,

Ufff... gorąco...:-) U nas nie padało, trochę się chmurzyło ale upał jak w piekle cały dzień, dopiero po 18ej zrobiliśmy Olkowi basen i trochę posiedzieliśmy na zewnątrz.
Był też sąsiad oswoić się z psem bo będzie go karmił jak nas nie będzie, mam nadzieję, że będzie OK:cool:

alex ja się nie wybieram już do kappahla , ostatnio jak byłam z tydzień temu to takie pustki były u nas w Galerii i jakoś też nic mnie nie zatrzymało. A takie spodnie jak opisałaś to by mi się przydały :-p Jak Martynka, zdrowa ??

Aleksis -
witaj z powrotem :-) foty foty , te w złotym kostiumie na jachcie poproszę :tak:***

tere fere - :-)Widziałaś prognozę długoterminową ? Tropiki mają być :tak:

Buziaki wieczorowe dla Wszystkich Dziewczynek i Dzieciaków:-)

Ostatnia edycja:
reklama
cześć Dziewczynki,

Muma - polecam galotki, oprócz crocsów to mój najlepszy zakup tego lata. na fejsie mam zdj w takich, tyle, ze czarnych w Krk
Martula chora dalej, niby osłuchowo czysta, a kaszle jak stary gruźlik, dziś już wstała przed 6, bo jej kaszel nie dał spać (i upał, niech już w końcu będzie chłodniej)

Szyszka - jak by Ci się udało i chciało to ja chętnie skorzystam z tymi spodniami, bo póki co nikogo nie znalazłam

miłego dnia Dziewczynki, mniej upalnego (poza tymi, które lubią)

a za staraczki &&&&&&&&&&&&&&& (coś dawno o glutach nie było)

Do góry