reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
jeszcze jest kakao :-)
Gatto oazo spokoju, powodzenia jutro;-)

aaaa własnie wpadł kurier i przyniósł mi od eMa walentyne :) valentyna.jpg

Ostatnia edycja:
Gatto i prawidłowe nastawienie :tak:
Zuza właśnie, mleko szykuj!!!! :tak:
PięknaSz no w taką sukieneczkę to we wrzesniu czy sierpniu to trudno będzie Ci wejść :-) zakładając oczywiście że już w ciąże zajdziesz.. być może potrzeba bedzie przesunąć imprezę :tak:

mi szyli na wymiar sunię, a jak przyszło do ubierania do była mega luźna.. mimo iż nie czułam jakiegoś stresu poleciało mi kilka kilogramów, teraz to tylko mogę popatrzeć na moją suknię :-)

PięknaSz no w taką sukieneczkę to we wrzesniu czy sierpniu to trudno będzie Ci wejść :-) zakładając oczywiście że już w ciąże zajdziesz.. być może potrzeba bedzie przesunąć imprezę :tak:

mi szyli na wymiar sunię, a jak przyszło do ubierania do była mega luźna.. mimo iż nie czułam jakiegoś stresu poleciało mi kilka kilogramów, teraz to tylko mogę popatrzeć na moją suknię :-)
dlatego najpierw tylko w necie oglądam i marzę i myślę co to będzie :-)

Ani@k mi też szyli :tak:
Gatto wolę kakao :tak:

szyszunia zazdroszczę kuriera z prezentem ,no proszę jak można w łatwy sposób zrobić komuś przyjemności ;-)

Zuza ale wybredna jestes! NO to kakaem (czy jak to sie tam pisze:baffled:):-D:-D

Mnie tez szyli na miare kiece:tak:a teraz wisi u tesciowej:happy2:

Szyszka nie cierpie walentynek, ale takie babeczki to bym zjadla:tak:;-)

Ja juz po wizycie u Magika :tak: Ovu była, ciało żółte jest. Zapisane leki do stymulacji następnego cyklu i odebrałam wynik testu po stosunku. Tak więc co prawda mój glut nie uśmierca żołnierzyków ale ogranicza i osłabia ich ruch. Więc nie jest tak tragicznie:zawstydzona/y:
Jak w następnym cyklu się nie uda to umawiamy się na pierwszą IUI .

Zuza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Szyszunia
ale masz faceta romantyka ale mój też się sprawił i dostałam kwiaty :tak: Ale byłam zaskoczona bo twierdził ze on tego świeta nie obchodzi.
A co do conversów mój jak by mógł to by do gajerka glany założył :-D

czesc babolki:-)
zuza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ogromniaste!!! nie spadnie!!!!:-):tak:
Szyszka nooo kiecka mi sie podoba:tak: tylko faktycznie, raczej na lato:dry: hehe moze faktycznie impreze trza bedzie przekłądac, i potem łączyć z chrzcinami:-D a Twoj Valęty;-) fajny pomysl mial:tak:
Gatto kochana, ogromne kciukasy za jutro &&&&&&&& :-) heh! i wyslij ktorejs z nas zdjecie Gattinki jak juz sie troche ogarniesz;-)

dziewczyny, o katiuszce małe info: jest w domu ale Julek jest bardzo senny po tych naswietlaniach i nie chce za bardzo jesc. kazali jej dokarmiac małego butlą i teraz kati walczy z cycem i laktatorem i stresem i brakiem snu , wiec duzo roboty z tym karmieniem ma:sorry2:

a ja mam nowy nabytek: chuste. Wlasnie ululałam Ewcie w niej, mam dwie rece wolne a ona spi mi na klacie;-) zaje...fajny wynalazek:tak:
Ani@k co do spiewania Młodej do snu...ekhhmmm...ja spiewam, ale jakbys slyszala jak ja fałszuje, to nie dziwiłabys sie, ze ona nie chce zasnąc:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:
heh...wynalazłam nawet w necie słowa kołysanek (bo radosną twórczosc uprawialam ;-)) i chyba sie ich naucze:-D

ooo caterina, a jednak to glut rozrabia:-( kurcze, no to ogromniaste kciukasy za tą odbytą ovu i dzielnych zołnierzy :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :***

alex ranyjulek 8 miesiecy tak sie meczyłas?:szok: szacun:sorry2:
u mnie troszku sie jakby unormowalo, mała po kąpieli zasypia najczesciej na 3-4godz, potem daje jej z butli swoj "udój" i spi dalej 4 godziny, a potem to juz cycowanie co 1-1,5h. Tak wiec w nocy troszke dośpie, a w dzien to cyc co pol lub co godzine jest w paszczy;-)

Ostatnia edycja:
Caterina co za niegrzeczny gluciak ci sie trafil!

Kok.o a wygodnie tak ci jest? Brzuch ci juz zlazl?? bo jak masz brzucha jeszcze troszke, Ewcie na klacie to chyba sie poruszasz dosc ograniczenie:confused:czy myle??

reklama
hej!!!!!!!!caterina trzymam kciuki za OWOCNY CYKL!!Oby sie udało!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!Mój mąż dzi s też mega,mega mnie zaskoczył......przyjechał pod prace po mnie,ja wchodze do samochodu,a tu ogromny bukiet tulipanów czerwonych....:tak:a w środku małe zawiniatko.....pudełeczko z Aparta,a wnim srebrna zawieszka na bransoletkę:-)wow...ale sie ucieszyłam,ze hej!!!!!Szyszunia suknia ładna,ale ja tez chyba staromodna jak Gatto jestem;-),bo jestem zwolenniczka zdecydowanie długich sukien.......:-)Jeszcze jutro i weekend mamy no nie??!!!:tak:jutro mam henne mam,a potem na Wrocław na zakupy brykamy hi hi hi.............chcemy telewizor sobie kupić;-)aaaaa caterina a jest jakiś "sposób"zeby ten glut był przyjazny dla żołnierzy męza?????????????wiesz,mam na mysli jakies leki,czy co..??!czy to da się jakos podleczyc czy co...?!

Do góry