Gatto to daj znać jak będzie po żebyśmy tutaj nie siedziały jak na szpilkach ,a test zrobię no mówię,chyba,że tempka spadnie ;-)
i tak czy siak będzie to jutro Wasze zdrowie wypije :-):-):-)
mlekiem!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gatto to daj znać jak będzie po żebyśmy tutaj nie siedziały jak na szpilkach ,a test zrobię no mówię,chyba,że tempka spadnie ;-)
i tak czy siak będzie to jutro Wasze zdrowie wypije :-):-):-)
dlatego najpierw tylko w necie oglądam i marzę i myślę co to będzie :-)PięknaSz no w taką sukieneczkę to we wrzesniu czy sierpniu to trudno będzie Ci wejść :-) zakładając oczywiście że już w ciąże zajdziesz.. być może potrzeba bedzie przesunąć imprezę
mi szyli na wymiar sunię, a jak przyszło do ubierania do była mega luźna.. mimo iż nie czułam jakiegoś stresu poleciało mi kilka kilogramów, teraz to tylko mogę popatrzeć na moją suknię :-)