reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Caterina a da się jakoś gluta udobruchać??? żeby przestał się stawiać i coby normalnie żołnierzyki wpuszczać do celu????
PięknaSz łooooho! no Walenty się spisał ;-):tak:
Kok.o to wcześnie zaczynasz intensywne treningi ;-):-) a fałszowaniem się nie przejmuj.. dla Ewuni i tak masz najpiękniejszy głos jaki do tej pory słyszała :tak: tylko pamietaj, po skończonej kołysance nie rób żadnych głosnych przytupów ;-):cool2: np. 'śpij kochanie, śpij! HEJ <przytup>!!!' ;-):-)

reklama
heh Gatto brzucha jeszcz mam niestety,ale un miekki jest, wiec da sie uformować;-):-D a w chuscie nosze ja "na kolyske" na wysokosci klaty, wiec caly ciezar jest na ramionach. Calkiem wygodnie. Ale wlasnie Mloda glośno zarzadala wypuszczenia jej:baffled:
Ani@k jak ona taki wzorzec pieknego glosu sobie zakoduje, to ja jej kariery muzycznej nie wróze:-D

kasica no ,no tylko pozazdrościć :tak:
kok.o podobno mega fajne te chusty są bo można zrobić z dzieckiem na rękach prawie wszystko ,tylko chyba kręgosłup na dłuższą metę boli ?
Gatto no jak mam wybór co mogę pić to wiadomo,że będę wybrzydzać :-p:tak::-D
Ani@k ja cały czas zapatrzona w Twój wykres :-D

ja serniczek piekę już,sałatka prawie gotowa jutro kurczak i rucola sosik :-)

wiecie jaką radość bym wniosła dodatnim testem mój by mnie chyba na rękach nosił :-):-D

Zuza a to on cie JESZCZE NIE NOSI?????? :szok::szok:

Czy wy cos eMom kupowalyscie na te wale-tynki? bo ja nic i teraz mi troche glupio:-:)zawstydzona/y:

Gatto ja kupiłam zapalniczkę na paliwo :tak:ale tylko i dlatego,że 11 lat nam dzisiaj mija i nie kupiłam na urodziny 14 stycznia nic mu ,bo zbierał się jechać po prezent jak sójka za morze a tak dla mnie to troszku to święto naciągane ;-)

Zippo: sklep z zegarkami Top-Time.pl jego jest czarna i ma w tle licznik samochodowy ,zajefajna jest :tak:

Zuza!!!!!!!!!! no jak się zapatrzasz!!!!!!!!!!!! ja w 14 dfl test obsikiwałam.. jutro z rańca wiesz czego wypatruję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i niech eM Twój na jutro wolne bierze bo od jutra zacznie Cię na rękach nosic :tak: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
To ja tez wysylam ostatnie dojrzale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry