reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k ja byłam w 11 dc i zawsze miałam duże szykowały się do pęknięcia :tak:więc jakoś trudno myśleć ,że urosły były ze 4 szt ale malutkie i nie było dominującego ,a w prawym widać było torbiel ,która się z mniejsza :tak:;-)

ja mam ostanio sny ,że w ciąży chodzę z brzuchem takim dużym :rofl2: :szok: :rofl2:

reklama
Zuza ja zapomniałam o torbielu:zawstydzona/y: w sumie to i dobrze bo już go nie ma :tak:
sama kiedyś mówiłaś o znajomej która z bezowulacyjnego cyklu urodziła dziecko :tak:

ja nic nie będe mówić.. bo już pisałam kiedyś o moich odczuciach względem Ciebie.. ja spokojnie poczekam.. na temat wykresu też się nie bedę wypowiadać :tak:

i jeszcze chciałam szepnąć tylko słówko o suwaczku Lopop.. nie macie wrażenia ze ciut za szybko on zasuwa??? przecież ona niedawno była w 16 tc.. :szok:

Bionda a co u Ciebie???? znajdź chwilkę.. skrobnij parę słów..

Hej babolki,

Ani@k no termin co prawda jest na 15go i tak tez sie stanie. Nie mozna pozniej, bo ryzykujemy skurcze, ktorych absolutnie miec nie moge. Jesli do 15go nie zauwaze plamien ani skurczy to cc bedzie wykonane jak zaplanowane, jesli cos sie po drodze wydarzy to zrobia wczesniej.

Kasia.natka wszystkiego najlepszego!!!

Zuzanko no ja komus musze oddac moj brzuch;-)Jako ze twoja rzekoma malpa ma przyjsc 14go a moja cesarka 15go to jak w pysk szczelil oddam ci brzuchala:tak::tak: A tak dla przypomnienia to moja ciaza jest z zatkanego kanalika:-p

Bylam odebrac paczke od kuriera i jestem padnieta.

no Gatto ja nawet nie zauważyłam ,że moja @ 14 ma przyjść hehe ale numer a ja seksowny wieczór szykuje buhahaha :-D no Gatto to by było :rofl2:prawdziwy cud nad wisłą :happy:a to faktycznie siedzisz na torbie już ,bo to możesz w każdej chwili jechac jak coś się zacznie dziać ?

Ani@k teraz Ty się zabawiasz we wróżkę :tak:;-)

haha Zuza Gatto ma rację :tak:
Gatto czyli życzyć aby plamień nie było??? choć skoro już wiesz to pewnie jakoś się już nastawiłaś na cc.. co??? no torba w końcu w aucie jeździ! :-)
Kasica życzę słonka w drodze do pracy i aby Ci się humor poprawił!!! :tak:

reklama
kasia.natka - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! POCIECHY Z MISI I SZYBKO BRACISZKA DLA MAŁEJ !!!;-):tak::tak::tak:
Ani@k - ja rozumiem, że niech chcesz znać płci... choć właściwie nie rozumiem:-p Mnie tam by skręciło z ciekawości :-D I co , same unisexy będziesz kupować ? ;-)
A co do zębów w ciązy to u mnie spoko i w jednej i w drugiej, natomiast jak Julkę już koło 8 mcy karmiłam to nagle zaczęły mi się bardzo psuć, trzeba uważać bardzo jak się długo karmi:tak:

Gatto oj wiem coś o tym padnięciu... ale trzymaj się ,już niedługo !!:tak:

Do góry