reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
no alex_ boski śmiech :-)
lopop mi już nie raz się śniło i zaraz @ dostałam ;-)
ja zaczęłam oglądać film "Zakochani w Rzymie" i ciężki !!
a
dziewczyny jak myślicie jak zrobię progesteron teraz przy braniu dupka to będzie lipa? może nie robić?
lopop mi już nie raz się śniło i zaraz @ dostałam ;-)
ja zaczęłam oglądać film "Zakochani w Rzymie" i ciężki !!
a
dziewczyny jak myślicie jak zrobię progesteron teraz przy braniu dupka to będzie lipa? może nie robić?
Ostatnia edycja:
Ani@k
Fanka BB :)
ja ten film w kinie oglądałam.. mi się podobał.. w niektórych kadrach ;-)
a co do progesteronu to nie wiem.. nie robiłam nigdy..
choć jak tak patrzę na moje temp. to mimo ze biorę dupka 2x dziennie to temp. nie jest jednostajna.. więc moze zbytnio nie zaburzy wyniku.. musiała by się Caterina wypowiedzieć, czemu jej nie ma????
a co do progesteronu to nie wiem.. nie robiłam nigdy..
choć jak tak patrzę na moje temp. to mimo ze biorę dupka 2x dziennie to temp. nie jest jednostajna.. więc moze zbytnio nie zaburzy wyniku.. musiała by się Caterina wypowiedzieć, czemu jej nie ma????
Tadammm Jestem i Ja:-)
Ahoj kochane kobitki:-)
Straszny zapierdziel w robocie dzisiaj miałam.A po robocie zaszłam do jednego szpitala żeby się zapisać na HSG ale tam mnie ze kwitkiem odesłali Bo ze niby terminy odległe
Więc pojechałam na drugi koniec miasta do innego i się zapisałam na 26 lutego
kasia.natka Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Wszystkich Marzeń :-**
Zuza myślę że możesz zrobić ten progesteron , przynajmniej zobaczysz czy jest dobrze suplementowany. No chyba że masz np.następny cykl bez
A na wschodzie to dzisiaj szaro buro i ponuro i śnieg z deszczem pada Ale i tak Pozdrawiam
Ahoj kochane kobitki:-)
Straszny zapierdziel w robocie dzisiaj miałam.A po robocie zaszłam do jednego szpitala żeby się zapisać na HSG ale tam mnie ze kwitkiem odesłali Bo ze niby terminy odległe
Więc pojechałam na drugi koniec miasta do innego i się zapisałam na 26 lutego
kasia.natka Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Wszystkich Marzeń :-**
Zuza myślę że możesz zrobić ten progesteron , przynajmniej zobaczysz czy jest dobrze suplementowany. No chyba że masz np.następny cykl bez
A na wschodzie to dzisiaj szaro buro i ponuro i śnieg z deszczem pada Ale i tak Pozdrawiam
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
właśnie wyczytałam ,że dupek nie ma wpływu na badanie progesteronu ;-)
Caterina no mam przepisane 3 miesiące tabletki
a My jedziemy do ikei zakupić komodę dla dzieciątka i takie tam pierdułki do domu
miłego po południa kobitki
Caterina no mam przepisane 3 miesiące tabletki
a My jedziemy do ikei zakupić komodę dla dzieciątka i takie tam pierdułki do domu
miłego po południa kobitki
Kari79
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny! Nie będę Was czytac od deski do deski bo troche tego jest
Mam 33 lata (w sierpniu 34), dwójkę dzieci , bbbb nieregularne miesiączki i wczoraj usłyszłam że zajście w ciążę z racji wielu i tych miesiączek co 2 msce jest mało prawdopodobne.
Napiszcie mi proszę (na pocieszenie) czy miałyście podobne sytuacje i ile byłyście po 30tce rodząc dzieci?
Mam 33 lata (w sierpniu 34), dwójkę dzieci , bbbb nieregularne miesiączki i wczoraj usłyszłam że zajście w ciążę z racji wielu i tych miesiączek co 2 msce jest mało prawdopodobne.
Napiszcie mi proszę (na pocieszenie) czy miałyście podobne sytuacje i ile byłyście po 30tce rodząc dzieci?
Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
witaj Kari ja to w maju 31 lat skoncze i zaczynam starania o pierwszego bobasa wiec nie pomogę w dylematach.
Cały dzień na nogach praktycznie, rano z siostra do chirurga stomatologa bo miała 8 usuwaną, pod znieczuleniem i musiałam jej otuchy dodać,później pojechałam do babci i rodziców pochwalić się pierścionkiem, a co!
Wróciłam do domku to spacer z mopsem i zabrałam sie za obiadek na eM, podczas gotowania wpadł mi pomysł ze zrobię oponki na jutro:-):-):-)
eM pomógł mi przy oponkach i oponki ready!
eM pomógł łowić upieczone
wrzucam Wam baaaaaaaaaaaaaaaardzo łatwy przepis testujcie
Oponki Przepis na tłusty czwartek i nie tylko
Cały dzień na nogach praktycznie, rano z siostra do chirurga stomatologa bo miała 8 usuwaną, pod znieczuleniem i musiałam jej otuchy dodać,później pojechałam do babci i rodziców pochwalić się pierścionkiem, a co!
Wróciłam do domku to spacer z mopsem i zabrałam sie za obiadek na eM, podczas gotowania wpadł mi pomysł ze zrobię oponki na jutro:-):-):-)
eM pomógł mi przy oponkach i oponki ready!
eM pomógł łowić upieczone
wrzucam Wam baaaaaaaaaaaaaaaardzo łatwy przepis testujcie
Oponki Przepis na tłusty czwartek i nie tylko
reklama
Cze Kari ja jestem staraczką od 19 miesięcy i mam 32 lata tzn 33 skończę w październiku;-)
A gin ci to powiedział ?? Badania jakieś robiłaś ??
Szyszunia ja z utęsknieniem czekam na jutro znaczy się na Tłuściutki Czwartek. Na nac do pracy przychodzi moja koleżanka Krysia która robi najlepsze pączki na świecie
Ani@k ale jak to nie chcesz wiedzieć Ale my z Gatto chcemy Daj namnamiary na swojego gina to my się z nim połączymy i wyciągniemy z niego tą tajemnicę
A gin ci to powiedział ?? Badania jakieś robiłaś ??
Szyszunia ja z utęsknieniem czekam na jutro znaczy się na Tłuściutki Czwartek. Na nac do pracy przychodzi moja koleżanka Krysia która robi najlepsze pączki na świecie
Ani@k ale jak to nie chcesz wiedzieć Ale my z Gatto chcemy Daj namnamiary na swojego gina to my się z nim połączymy i wyciągniemy z niego tą tajemnicę