Elżbietka
mother of two sons&angel
a co mi zostało. jak bym zaczela sie wsciekac i smutac zakazdym pozytywnym testem na BB, mąz by BB wpisał na liste czarnych stron i nie mogłabym waz nawiedzac :laugh:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lapis_Lazuli pisze:Cześć Anuś, no wiesz wlasnie tak jak czytałam, to zdziwiona byłam, ze ledwo zdążylam się zmieścic, a obawiałam się, ze zrobiłam za duzy skrót z badań. Ale myślę że będzie ok, zwlaszcza jak będziesz o mnie myśleć :laugh:, zmieniła się godzina, nie mam na 9 tylko na 11.30, więc będę mogła w spokoju potzrymać kciuki za Ciebie, kiedy będę sobie wszystko powatarzać. Nie wiem ja to jest, czy po każdej obronie komisja od razu ocenia ofiarę?
Anuś, czy jak będę u gin, to badanie nawet zwykle może w jakiś sposób zakłócić drogę ewentualnym przyczajonym chłopaczkom, czekającym na owu? To chyba śmiesznie brzmi, ale przyszło mnie do główki :
Moniolku witaj, ja też wczoraj oglądałam imiona :-[
Lapis_Lazuli pisze:Właśnie Kindziu, może wtedy się pomonitorujesz? I tak tu będziecie, po ślubie jeszcze, a może pzred ślubem już coś zalatwisz.
Mnie się nie chce uczyć i się martwię, mam nadzieję, ze jutro będzie lepiej ale już czuję że stres mnie dopadnie, chociaż postaram się aby sobie poszedł ;D