reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
wiecie co mi się też cholernie smutno zrobiło pooglądałam galerię brzuszków i pytam dlaczego Majeczka i Elzbietka, Anusienka, Lapis, Kindzia, Axxa, Alek, Esia inne dziewczyny i ja musimy tak długo czekać mam nadzieję, że Bozia ma jakiś swój plan w/c nas i lepiej żeby to był dobry plan bo ja już też zaczynam świrować.

Czekam od października 2003...

Dziewczyny pewnie żadna z nas nie mam pojęcia dlaczego tak jest (chociaż jeżeli ktoś zna powód proszę o info :), ale pewnego dnia i będę się tego trzymała w najmniej spodziewanym momencie zobaczymy II kreski na teście i mimo, że wyobrażamy sobie jak będziemy się czuły nie jesteśmy tego w stanie przewidzieć. Hope!!!

nio nie wiem czy pamiętasz, ale jesteśmy umówione z Tobą na spacer w Łazienkach a z Anuś na spacer w Chorzowskim Parku :) nie pozwolimy sobie odebrać takiej przyjemności

a największym marzeniem jest dodanie drugiego suwaczka... jeszcze trochę muszę wytrzymać, ale od Nowego Roku ruszam do boju :)

Maniolku az sie poplakalam....... Pewnego dnia....Ja tak naprawde chialabym przestac o tym myslec ! I przestac ciagle sie ludzic  i ciagle czekac od owulacji do @ jak na szpilkach...Chcialabym ale nie umiem stram sie ale wymyka mi sie to z pod kontroli- moze ktos zna skuteczny sposob na niemyslenie... I nie mowie o zajeciu sie czyms tylko o wyeliminowaniu tej mysli ze srodka !

Majeczko ja niestety nie znam poza tym o mało nie rozwalilo mi się małżeństwo - moja depresja zrobiła swoje na szczęście mam już ten okres za sobą i wyciągneła mnie z tego psycholog sama niestety nie dałabym rady - postawiła mi przed oczyma inne strony życia u mnie to pomogło. Ściskam Cię serce bardzo mocno i nie mówię nie myśl spróbuj na początek myśleć mniej intensywnie :)

Witam dziewczyny
już późno ale zajrzałam i widzę,że powiało smutkiem. Sama nie mam zbyt dobrego nastroju .....ale spróbuję
MAjeczko znam ten ból od dawna i też zadaję sobie ciagle te same pytania co Moniś dlaczego znowu sie nie udało, skoro leczenie idzie do przodu, dlaczego innym udaje się za pierwszym, drugim razem.
.................- wiem,że dzeicko to cud, dar , któego nie można mieć na zawołanie tylko trzeba czekać , ale trzeba mieć duzo siły i determinacji.
Poza tym czekać można w odpowiednim wieku- nawet kilka lat - a my mamy dodatkową presję , wiek, rodzina,.................
Ale nasmęciłam zamiast podnieść na duchu
wierzę,że niedługo nam się uda................moze nawet Lapisek ;) zacznie tę szczęśliwą kolejeczkę dla 30-stek, uściski

reklama
dobry wieczor STARUSZKI ;D Jak zwykle zagladam w nocy.Tzn noc dla mnie teraz zaczyna sie zycie ;)
Tylko rano bol wstac z wyra.Ale pochwale sie dzis juz bylam na nogach o 5 rano!!!!!! Jednak cuda sie zdarzaja!!!
Co do monitoringu owu to prosze powiedzcie w jakim czasie cyklu sie ja robi??? w jakich dniach cyklu???
Jerry bedzie mial operacje w Bialymstoku a ja pochodze z Krakowa wiec w tym czasie nie bedzie mi dane spotkac sie z moim ginem.Poza tym bedziemy w Polsce 25 maja rano.(Jade okolo16 godzin,Jerry Niemcy ja Polska)Troche sie przespimy i zaczniemy zalatwiac takie sprawy jak fryzjer.za moje pasemka i Jerego plus sciecie place 130 zl (chrzesna ma salon fryzjerski ;) ) wiec sobie odpuscimy tu bo po 1 duzo drozej (80 € moj leb ) a poza tym nie umieja zrobic taaakkkk pieknie jak Ania fryzjerka ;) Musze odebrac obraczki(dolanczam fotke) zrobic paznokcie, oddac auto do pucowania,spotakac sie z wizazystka na pre make up,to samo z fryzjerka.W piatek rano kolo 12 w poludnie juz holendrzy beda w Krakowie,musimy zabrac ich do centrum..a w sobote slub.Ale postaram sie isc,jeszcze nie wiem kiedy.Musze ten czas jakos wykombinowac.
A teraz drogie panie prosze usiasc i zlapac sie poreczy.dzis poszlam na mamografie,(mam cos w lewej pachwinie,i czasem czuje w prawej piersi,nie bol ale,uczucie ze ""cos " ciagnie w srodku)mialam skierowanie od gina.Czekalam na ta wizyte 3 tyg.Przyszlam zawolali do gabinetu,pielegniara patrzy na moje ubezpieczenie i mowi ze mam TYLKO 29 lat a mamo robia od 30 i wyslalam mnie na USG.(mimo skierowania od gina) co wy na to????
Blogoslawcie dzien ze mieszacie w Polsce nie w takiej "cywilizacjï" jakiej ja

aaaahhhh jesli macie ochote to moge wam przeslac zdjecie mojej slubnej kiecki :laugh: zostalo mi tylko 73 dni!!!

Do góry