reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Sensi, Vonka a ja wierzę, że Wam się uda!! Życzę Wam wiary i nadziei a przede wszystkim spełnienia Waszego małego pulchnego i kwilącego marzenia... :tak: :tak:

Pozdrawiam Was gorąco i resztę dziewczyn, które chwilowo o nas zapomniały! :-)

PS. Też nie mam siostry...

Wikka:laugh2: :laugh2: Nareszcie jesteś:laugh2: :laugh2: Dlaczego nas zostawiłaś? Jak to nie masz siostry? Ja jestem całkiem do wzięcia jako siostra (choć mam juz jedną: Sensi:-) ) Chętnie bym powiększyła naszą "rodzinkę"
?????????????? no chyba że mnie/nas nie zechcesz:baffled:

Powiedz co u Ciebie? Jak samopoczucie? Jak sie sprawuje Twój facet?

reklama
Sensi, Vonka a ja wierzę, że Wam się uda!! Życzę Wam wiary i nadziei a przede wszystkim spełnienia Waszego małego pulchnego i kwilącego marzenia... :tak: :tak:

Pozdrawiam Was gorąco i resztę dziewczyn, które chwilowo o nas zapomniały! :-)

PS. Też nie mam siostry...

Wikka:laugh2: :laugh2: Nareszcie jesteś:laugh2: :laugh2: Dlaczego nas zostawiłaś? Jak to nie masz siostry? Ja jestem całkiem do wzięcia jako siostra (choć mam juz jedną: Sensi:-) ) Chętnie bym powiększyła naszą "rodzinkę"
?????????????? no chyba że mnie/nas nie zechcesz:baffled:

Powiedz co u Ciebie? Jak samopoczucie? Jak sie sprawuje Twój facet?

Jak to nie zechcę?? Bardzo bym chciała!! Ale będzie fajna rodzinka!! :-) :-)

To nawet nie wina mojega faceta. To ze mna jest coś nie tak. Qrcze - mam obawy że on może to przeczytać, więc nie chcę rozwijać waku. W każdym razie mam dość facetów!! Szkoda tylko, że bez nich nie można założyć rodziny i nie ma komu zmieniać pieluszek...

To nawet nie wina mojega faceta. To ze mna jest coś nie tak. Qrcze - mam obawy że on może to przeczytać, więc nie chcę rozwijać waku. W każdym razie mam dość facetów!! Szkoda tylko, że bez nich nie można założyć rodziny i nie ma komu zmieniać pieluszek...

Kochana - no to informuje Cię uroczyście, że masz dwie całkiem nowiutkie sistrzyczki:laugh2: :laugh2: Jestem pewna, że Sensi jest/będzie zachwycona.
Poza tym pamiętaj: z Tobą napewno wszystko jest ok. Swoją drogą popatrz kobiety to dziwne stworzenia - za wszystko winią najpierw siebie.......
Co do rzeczonego faceta, hmmmmmmm........to chyba zalazł Ci za skórę.....Mam tylko nadzieję, że na Ciebie zasługuje.
Jesli mogę w czymkolwiek Ci pomóc - zawsze do usług. Kurcze chciałabym żebyś mieszkała gdzieś blisko mnie Siostrzyczko.
Póki co masz do dyspozycji mój adres i.kg@wp.pl

Pozdrawiam cieplutko i proszę zmień swój podpis....proszę....:tak: :tak:

Kochana - no to informuje Cię uroczyście, że masz dwie całkiem nowiutkie sistrzyczki:laugh2: :laugh2: Jestem pewna, że Sensi jest/będzie zachwycona.
Poza tym pamiętaj: z Tobą napewno wszystko jest ok. Swoją drogą popatrz kobiety to dziwne stworzenia - za wszystko winią najpierw siebie.......
Co do rzeczonego faceta, hmmmmmmm........to chyba zalazł Ci za skórę.....Mam tylko nadzieję, że na Ciebie zasługuje.
Jesli mogę w czymkolwiek Ci pomóc - zawsze do usług. Kurcze chciałabym żebyś mieszkała gdzieś blisko mnie Siostrzyczko.
Póki co masz do dyspozycji mój adres i.kg@wp.pl

Pozdrawiam cieplutko i proszę zmień swój podpis....proszę....:tak: :tak:

Witaj Wikka siostro nasza:-):-)
No co Ty opowiadasz??? jaka twoja wina:confused::confused::confused:
Precz z braniem winy na siebie!!
W naszym towarzystwie wzajemnej adoracji pozbędziesz wyrzytów sumienia. Solidarność jajników:-D:-D
BUZIACZKI:tak::tak:

reklama
Witaj Wikka siostro nasza:-):-)
No co Ty opowiadasz??? jaka twoja wina:confused::confused::confused:
Precz z braniem winy na siebie!!
W naszym towarzystwie wzajemnej adoracji pozbędziesz wyrzytów sumienia. Solidarność jajników:-D:-D
BUZIACZKI:tak::tak:

Do góry