vonka
mama Kubusia
Ale SUPEROWO!!
Dziękuję Wam dziewczyny - Siostry moje!! Już jest mi znacznie lepiej! :-)
Jak ja się cieszę, że trafiłam na to forum!! :-)
No to czas zmienić Twój podpisik.....
Buziaki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale SUPEROWO!!
Ale SUPEROWO!!
Vonko. Odezwałam się do Ciebie na priva! Na razie robie zmykam bo muszę ostro popracować, ale jescze dziś tu będę! Pa!:-)
Vonko. Odezwałam się do Ciebie na priva! Na razie robie zmykam bo muszę ostro popracować, ale jescze dziś tu będę! Pa!:-)
witajcie Kobitki:-)
Vonko, Sensi, Wikkuś medal Wam się należy, za to że tak tu ładnie podtrzymujecie ten nasz wątek
..........
[Vonka ja mam koleżankę, jest grubo po 30-stce, jest zdrowa- wyniki książkowe, mąż też jest zdrowy, no i dzidzi nie ma.. nie poddają się.., próbują nadal i twierdzą, że jak Ktoś tam na górze zadecyduje, że dziecko ma się pojawić , to się pojawi..ściskam Cię mocno!!
................
A mnie dopadło choróbsko siedze w domu, z nosa mi się leje, gardło boli a jutro mamy wesele.., no i nie wiem jak to będzie..??
mężuś też kaszle i wcale nam się nie chce iść w takim stanie:-( ale to nasi bardzo bliscy znajomi i musimy:-(
ściskam Was Kobitki bardzo mocno! i trzymajcie się Kochane!!
witajcie Kobitki:-)
Vonko, Sensi, Wikkuś medal Wam się należy, za to że tak tu ładnie podtrzymujecie ten nasz wątek
..........
[Vonka ja mam koleżankę, jest grubo po 30-stce, jest zdrowa- wyniki książkowe, mąż też jest zdrowy, no i dzidzi nie ma.. nie poddają się.., próbują nadal i twierdzą, że jak Ktoś tam na górze zadecyduje, że dziecko ma się pojawić , to się pojawi..ściskam Cię mocno!!
................
A mnie dopadło choróbsko siedze w domu, z nosa mi się leje, gardło boli a jutro mamy wesele.., no i nie wiem jak to będzie..??
mężuś też kaszle i wcale nam się nie chce iść w takim stanie:-( ale to nasi bardzo bliscy znajomi i musimy:-(
ściskam Was Kobitki bardzo mocno! i trzymajcie się Kochane!!