reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Widzę Sensi, że załozyłyśmy "TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI":laugh2: :laugh2: I to mi sie baaaardzo podoba:-) :-) Nie żebym była jakaś próżna czy coś w tym rodzaju. Ale potrzebuję kogos z kim mogę tak pogadac.

Wiesz co...ja tez nie mam siostry. Za to braci ci u mnie dostatek:-D :-D
Pozdrawiam i nie martw się na zapas.

reklama
Widzę Sensi, że załozyłyśmy "TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI":laugh2: :laugh2: I to mi sie baaaardzo podoba:-) :-) Nie żebym była jakaś próżna czy coś w tym rodzaju. Ale potrzebuję kogos z kim mogę tak pogadac.

Wiesz co...ja tez nie mam siostry. Za to braci ci u mnie dostatek:-D :-D
Pozdrawiam i nie martw się na zapas.

Ja też jestem za:-):-)
na weekendziki będziemy się jednak musiały rozstawać:-(bo nie mam neciku...
ale co tam! brata mam jednego-starszego. no i teraz siostrę:-D:-D
Buziaki!!!!:cool2:

No to będę za Toba strasznie tęsknić w te weekendy:confused:
Jedno Ci moge obiecać: bedę przy Tobie myślami.
Pozdrawiam Cię DROGA SIOSTRO.:laugh2:

Sensi - Wikka się nie odezwała? Jej też mi brakuje.

No to będę za Toba strasznie tęsknić w te weekendy:confused:
Jedno Ci moge obiecać: bedę przy Tobie myślami.
Pozdrawiam Cię DROGA SIOSTRO.:laugh2:

Sensi - Wikka się nie odezwała? Jej też mi brakuje.

Sensi, Vonka a ja wierzę, że Wam się uda!! Życzę Wam wiary i nadziei a przede wszystkim spełnienia Waszego małego pulchnego i kwilącego marzenia... :tak: :tak:

Pozdrawiam Was gorąco i resztę dziewczyn, które chwilowo o nas zapomniały! :-)

PS. Też nie mam siostry...

Sensi, Vonka a ja wierzę, że Wam się uda!! Życzę Wam wiary i nadziei a przede wszystkim spełnienia Waszego małego pulchnego i kwilącego marzenia... :tak: :tak:

Pozdrawiam Was gorąco i resztę dziewczyn, które chwilowo o nas zapomniały! :-)

PS. Też nie mam siostry...

Jestem, jestem... Miałam małą przerwę (w życiorysie). Ale już się pozbierałam... Tylko mi trochę smutno. Bo chyba nie mam już o czym marzyć. No kiepskie dni mam ostatnio - wybaczcie...

reklama
Jestem, jestem... Miałam małą przerwę (w życiorysie). Ale już się pozbierałam... Tylko mi trochę smutno. Bo chyba nie mam już o czym marzyć. No kiepskie dni mam ostatnio - wybaczcie...

Do góry