reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k <nono> a ja mierzę niżej ale jak ścisnę nogami to też mi się zdarza przysnąć ale ja do pracy wstaje po mierzeniu więc muszę się pilnować ,żeby nie zaspać a ból @ to może objaw owu u Ciebie?
Muma z oliwkami coś dla mnie i bekon w sumie też i pomidorki ...mniam,mniam
dziewczyny muszę się pochwalić mój M zabiera mnie na rocznicę ślubu do tego hotelu na 3 dni Galeria zdjęć | Orla Skała
Muma z oliwkami coś dla mnie i bekon w sumie też i pomidorki ...mniam,mniam
dziewczyny muszę się pochwalić mój M zabiera mnie na rocznicę ślubu do tego hotelu na 3 dni Galeria zdjęć | Orla Skała
witajcie!!!ja juz po obiedzie,mama moja zrobiła pyyyyyyyyyyyszne pierozki z jagódkami:-):-)oj ale się objadłam......Dzis dzwoniąłm do mojej dr.tak jak się "umawiałysmy"ze jak do lipca nie zajde w ciąże to mam jej dac znac itd.wiec zadzwoniłąm do niej i móie jej co jest i wogóle,pano dr.powiedziała,zebym w lipcu przyjechała do niej,ale za nim bede u niej powinnam zglosic się do kliniki .Powiedziała mi do jakiej kliniki i do jakiego lekarza,podał mi jego nazwisko itd.Wiec zadzwoniłam tam do klinkki jest to INVIMED we Warszawie,zapisałam sie do lekarza o którym dr.mi powiedziała itd.Wizyte mamy 11 lipca na godzine 13 u tego doktora,a na 15,4o do tej "mojej"doktor jade na wizytę,bo mówiła,zebym powzizycie u niego zgłosiła się do niej,chce wiedziecc co on nam powie itd,jakie leczenie zapropanuje,czy zabieg,jakie wyniki zrobic bedziemy musięli i wogóle.Takze za 3 tygodnie wyjazd do warszawy do lekarzy!!!!!!ciesze sie ze w miare szybki termni,a z drugiej strony to cholernie boję się:-(i nic na to nie poradze......Jutro z moim mężem na badanie nasienie jedziemy,jak bedziemy we warszawie to bedzie miał świeze badanie juz zrobione...tez mam stracha jak tam jego żołnierzyki się maja itd.....no,no zazanka super hotelfajnie się masz..macie!!to sobie odpoczniesz trochę w tak ślicznym hotelu!!!to w szklarskiej porębie tak?????:-)acha......................jak co niektór robicie tak,ze ten w;-)ykres macie przedzielony na 4 części równe????wiecie o co mi chodzi??!!!
Ostatnia edycja:
bionda
Fanka BB :)
Dziewczynki, a temperatura w jamie na dole jest wyższa niż w jamie na górze? bo ja w tej górnej mierzę .
Ide na plaże pospać godzinke na powietrzu.
Zuzka piękne miejsce na romantyczny pobyt we dwoje . A my cykl mamy taki sam więc albo obie w ciąży, albo żadna. Spinamy się!!!
Ide na plaże pospać godzinke na powietrzu.
Zuzka piękne miejsce na romantyczny pobyt we dwoje . A my cykl mamy taki sam więc albo obie w ciąży, albo żadna. Spinamy się!!!
kasica - a widzisz już coś w dobrym kierunku idzie
Ani@k - ja myślę że przez tsh ta senność bo jak miałam w granicy 1,5 to dobrze się czułam i nie tyłam a teraz nie mogę zejść poniżej 64 kg i mam suchą skórę , paznokcie mi się połamały - wszystkie objawy , kiedyś przy tsh 2,4 ważyłam 68 kg !
teraz człapie tylko dzięki żeńszeniowi bo inaczej bym głowy z łóżka nie podniosła
Ani@k - a ty bierzesz eutyrox ? jaką dawkę ?
dziś byłam na rezonansie kręgosłupa - masakra to badanie jest jak horroru
Ani@k - ja myślę że przez tsh ta senność bo jak miałam w granicy 1,5 to dobrze się czułam i nie tyłam a teraz nie mogę zejść poniżej 64 kg i mam suchą skórę , paznokcie mi się połamały - wszystkie objawy , kiedyś przy tsh 2,4 ważyłam 68 kg !
teraz człapie tylko dzięki żeńszeniowi bo inaczej bym głowy z łóżka nie podniosła
Ani@k - a ty bierzesz eutyrox ? jaką dawkę ?
dziś byłam na rezonansie kręgosłupa - masakra to badanie jest jak horroru
Uuuuuuu Zuza- romantic fantastic!!!!
Bionda pytalam lekarza i faktycznie luteina podnosi temperature....a myslalam, ze nie.
kasica tez bym zjadla pierogow z borowkami!
A wykres mozesz sobie podzielic jak wystapi owu, w tym dniu klikasz i wyznaczasz granice. Pomozemy ci, jak dojdziesz do tego dnia
Lumina ty jestes pewna, ze te objawy to od tarczycy????Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem , no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki
Aaaa, zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis sie zapisalam na IUI, dali mi termin na 27 luty 2013
Bionda pytalam lekarza i faktycznie luteina podnosi temperature....a myslalam, ze nie.
kasica tez bym zjadla pierogow z borowkami!
A wykres mozesz sobie podzielic jak wystapi owu, w tym dniu klikasz i wyznaczasz granice. Pomozemy ci, jak dojdziesz do tego dnia
Lumina ty jestes pewna, ze te objawy to od tarczycy????Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem , no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki
Aaaa, zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis sie zapisalam na IUI, dali mi termin na 27 luty 2013
Ostatnia edycja:
kok.o
Fanka BB :)
Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem , no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki
Gatto serio piszesz? masz tsh prawie 5 ??
to zanim sie na to IUI wybierzesz to zapitalaj do endokrynologa!
i to w te pędy! trza je obniżyć
lumina masz ładne tsh, wiec myśle ,ze nie ono jest przyczyną senności itd...
reklama