reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ani@k :angry: <nono> :-Da ja mierzę niżej ale jak ścisnę nogami to też mi się zdarza przysnąć ale ja do pracy wstaje po mierzeniu więc muszę się pilnować ,żeby nie zaspać :-D:rofl2:a ból @ to może objaw owu u Ciebie?
Muma z oliwkami coś dla mnie i bekon w sumie też i pomidorki ...mniam,mniam

dziewczyny muszę się pochwalić mój M zabiera mnie na rocznicę ślubu do tego hotelu na 3 dni :-D:rofl2:Galeria zdjęć | Orla Skała

ja tez po mierzeniu wstaję.. dziś sobie 'popompowałam' wogóle po przebudzeniu myślalam że jest sobota.. a dziś dopiero środa..

a ten ból to rzeczywiscie moze owulacynjy???

ja lecę..
jeść.. :happy:

witajcie!!!ja juz po obiedzie,mama moja zrobiła pyyyyyyyyyyyszne pierozki z jagódkami:-):-)oj ale się objadłam......Dzis dzwoniąłm do mojej dr.tak jak się "umawiałysmy"ze jak do lipca nie zajde w ciąże to mam jej dac znac itd.wiec zadzwoniłąm do niej i móie jej co jest i wogóle,pano dr.powiedziała,zebym w lipcu przyjechała do niej,ale za nim bede u niej powinnam zglosic się do kliniki .Powiedziała mi do jakiej kliniki i do jakiego lekarza,podał mi jego nazwisko itd.Wiec zadzwoniłam tam do klinkki jest to INVIMED we Warszawie,zapisałam sie do lekarza o którym dr.mi powiedziała itd.Wizyte mamy 11 lipca na godzine 13 u tego doktora,a na 15,4o do tej "mojej"doktor jade na wizytę,bo mówiła,zebym powzizycie u niego zgłosiła się do niej,chce wiedziecc co on nam powie itd,jakie leczenie zapropanuje,czy zabieg,jakie wyniki zrobic bedziemy musięli i wogóle.Takze za 3 tygodnie wyjazd do warszawy do lekarzy!!!!!!ciesze sie ze w miare szybki termni,a z drugiej strony to cholernie boję się:-(i nic na to nie poradze......Jutro z moim mężem na badanie nasienie jedziemy,jak bedziemy we warszawie to bedzie miał świeze badanie juz zrobione...tez mam stracha jak tam jego żołnierzyki się maja itd.....no,no zazanka super hotel:tak:fajnie się masz..macie!!to sobie odpoczniesz trochę w tak ślicznym hotelu!!!to w szklarskiej porębie tak?????:-)acha......................jak co niektór robicie tak,ze ten w;-)ykres macie przedzielony na 4 części równe????wiecie o co mi chodzi??!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki, a temperatura w jamie na dole jest wyższa niż w jamie na górze? bo ja w tej górnej mierzę :sorry:.
Ide na plaże pospać godzinke na powietrzu.
Zuzka piękne miejsce na romantyczny pobyt we dwoje :tak:. A my cykl mamy taki sam więc albo obie w ciąży, albo żadna. Spinamy się!!!

kasica - a widzisz już coś w dobrym kierunku idzie

Ani@k - ja myślę że przez tsh ta senność bo jak miałam w granicy 1,5 to dobrze się czułam i nie tyłam a teraz nie mogę zejść poniżej 64 kg i mam suchą skórę , paznokcie mi się połamały - wszystkie objawy , kiedyś przy tsh 2,4 ważyłam 68 kg !
teraz człapie tylko dzięki żeńszeniowi bo inaczej bym głowy z łóżka nie podniosła
Ani@k - a ty bierzesz eutyrox ? jaką dawkę ?

dziś byłam na rezonansie kręgosłupa - masakra to badanie jest jak horroru :szok:

Uuuuuuu Zuza- romantic fantastic!!!!
Bionda pytalam lekarza i faktycznie luteina podnosi temperature....a myslalam, ze nie.
kasica tez bym zjadla pierogow z borowkami!
A wykres mozesz sobie podzielic jak wystapi owu, w tym dniu klikasz i wyznaczasz granice. Pomozemy ci, jak dojdziesz do tego dnia :)
Lumina ty jestes pewna, ze te objawy to od tarczycy????Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem :-D, no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki:)

Aaaa, zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis sie zapisalam na IUI, dali mi termin na 27 luty 2013:szok:

Ostatnia edycja:
Ja nan TSH prawie 5, waze 55kg, paznokcie mi rosna jak szalone, w ogole laska jestem :-D, no moze skore tez mam sucha, ale to od podstawowki:)

Aaaa, zapomnialam Wam powiedziec, ze dzis sie zapisalam na IUI, dali mi termin na 27 luty 2013:szok:

:szok: Gatto serio piszesz? masz tsh prawie 5 ??:eek:
to zanim sie na to IUI wybierzesz to zapitalaj do endokrynologa!
i to w te pędy! trza je obniżyć:tak:

lumina masz ładne tsh, wiec myśle ,ze nie ono jest przyczyną senności itd... :tak:

reklama
Do góry