reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Co WY z tymi ofiarami ?? :-):-)
A ja coś ostatnio mięcha nie mogę za bardzo, tzn w sumie mogę ale jak ktoś mi przyrządzi , więc jeśli już to poproszę gotowe dania :-D:tak:
Ale te mięsa , które dziś proponowano wszystkie odpadają ;-)
Co ja bym właściwie zjadła - no niestety pizzę znowu...Ojej chyba zamówię bo już zrobić nie zdążę...:happy:

Ani@k -
drapanie/smyranie jak najbardziej w fl, koło 7go dnia się rozpoczęło i parę ładnych dni trwało :tak: I też mi 'dziękuję' czasem zanika ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam

U nas od rana pada. Dzisiaj byłam w domciu już o 13stej. W pracy zjadłam obiad a M odgrzałam wczorajszy, w ogrodzie nie porobię bo pada więc tylko zaraz skoczę załatwić ubezpieczenie do auta i mam luz.
Jak jechałam do pracy na 6stą taka burza u ulewa były, że świata nie było widać. Masakra.

wykres usunęłam bo nie wiem co się z nim dzieje, temperatura skacze do góry, trzeci dzień tylko plamienia wiec czekam wprawdzie na taką normalną @.
A propos wakacji, my z M może w sierpniu gdzieś wyskoczymy, albo Niechorze a jak pogoda będzie paskudna to tylko jakieś pobliskie jezioro w jakiś ładny dzień złapiemy. Ja dopiero zaczełam pracę więc z urlopem będzie gorzej.
PA PA

a teraz sie odblokowało.. jakiś magiczny ten wątek chyba..

boszszsz ja już o smyraniu a mi nawet temp. nie podskoczyła:baffled::szok:

Bionda oj ja myślę ,że to ostatni Twój cykl i będą II mocno w to wierzę i chcę wierzyć ...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k dlatego mamy schizkółko bo schizujemy od początku do końca :tak::-Dwięc &&&&&czuj sobie gilganie,smyranie kiedy chcesz ile chcesz :tak:mnie dzisiaj coś @powo pobolewa ,ale nie wiem czemu czyżby się zbliżała?
Muma ale narobiłaś apetytu pizzą ,zjadłabym takiej dobrej pizzy kawałek :-D:tak:

Masz rację zuzanka - się schizuje kiedy się ma na to ochotę ;-)
Ja na przykład aktualnie martwię się, że Fasol 'za nisko' puka, może nie rośnie wcale ???:baffled:;-) Zawsze sobie coś znajdę;-) USG to powinnam mieć raz na tydzień a nie raz na miesiąc:-)
A na pizzę zapraszam, zaraz zamawiam :-p

Muma ja coś czuje,że będę też latać do mojej P dr co chwila z zapytaniami jak tylko coś mi się w głowie zalęgnie (jakiś strach) ,a jaką pizzę zamawiasz?:-D

...wiecie co tak się wkręciłam w mierzenie tempki,że nie mogę się doczekać kolejnego dnia jak będę mierzyć hehehe zwłaszcza jak wzrasta ....
ja zaraz lecę z moją małą do optyka ,ma się uczyć zakładania soczewek :tak:

Pizza jedna z tuńczykiem , szynką i oliwkami :-) a druga z bekonem , cebulą, papryką i pomidorami :-)
Dla każdego coś się znajdzie :tak:
Z mierzeniem tempki szybciej czas mija :tak:

mnie dzisiaj coś @powo pobolewa ,ale nie wiem czemu czyżby się zbliżała?

Zuzanka mnie też coś tak @-owo dziś pobolewa:szok:.. choć zapomniałam jak na owu brzuch boli..:zawstydzona/y:

Masz rację zuzanka - się schizuje kiedy się ma na to ochotę ;-)
Ja na przykład aktualnie martwię się, że Fasol 'za nisko' puka, może nie rośnie wcale ???:baffled:;-) Zawsze sobie coś znajdę;-) USG to powinnam mieć raz na tydzień a nie raz na miesiąc:-)
A na pizzę zapraszam, zaraz zamawiam :-p

Ty Muma już nic nie wymyslaj:tak: wszystko jest ok.. a Fasol poprostu widzi co Ty czytasz na BB i się puka.. albo w jakąś Twoją kiszkę albo próbuje w swoje czółko;-)

Lumina ja też na takim poziomie mam tsh.. nie sadzę ze to powód sennosci..
moja coprawda senność związana jest (obecnie) z przedawkowaniem ilosci meczy.. ale nie z tsh..:baffled: chyba że o czymś nie wiem..:eek:

reklama
Muma ja coś czuje,że będę też latać do mojej P dr co chwila z zapytaniami jak tylko coś mi się w głowie zalęgnie (jakiś strach) ,a jaką pizzę zamawiasz?:-D

...wiecie co tak się wkręciłam w mierzenie tempki,że nie mogę się doczekać kolejnego dnia jak będę mierzyć hehehe zwłaszcza jak wzrasta ....

ale ja teeeż!!!! dziś mało brakowało a bym termometr rozgryzła.. aż zaskwierczało..:zawstydzona/y: w następnym cyklu chyba zmienię godzinę mierzenia..

Pizza jedna z tuńczykiem , szynką i oliwkami :-) a druga z bekonem , cebulą, papryką i pomidorami :-)
Dla każdego coś się znajdzie :tak:
Z mierzeniem tempki szybciej czas mija :tak:

a ja taaaka głodna!!!!!:laugh2: jeszcze mi tylko zdjęcia pizzy brakuje..
:eek: zjem wszystkie papiery z biurka zaraz..:zawstydzona/y::-)

Do góry