reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bionda a moze wlasnie sie zagniezdza Spiderman????

Kasica jak napiszesz posta i go wyslesz, a pozniej nadle przypomnisz sobie, ze musisz cos dopisac to pod tym twoim jun napisanym postem (tym ostatnim) jest opcja EDYTUJ klikasz tam i ci sie pokazuje to, co ostatnio napisalas, wiec wystarczy isc na koniec zdania i dopisac to co chcesz :)potem oczywiscie zatwierdzasz wysylajac wiadomosc:-D

reklama
aaa BIONDA,może to to spiderman szykuje sobie świetnej miejscówki??!!kurcze jak mogłam o tym nie pomysleć???wybacz,skupiam sie na nauce, i cięzko mi to idzie!:wściekła/y:

muszę się streszvczac bo porzadek robić musze,ale co tam jak się nie naucze to tak długo bede siedziec,az się nwuczę i już!!,,,,może tym razem się uda??!1jak to było Gatto??ZAPISZ!!!!!!!!

juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)udało się ,udało!! MAŁA RZECZ,A CIESZY!!nauka nie poszła w las?!!szybko o bezboleśnie!!!!!!!Dziewczyny ile rzeczy ja przy was się nauczę i dowiem ho ho!!!...zaparzanie ziół!!!!!:-)droga dłuuuuga,ale mam nadzieje ze zrozumiałam wszystko,a jak nie to zacznę od poczatku i już!ps.czyli piszę tak jak powinna pisac??!!:-)

Ostatnia edycja:
No mnie wyszlo, ze edytowalas, to pewnie ci sie udalo. Brawo!!! Co prawda za bardzo nie skumalam CO edytowalas, ale edycja wyszla:happy2:

reklama
Do góry