reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hmmm.. jeśli w ogóle :-p ;-)zostaniesz przyjęta, to owszem, bedziesz musiała podać na Schizkółku wszystkie dane osobowe. No i oczywiście zdjęcie aktualne, bez makijażu.
Bo my jestesmy taka walnięta rodzinka, ufamy sobie, każda zna nr konta bankowego i hasło innych dziewczyn... wiesz, taki wyraz wzajemnego zaufania:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Tam tylko my jesteśmy i nikt obcy nie czyta i nic nie widzi :-).

Kok.o i o rozmiarach instrumentów naszych eMów zapomniałaś. Aaaaaaaaa i jeszcze potem Ani@k do wszystkich paczki wysyła :-), z prezentami na świeta i wszystkie okazje. Fajnie jest!!!
Ach i zapomniałam, że dr. Muma nam określa dni staranek na podstawie naszych zdjęć szyjki ;-)

Ostatnia edycja:
a! , no tak... tyle informacji tam mamy , ze zapomniałam....
mamy swój ranking instrumentalny :-D

nooo , Gatto, tylko przyszykuj sie, bo Muma nie owija w bawełnę. Mnie ostatnio prosto z mostu powiedziała, ze moja szyjka wygląda na podstarzałą , kazała krem na zmarszczki stosować... taki na dekold i szyje... No ale chyba zadziałało...

Ostatnia edycja:
hmmm.. jeśli w ogóle :-p ;-)zostaniesz przyjęta, to owszem, bedziesz musiała podać na Schizkółku wszystkie dane osobowe. No i oczywiście zdjęcie aktualne, bez makijażu.
Bo my jestesmy taka walnięta rodzinka, ufamy sobie, każda zna nr konta bankowego i hasło innych dziewczyn... wiesz, taki wyraz wzajemnego zaufania:tak:

:-D:-D:-D

Tam tylko my jesteśmy i nikt obcy nie czyta i nic nie widzi :-).

Kok.o i o rozmiarach instrumentów naszych eMów zapomniałaś. Aaaaaaaaa i jeszcze potem Ani@k do wszystkich paczki wysyła :-), z prezentami na świeta i wszystkie okazje. Fajnie jest!!!
Ach i zapomniałam, że dr. Muma nam określa dni staranek na podstawie naszych zdjęć szyjki ;-)

Bionda jestes tego pewna??? w ramach internetowego zakumplowania Kok.o zdradziła mi hasło do 'prezesowania' i ja schizkółko na cały swiat póściłam.. dziwię się ze nie zauważyłaś że włosi jakoś 'dziwnie' teraz na Ciebie patrzą i pytają 'dlaczego ona nie ma blond czupryny?'

a! , no tak... tyle informacji tam mamy , ze zapomniałam....
mamy swój ranking instrumentalny :-D

hehe i jak już do nas wstąpisz to zobaczysz która ma 'największą' uciechę ;-)

Ostatnia edycja:
wiecie co???? JESTEM PRZERAZONA!!!!!!

Teraz sie ladnie z Wami zegnam, ide do pracy......Milego wieczoru wszystkim!!!!

HTML:
nooo , Gatto, tylko przyszykuj sie, bo Muma nie owija w bawełnę.  Mnie ostatnio prosto z mostu powiedziała, ze moja szyjka wygląda na  podstarzałą , kazała krem na zmarszczki stosować... taki na dekold i  szyje... No ale chyba zadziałało...
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

HTML:
hehe i jak już do nas wstąpisz to zobaczysz która ma 'największą' ucieche
Aino@k to się teraz nazywa uciecha?????

:szok:no nie na chwilę Was z oka spuścić i już 2 strony naklikane!!:szok:
a uśmiałam się do łez :tak::-D:-D nooo dziewczyny jesteście nie zastąpione

Bionda a pro po Twojego pytania czy coś odczuwam bo wczoraj taka zakręcona byłam ,że szok i zapomniałam odpisać .....wczoraj mnie jajniki bolały i ciągnęły ale robiłam test owu i nie wyszedł daje na luz więc spoko :tak:

Gatto niestety jak widzisz żadna normalna nie jest w tym schizkółku :no::-D:happy2:

O kurna!!! Gdzie ja trafilam, lo matko!!Az strach sie bac!!!
Ale wariatki jestescie!!! Ubawilam sie po pachy
:-D Chcem jeszcze!!!! DAWAJCIE!!!!

reklama
łooo matko :-D dziewczyny czytam was dzisiaj i się za brzuch trzymam nie mogę ze śmiechu
Schiziółek dobrze że jest a tematy są przednie

Do góry