reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Bo my ciastowe jesteśmy :tak:. No dobra pizza też może być ale domowa!!! Ale tylko pod warunkiem, że powiesz skąd masz te emoticony :cool:.
Ja wczoraj nagotowałam gar bigosu:-p, nawt dobry jak na włoskie warunki. Tylko Y krzyczał że śmierdzi w całym domu :-D.

reklama
Bionda Muma jest na miescie.. ale zabroniłam Jej się przemęczać.. też mi Jej tu brakuje..
Muma jak wrócisz od razu daj znac!!!!!!
Gatto ale my jedną pizzą się nie zadowolimy!!! jedna na łepka - to wtedy ja w to wchodzę:-) a piwko jakieś dobre % macie tam we włochach??? aaaa i zeby chłodne było;-)

z rosyj...skiej strony ściągasz te buźki????:szok:

dziewczyny, a tą fotkę-wstępniaka to Gatto jaką powinna wrzucić? w bikini? czy na tle dorobku życiowego?
(trza to ustalić, bo jakieś kryteria oceny muszą być, ni?):-D

noooo, to jak Gatto całe życie na bikini pracowała, to znaczy ze zgrabna bestyja... a to znaczy,ze mnie zazdrość zeżre..:-D

Gatto, zrób se zdjęcie na tle bikini :-D

Gatto to czy to bikini takie drogie? Bo jak na bunga bunga z Berlim to rozumiem :-D. Tylko jak już się na to Schizkółko dostaniesz to nie patrz na mój kolor włosów, już mam taki jak kok.o :tak:. W tamtym roku Uran mi przeszedł po ascendencie i mnie pokierało.

tiaaa... Gatto ale kompa z netem to już sie dorobiłaś,co?:-p Walnij se zdjęcie z kamerki internetowej, tylko stań troche dalej,żeby było widać całe nogawki tego bikini :-D

reklama
ale, ale.....poczekajcie....znaczy, ze jak zostane przyjeta to bede musiala sie odanonimowac, znaczy juz nie bede anonimowa stuknieta, tylko znana wszystkim stuknieta???? :shocked2: no ja nie wiem......tak sie od anominowiac?? czy to aby bezpieczne jest?:shocked2:
Kok.o komp jest z epoki kamienia lupanego i nie ma kamerki hihihi.

Do góry