reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma ale fajnie Wam :-)co dobrego szykujesz??
Haszitka ja jak w domu siedziałam to też myślałam,że dostanę pier...ale ja na dupie nie usiedzę i zaraz 1000 rzeczy wymyślałam ,żeby robić ,a w mieszkaniu to nie było już gdzie sprzątać heheh:-D

reklama
Wiecie co babki właśnie zaczęłam robić sobie pazurki i musiałam zapalić światło bo tak ciemno się zrobiło:szok:

Ale lepsze to niż ta wichura z początku maja, trzy dni prądu nie mieliśmy i jeszcze raz w tygodniu wyłączają na kilka godzin bo wszystkiego jeszcze nie naprawili.

Muma ale fajnie Wam :-)co dobrego szykujesz??
Haszitka ja jak w domu siedziałam to też myślałam,że dostanę pier...ale ja na dupie nie usiedzę i zaraz 1000 rzeczy wymyślałam ,żeby robić ,a w mieszkaniu to nie było już gdzie sprzątać heheh:-D

Ja do sprzątania muszę mieć wenę i tak co jakieś dwa dni ale ostatnio mam jakiegoś lenia, budzę się wcześnie w nocy spać nie mogę głowa mnie boli jak diabli. Dzisiaj jak wstałam mężowi zrobić śniadanko do pracy to ledwo dałam radę a jak wzięłam tabletkę i położyłam się spowrotem to szybciej byłam w ubikacji zwymiotować niż...

a ja sprzątnęłam łazienkę ,jeszcze odkurzyć i podłogi mi zostały :-)pada nie przestaje ,ale trudno kiedyś musi i popadać aby w niedziele na mazurach nie padało bo komunia będzie do d....:-(

dzisiaj naleśniki robię z borówkami :tak:

Robimy strogonowa, grzanki czosnkowe i sernik na zimno z truskawkami:-) A deszcz pewnie ze sie przyda:-)
Miłego dnia :-)

A ja właśnie posprzątałam a i tak jutro to samo. Domownicy zadbają o bałagan do jutra.
Ino musiałam paznokcie jeszcze raz pomalować.
Chciałam wyczyścić swój telefon a skubaniec tak ciężko się otwiera, że lakier sobie pozdzierałam.
A ja dzisiaj z obiadkiem luz. Tak zaszalałam wczoraj z ta fasolą, że dzisiaj mąż jeszcze będzie ją wcinał, ale nie ma nic przeciwko tak mu smakowała.

A później będą naleśniki tylko muszę kupić powidła.

Jak tylko będzie sezon na agrest to kupuję i robię własny przecier agrestowy, jest taki pycha do naleśników, ze palce lizać.

reklama
ja zawsze robię dżemy z truskawek,borówki i soki z malin no i oczywiście ogórki kiszone ale tych to robię zawsze po 150 słoików :tak:nie ma to jak swoje :-D

ja już zrobione wszystko,wieczorem tylko się spakować jutro z psiną na zastrzyk jeszcze i kawkę rano zrobić na drogę i można ruszać :tak: dziewczyny wpadnę wieczorem może się troszkę rozkręcicie ;-) nooo i jutro wejdę żeby zobaczyć co u katiuszki słychać &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry