reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej dziewczyny

wszystkie sluchają Pink Floyd?
co za ironia na 1 - skoki narciarskie
na 2 - LAto z radiem

a takie wydarzenie pominięto- ale na radiowej trójce można posłuchać.

A która oglądała wczorajszą operę Watersa?

Oluś - jak wyszła fryzurka?

hej dziewczyny

wszystkie sluchają Pink Floyd?
co za ironia na 1 - skoki narciarskie
na 2 - LAto z radiem

a takie wydarzenie pominięto- ale na radiowej trójce można posłuchać.

A która oglądała wczorajszą operę Watersa?

hej :)
anusieńka pisze:
Anuś fryzurka wyszła super! tym razem zrobiłam ciepły brąz z blondem- śliczności ::) włosy mi już urosły za ucho, mogę zrobić malutkiego kucyka nawet ;D no a grzywkę mam tak na skos ciachniętą w połowie czoła :laugh: fajowo :)
wieczorem byliśmy w kinie na ,,Zabójczym numerze''- polecam :)

a co u Was Kochane??? bo tak tu pusto.. :(

anusieńka pisze:
Anuś fryzurka wyszła super! tym razem zrobiłam ciepły brąz z blondem- śliczności ::) włosy mi już urosły za ucho, mogę zrobić malutkiego kucyka nawet ;D no a grzywkę mam tak na skos ciachniętą w połowie czoła :laugh: fajowo :)

alek pisze:
anusieńka pisze:

witam

O.........to cudny kolor na jesień - szkoda ,ze nie ma fotek 8)

A jak samopoczucie bo widze ,ze juz tylko 4 dni ..... ;)

alek pisze:
anusieńka pisze:

witam

O.........to cudny kolor na jesień - szkoda ,ze nie ma fotek 8)

A jak samopoczucie bo widze ,ze juz tylko 4 dni ..... ;)

HEJ moje kochane dziewczynki...

OJ OPUSCILAM SIE W PISANIU ! ale takie to juz zycie poza tym nic sie ciekawego nie wydarzylo wiec... teaz jestem troche zestrachana przed przyjazdem do Polski. i po raz pierwszy od kiedy jestem za granica wcale ale to wcale sie nie ciesze... po prostu sie boje... Po pierwsze rwania zebow i bolu zwiazanego z zalozeniem i noszeniem aparatu . \po drugie tej calej okrutnej histeroskopii. Po trzecie wyniku z rezonansu magnetycznego przysadki mozgowej. po czwarte tej calej okrutnej histeroskopii a po piate wynkiu... -po laparoskopii........ Bo o bedzie jak moja macia kompletnie sie nie nadaje na ciaze???? Dzis przeprowadzilam z mezulem rozmowe na ten temat - chce zebysmy byli przygotowani na taka ewentualnosc...wiem wiem ze ogarnia mnie pesymizm.. ale jak btyc optymista kiedy ciagle nie wychodzi i kiedy zamast na wakacje czlowiek blaka sie po lekarzach i zabiegach tracac krocie na badania i lekarzy....
a co u was??? jakies nowinki ? jakies fasolki alebo bobaski na swiecie sie pojawily??

reklama
HEJ moje kochane dziewczynki...

OJ OPUSCILAM SIE W PISANIU ! ale takie to juz zycie poza tym nic sie ciekawego nie wydarzylo wiec... teaz jestem troche zestrachana przed przyjazdem do Polski. i po raz pierwszy od kiedy jestem za granica wcale ale to wcale sie nie ciesze... po prostu sie boje... Po pierwsze rwania zebow i bolu zwiazanego z zalozeniem i noszeniem aparatu . \po drugie tej calej okrutnej histeroskopii. Po trzecie wyniku z rezonansu magnetycznego przysadki mozgowej. po czwarte tej calej okrutnej histeroskopii a po piate wynkiu... -po laparoskopii........ Bo o bedzie jak moja macia kompletnie sie nie nadaje na ciaze???? Dzis przeprowadzilam z mezulem rozmowe na ten temat - chce zebysmy byli przygotowani na taka ewentualnosc...wiem wiem ze ogarnia mnie pesymizm.. ale jak btyc optymista kiedy ciagle nie wychodzi i kiedy zamast na wakacje czlowiek blaka sie po lekarzach i zabiegach tracac krocie na badania i lekarzy....
a co u was??? jakies nowinki ? jakies fasolki alebo bobaski na swiecie sie pojawily??

Do góry