reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czekam aż mi sie skończy..szefo przeleje kasę na konto i idę...ale tym razem nie będę zgrywac głupiej dziewczynki (często tak robię by wyjśc na swoje >:D) bedę pyskata i powiem co trzeba...a co! ;) :laugh:

reklama
czekam aż mi sie skończy..szefo przeleje kasę na konto i idę...ale tym razem nie będę zgrywac głupiej dziewczynki (często tak robię by wyjśc na swoje >:D) bedę pyskata i powiem co trzeba...a co! ;) :laugh:

Hi dziewczyny musiałam trochę ożywienia na wątek wprowadzić.......... :laugh: ;D :laugh: ;D

Nawet nie wiedziałam,ze te owulacyjne testy tak rzeczywiscie pokazują ten pik LH. tylko kto to wie kiedy ta owu-???
No ale za trzymanie kciuków dziękuję i co ma byc to będzie.
JA juz nauczyłam sie z dystransem podchodzić... ::)

MAdziulka moze idź jeszcze do jakiegoś gina zebyś juz miala komfort psychiczny.

To-la ciążowe u mnie niestety II nie pokazują :( :mad:

Hi dziewczyny musiałam trochę ożywienia na wątek wprowadzić.......... :laugh: ;D :laugh: ;D

Nawet nie wiedziałam,ze te owulacyjne testy tak rzeczywiscie pokazują ten pik LH. tylko kto to wie kiedy ta owu-???
No ale za trzymanie kciuków dziękuję i co ma byc to będzie.
JA juz nauczyłam sie z dystransem podchodzić... ::)

MAdziulka moze idź jeszcze do jakiegoś gina zebyś juz miala komfort psychiczny.

To-la ciążowe u mnie niestety II nie pokazują :( :mad:

dziewczynki powiedzcie kiedy najlepiej robic testy owulacyjne w jakich dniach i jak to działa tzn czy jak test pokazuje wynik pozytywny mto czy od razu zaczynac staranka czy kedy ??? niegdy ich nie uzywałąm, i jestem zielona co i jak !!! a teraz to raczej tak z ciekawosci ale anóz sie uda heheh pozdrawiam asia

dziewczynki powiedzcie kiedy najlepiej robic testy owulacyjne w jakich dniach i jak to działa tzn czy jak test pokazuje wynik pozytywny mto czy od razu zaczynac staranka czy kedy ??? niegdy ich nie uzywałąm, i jestem zielona co i jak !!! a teraz to raczej tak z ciekawosci ale anóz sie uda heheh pozdrawiam asia

witam Wszystkie Kobitki :)

Anusia no to wprowadziłaś ożywienie do wątku :laugh: oj! obyś wykrakała.. ;D życzę Ci tego z całego serca!

Moniś to jak już się porozbijali w rytmie techno, to niech teraz się ładnie zagnieżdżą.. ;) w każdym razie już nie boli tak bardzo ;)

Madziujka bądź dzielna u gina! ;D

anusieńka pisze:
Oluś gratuluję po cichu awansu!!!
Anusia dzięki Kochana, ale chyba awansu nie będzie..mimo wszystko rozglądam się za nową pracą..no chyba, że będę w ciązy to zostanę w tej :laugh:

Pchełko poczytaj sobie: http://www.testyowulacyjne.pl/ tu troszkę jest :)

reklama
witam Wszystkie Kobitki :)

Anusia no to wprowadziłaś ożywienie do wątku :laugh: oj! obyś wykrakała.. ;D życzę Ci tego z całego serca!

Moniś to jak już się porozbijali w rytmie techno, to niech teraz się ładnie zagnieżdżą.. ;) w każdym razie już nie boli tak bardzo ;)

Madziujka bądź dzielna u gina! ;D

anusieńka pisze:
Oluś gratuluję po cichu awansu!!!
Anusia dzięki Kochana, ale chyba awansu nie będzie..mimo wszystko rozglądam się za nową pracą..no chyba, że będę w ciązy to zostanę w tej :laugh:

Pchełko poczytaj sobie: http://www.testyowulacyjne.pl/ tu troszkę jest :)

Do góry