reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eeeech .. u mnie doopa :-:)-(
temperatura juz systematycznie od 2 dni mi spada i dzisiaj plamienie lekkie sie pojawiło :-(
czyli kicha ...
mam nadzieje ze jutro lub w pon. @ przyjdzie i nast. znów cykl działamy..

jeszcze nadzieja w Mumie :-)

kok.o :cool:
cholera by to wziela..no ale kochana glowa do gory!!

czekamy co u Mumy wyjdzie.

a przede mna dwa dlugie tygodnie czekania jeszcze :confused:

Hej,

Ja na minutkę.
kok.o - :-( , a miałaś spać w skarpetach ...;-) A może jeszcze wzrośnie temp ?? Dopóki nie ma jej to nic nie wiadomo.

U mnie narazie 37 st. ale się nie nastawiam bo to dopiero 25 dc.. Mnie spada w 27-28 dniu , czasem jest to dzień @.
Jutro rano zatestuję i zdam relację..
Brzózka - teraz przed Tobą czas schizy ;-) Się nie krępuj, przejdziemy przez to razem ;-)
Pozdrawiam Was sobotnio :tak:

Muma to wszystkie kciuki teraz dla Ciebie!!!

nas zasypalo dzis okropnie.
nie wlaczylam reduktora i nawet na 4x4 utknelam. ale udalo mi sie wlaczyc reduktor i zjechalam na pole i jakos dojechalam.
ale zima rozkrecila sie na calego :wściekła/y:

w dodatku dzis musialam uspic baranka. zachorowal juz jakis czas temu. leczylismy go, ale niestety sie nie udalo.
umierał mi na rekach a weterynarz zaden nie chcial przyjechac. Malo tego, jak chcialam pojechac to nikt mnie nie chcial przyjac bo sobota..a jeden za powod odmowy pomocy podal.... KOLĘDĘ!!:szok: nie ma co, niezly katolik...
W kazdym razie znalazlam w koncu milą panią doktor do ktorej pojechalam uspic biedaczka :(

smutny dzien.
trzymajcie sie cieplutko
i rano koniecznie prosze wiesci od Ciebie Muma

Hej,
Mój test = 1 kreska i nawet cienia cienia cienia drugiej :baffled: Ostatni raz testowałam przed terminem @.
TEmp. w górze...
Brzózka - biedny malutki baranek...
Miłej niedzieli.

Muma ja wlasnie weszlam tu rano i jak zobaczylam ze nic nie napisalas to az balam sie pytac
mam jednak nadzieje ze jest poprostu za wczesnie na test :)

rowniez milej niedzieli Wam wszystkim

hej
Muma dzisiejsza krecha nic nie znaczy. mamy dopiero 26dc wiec jest wczesnie. Jak masz temp. w gorze to czekamy dalej :-) Czyli nadal jestes jeszcze w ciazy ;-):-D

U mnie test dzis tez negatyw- zrobilam tak, dla formalności, bo obiecałam;-):-), choc wynik znałam z góry;-)
temp taka jak wczoraj, czyli niska ,ale nie runela w dół jeszcze, brzuch mnie boli i syski... mam nadzieje ze jutro @ bedzie(a nie za tydzien czy cholera wie kiedy);-) Zakupie sobie dzis desperados i zaleje niepowodzenia;-)

Brzózka współczuje przeżyć z barankiem:-(. Ja zawsze smierc swoich zwierzakow traktowałam prawie jak smierc czlowieka, ciezko . To w koncu czlonkowie rodziny. Przytulam.

pozdrowionka dziewczynki:happy2:

reklama
Do góry