reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dziewczyny, ta dzisiejsza 1 krecha nic nie znaczy. Czasami w dniu planowanej @ ta druga jest baaardzo blada! Ja tam cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pojutrze będzie 2 krecha widoczna!!!
Brzózka ja w takiej sytuacji ryczałabym jak bóbr!!!

reklama
Dzięki Dziewczynki,
Z WAmi od razu raźniej,
To głupota robić te testy wcześniej, raz, że to niekoniecznie musi wyjść a dwa, ze potrafi wyjść a @ przyjść potem i dopiero smutek ... Już więcej nie będę, obiecuję :tak:
My wróciliśmy od Babci z obiadu, jestem tak objedzona, że dziś już tylko herbatka.
Niestety muszę popracować, kontrola tuż tuż niestety.
katiuszka, zuzanka - where are you ???
Zimowe niedziele są do bani, nie ?
Mimo to miłego wieczorku :-)

Witajcie,

U mnie temp. dalej wysoko ale już w brzuchu czuję takie charakterystyczne "coś" i na pewno jutro spadnie temp i przylezie @.. A śnił mi się dzisiaj test ciążowy tak bardzo dodatni i wyjrzałam przez okno i kwitły moje forsycje . Kwiecień ?:-) Pewnie, że nie styczeń;-)
Przełożyliśmy tą kontrolę na przyszły tydzień także mam jeszcze trochę czasu. I tak spanikuję za parę dni ale narazie jakoś się trzymam.
Trochę się martwię tymi prognozami, którymi straszą, mrozy -20 stopni, już się odzwyczailiśmy od tego ,prawda ? Brrrr, i zwierzaki biedne, ech...
Miłego dnia :tak:

hej :-)
Muma to dobrze, ze jeszcze w tym tygodniu do więzienia nie idziesz;-):-D
A forsycje przy takiej zimie jak ta to pewnie na poczatku lutego juz beda kwitły:-) (a jak bedzie z tymi mrozami.. pożyjemy, zobaczymy)

u mnie @ powolutku sie dzis rozkreca, cykl miał 26dni- hmmm takich to miałam w zyciu ze 3... ale to dobrze, ide na ilość ;-):-D

pozdrowionka

zadnymi mrozami ne straszyc...

u nas pogoda marcowa, pochmurno i snieg z deszczem.
Muma ciagle trzymamy kciuki za Ciebie slonko!!
a do wiezenia jak pojdziesz to zabierz laptop :-):-) bedziesz miala duzo czasu na pogadanki :-D

Hehehe, laptop i spoko mogę sobie posiedzieć do wiosny ;-) Oj, ale bym się wyspała.... odpoczęła od tego codzienniego zap..
Na co dzień wstajemy 5.30, po pracy jeszcze dziadkowie, mama, szkoła, różne sprawy, wieczorami to padam czasem na ryjek.
No niestety coś mi tam "łazi " po tym brzuchu, co będzie to bedzie. Wiecie ze mną, z nami to generalnie przy tej armii jaka jest to byłby cud jakiś, choć jak wiadomo cuda się zdarzają. A wiecie dziś na sąsiednim forum znów dwie zafasolkowały..
Musimy przełamać tą złą passę :-)
kasia.natka - gdzie Cię wsysło z fluidkami ??

Oby Brzózka - oby ale to takie nierealne po tych 8 miesiącach, że naprawdę trudno by mi było uwierzyć:-)
Jeszcze w pracy mamy wszystkie 3 razem @ i jedna już dostała dzisiaj :baffled:

Witajcie Kobietki!!!
Ja Was czytam cały czas, tylko z pisaniem gorzej,bo humor do du..y:-( Staranka zawieszone na czas nieokreślony...mam dość, serio mówię! Nie chodzi mi, że mam dość staranek, tylko mojego M., to jest juz 3 raz jak mi zawalił przez kolezków dni płodne, a bardzo dobrze wiedział, że właśnie mi się zaczęły. To ja po badaniach latam, witaminy kupuję jakie tylko są, a on ma to wszytsko gdzieś?!!! To ja już nie będę go prosić, upominać, przypominać...muszę się dokładnie zastanowić czy warto...:wściekła/y:
Nie wiem, może mi przejdzie do następnego miesiąca, ale wątpię. Jutro mam badanie tego piątego hormonu, do tego zrobię sobie tarczycę. Przynajmniej będę wiedzieć czy to jest ok, a on niech robi swoje albo i nie. Miało być jak w tym miesiącu nic nam się nie uda, a moje wyniki będą ok, to on od razu miał iść swoją zrobić, no ale jak nie było przytulanek, to pewnie stwierdzi, że jeszcze nie wiadomo czy on ma iść, więc nawet się nie odzywam, niech robi co chce. W ogóle w domu kiepsko, nie odzywam się już od środy, tzn. tyle ile muszę. Tak się zawzięłam, że coś mi się wydaje, że długo to potrwa.

muma, trzymam kciuki za Ciebie!!! no musi się w końcu którejś udać!!! a że Ty jesteś piewsza w kolejce, to od Ciebie musi się zacząć!!!! następna kok.o, a potem chyba brzózka w kolejce, ani@k, i zuzanka, a ja może za Wami, jak mi się mój M. poprawi.
Mimo, że zawiesiłam staranka, to będę tu zaglądać, bo chyba bym zwariowała sama z tym wszystkim!!!! no i muszę być świadkiem nowych fasolek!!!!!!:-)

reklama
kasia.natka - gdzie Cię wsysło z fluidkami ??
jestem jestem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oby Brzózka - oby ale to takie nierealne po tych 8 miesiącach, że naprawdę trudno by mi było uwierzyć:-)
Jeszcze w pracy mamy wszystkie 3 razem @ i jedna już dostała dzisiaj :baffled:
kochana mi też to zajęło 8 m-cy :tak:
katiuszka współczuję tego kryzysu i mam nadzieję że szybko dojdziecie do porozumienia &&& i za jutrzejsze badania &&&
Ani@k piękny avatar :tak:

Do góry