reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasia.natka no właśnie zastanawiam się i zastanawiam...i sprzątanie zacznę chyba...dopiero w lutym :tak:DZIĘKI WIELKIE za fluidki!!!! Już mam w garści;-)

reklama
Hej Dziewczynki,
Ja dzisiaj ledwo żyję, właśnie się dowiedziałam, że mam kontrolę w przyszłym tygodniu masakryczną w firmie, nie wiem jak to przeżyję. Osoby, które się tym zajmowały już nie pracują i wszystko zostaje na mojej głowie.:-:)-(
Brzuch mnie rozbolał od razu i jest mi słabo. Należę do osób, które jak je zatrzymuje patroli policyjny myślą, że idą do więzienia do końca życia...;-)
Jednym słowem &&&&&&&&&&& dla wszystkich a ja postaram się cos od czasu do czasu skrobnąć, na pewno w niedzielę po teście. Kurczę jakby wyszedł to mogłabym uciec na zwolnienie, ech... marzenia.

Ani@k jestem dumna z twojego planu na sprzątanie :-D
Muma spokojnie bo przecież i tak nic nie poradzisz, jakoś przeżyjesz a najlepiej łap fluidki i zmykaj na to L4 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Brzózko dla ciebie podwójne kciuki i fluidki bo i za II i za psinkę &&& &&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a przesyłkę dziś nadaję :*

wrocilam od weta.
kosc niestety sie zle nadbudowuje. jest dwa razy grubsza niz powinna. no nic walczymy dalej.
powiedzial ze szansa na wyleczenie ciagle jest. potrwa to tylko kilka miesiecy ;/
ale dopoki jest szansa nie poddajemy sie.

mnie dzis bardzo brzuch boli, chyba mam owu..
trza sie dzis postarac.

dziekuje kochana za przesylke. bede czekala!! :)

Brzózko ja nadal wierzę że z psiakiem będzie dobrze &&&
a co do przesyłki to właśnie miałam ci pisać że taką fajną niespodziankę mi dziś zrobili i zamknęli pocztę o 14:00 więc wyślę jutro rano

Hej,

Obiecuję, że w weekend zrobię Wam zdjęcie fasoli "na szczęście", póki co nie mam siły, wpadam do domu, coś jemy i normalnie na stojąco zasypiam. Nie przypisuję tego jednak objawom, po prostu trochę za dużo się ostatnio dzieje w moim życiu. W tym miesiącu to nawet nie mam takiego typowego PMSu, pewnie za mało się nad nim skupiam;-)
kok.o - a jak u Ciebie ?? Testujemy w niedzielę, nie za wcześnie to będzie ?
Brzózka - &&& za psinka, niech zdrowieje szybciutko, zaraz wiosna i musi mieć siłę rozrabiać.

Ściskam mocno wszystkie duże dziewczynki i jedną małą (w brzuchu u kasi.n)

Tak , chociaż nie wiem czy to nie za wcześnie, w niedzielę dopiero 27 dc...
Ale, z drugiej strony, testów u mnie dostatek to co się mają marnować ;-) A jakby mi tak wyszło.... to pierdziele moją kontrolę i już mnie tam nie ma....:rofl2:

reklama
czesc babki :-)
Muma nie denerwuj sie, bedzie dobrze z tą kontrolą, dasz rade. W koncu nie Ty pierwsza i nie ostatnia musisz sie tlumaczyc przed jakimis urzedasami. Wiem ze to w chol..re roboty,wszystkie papiórki sprawdzaja no i stres czy wszystko w nich ok , ale mówie BEDZIE DOBRZE!

a z testami.. hmm... moze i troche za wczesnie ale i tak zrobie w niedziele:-) mam ich duzo wiec, tak jak mówisz, co sie beda marnować ;-):-D
Ja tez jakos PMSu nie czuje, zwykle juz brzuch mnie pobolewal, syski tez (teraz tylko troche je czuje...) Ale castagnus wcinam a on łagodzi tego typu atrakcje, wiec pewnie on tak działa :-)

P.S eeech ta sugestia :-D popijam sobie kawke, wlazłam na forum,poczytałam i co??? i oczywiscie hehe kawa jakos mniej mi smakuje... :-D mózg jednak to potęga, wszystko nam wmówi hehe:-D

Ostatnia edycja:
Do góry