reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dziewczynki czy was też wykańcza ta pogoda? ja już na prawdę wolę mega zimę niż tą szarówkę :wściekła/y: głowa mi pęka ...
lumina pamiętaj że na nas zawsze możesz liczyć :tak:
zuzanko informuj nas na bieżąco!
Muma czasem kiedy najmniej się spodziewasz...
Brzózko gdzie jesteś?!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla was kochane do podziału żebyście nie myślały że zapomniałam

reklama
Dzięki kasiunia, biorę niebieskie !!! :-):-):-)
Oj żeby to tak było jak piszesz ...
A co do zimy, to ja jednak podziękuję. W zeszłym roku poodśnieżałam już za 5 lat z góry razem z M ;-)
Jak tam Malutka ? :-) Rozrabia ?:-) Ucałuj ją od cioteczki :happy::happy:

poczytałam trochę na innym forum o chorobach kręgosłupa i ciąży i trochę mi lepiej ale chyba najgorzej wpływa na mnie brak ukochanej osoby u boku , bo jestem sama jak palec z tym problemem oczywiście forum daje jakieś wsparcie ale to nie to co pomoc ukochanego

Muma zniesiemy nawet odśnieżanie w zamian za lepsze samopoczucie no i niech wymrozi komary i wirusy bo nas latem zeżrą :baffled:
co do maleństwa to sporo się rusza ale ani mi w głowie narzekać na to, wręcz przeciwnie - to najcudowniejsze uczucie na świecie :happy: a buziaki oczywiście przekażę od e-cioci i dziękuję
lumina staram się wczuć w twoją sytuację pod względem braku drugiej połówki przy boku i wierzę że jest ci ciężko, zwłaszcza jak wiele innych rzeczy się nie układa ale teraz takie są czasy że ludzie często żyją na odległość bo jeździ się za pracą...ehh...bez tego mało kogo stać by było na dzieci...musimy być silne bo myślę że facetom w rozjazdach też nie jest lekko i fajnie ale czują się w obowiązku więc należy im się nasze wsparcie i uśmiech gdy wracają

witajcie Kobietki!!!
Co Wy mówicie o jakiejś zimie???:baffled: u mnie dziś 12st. słońce świeci, wiosna całą gębą:szok::-D tylko, żeby się nie pochrzaniło tak do końca i zima nie przypomniała sobie o nas gdzieś tak np. w marcu, kwietniu...No ale nie ma co narzekać, tym bardziej, że nie mamy na to wpływu.
lumina, trzymaj się Kochana!!! wiem, że samym gadaniem nic nie pomożemy, ale może chociaż troszkę Ci się ulży jak poczytasz sobie, że wszystkie życzymy Ci jak najlepiej!!! czasem ma się doła, wszystko dookoła przegniata,nie raz ma się myśli, że to wszystko bez sensu, że nie ma wyjścia itp. Ale ten świat jest tak dziwnie skonstruowany, że nie ma siły, żeby ciągle było źle i pod górkę, kiedyś musi być lepiej!!!!! Wiem, że wolałabyś, żeby Twój M. był przy Tobie, ale skoro musi pracowac a ma taką pracę, że wyjeżdza, to jak Ci jest ciezko w tych chwilach, to może spróbuj jakoś sobie to tłumaczyć, że np. inne dziewczyny, których faceci nie mają pracy, chetnie by się zamieniły, żeby tylko była praca. Albo np. jak moja szwagierka, ona dużo by dała, żeby w końcu uwolnić się od swojego M. on ciągle jest w domu, niby pracuje, ale jest sam dla siebie szefem, to wraca wcześniej od niej i ona narzeka, że nie ma kompletnie prywatności, że wiecznie jest z nim, nawet nie może pierdnąć bez niego!!!! :-D:-D to są jej słowa haha No ale taka jest prawda. I tak źle i tak niedobrze...Ja w każdym razie życzę Ci, żeby Ci się wszystko ułożyło tak jak chcesz i przede wszystkim zdrówka i dobrego samopoczucie!!! Uszy do góry!!!!!

muma, to piszesz, że nie poszłaś na monitoring...A ja czekałam na zdanie relacji co i jak. Ja się też miałam wybrać w tym miesiacu, ale postanowiłam, że poczekam na wszystkie wyniki i dopiero wtedy z nimi pójdę. Chyba tak będzie lepiej, jak zobaczy badaia to może sam powie co dalej robić itp.

kasia.natka, dzięki Kochana za świeżą porcję fluidków!!!! zgarniam te niby różowe (czyt.czerwone) na dziewczynkę:tak::-) A jak ząb??? uspokoił się już??? No to pani dentystka rzetelnie Cię poinformowała o sposobie leczenia zębów u ciężarnych..."normalnie"...dużo wyjaśniła:angry:
Ja jak słyszę, że ktoś odpowiada na coś , że "normalnie" to od razu przypomina mi się moja szkoła podstawowa, kiedy mój kolega, taki troszkę słabszy w nauce zapytany przez nauczycielkę matematyki, straszną siekierę jak się dzieli ułamki....zastanowił się chwilkę i odpowiedział "nie wiem, ale chyba normalnie" :-D do dziś pękam ze śmiechu jak sobie przypomnę jej minę:-D:-)

brzózka, jak tam piesio??? no a co u Ciebie???

zuzanko, jak tam sprawy z @ się mają???? długo już....hmmmm mam nadzieję, że coś się z tego wykluje!!!! trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Zastanawiam się gdzie to uderzyć na te badania tarczycy, mam do wyboru państwowo czyli za darmo, ale więcej zachodu, zwalnianie się z pracy itp, albo prywanie w pol. laboratorium czyli płatne, ale szybko, za jednym razem piąty hormon i tarczyca. Spróbowałam dziś popytac się w państwowej przychodni, masakra jakaś!!! pytałam się w jakie dni pobierają krew do badań, bo chcę wiedzieć czy jest sens w ogóle iść po skierowanie, skoro może mi dzień nie odpowiadać. No ale taka informacją przerosła panią w recepcji, nie może mi udzielić takich info najpierw umówić się na wizytę, dopiero potem podadzą mi temin poboru krwi. A pierwsza wolna wizyta za tydzień w środę. To ja chyba podziękuję. Denerwuje mnie to zwlekanie, przerzucanie z jedej do drugiej, chyba poczekam jednak do 24 stycznia i tak wtedy wezmą mi krew na progestyron, to od razu zrobię i na tarczycę. Trudno, zapłacę ale przynajmniej wynik będzie za 24 godz. Oj, angielska służba zdrowia....:wściekła/y::no:

hej dziewczyny

ja bez zmian @jak nie było tak nie ma ,obliczyłam dokładnie dni i dzisiaj dopiero mam 34 dc więc spoko dostanę @ ,ale mnie wnerwia to czekanie jeszcze dzisiaj wróciłam z roboty i opieprzyłam wszystkich w domu z M się nie odzywam..taki mam humor i nastrój ....lepiej nie podchodzić
katiuszka nie przejmuj się w Polsce jest służba zdrowia beznadziejna,ja dlatego chodzę do wszystkich lekarzy prywatnie ......
Muma trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& oby się udało

i chyba ja przez to pogodę dostaję nerwicy ..........wrrrrrrrrrr:baffled:
kasia.natka podbieram małą cząstkę fluidków .....:confused:
Brzózko ???

katiuszka u mnie na razie z zębem cisza...a tą informację od dentysty że "normalnie" to usłyszała kok.o ale w zasadzie to nie bardzo jest co więcej na ten temat mówić bo jak trzeba to się leczy i już tylko z rtg jest problem a co do służby zdrowia to wszędzie, w każdym kraju ma ona swoje plusy i minusy i nic na to nie poradzimy

kasia.natka oby nie bolał ,bo nie ma chyba takiego bólu okropnego jak zęba :baffled:
czy któraś miała takie swędzenie piersi....mam jakąś masakrę ............no jakbym się nie myła z tydzień tak mnie swędzą :crazy::wściekła/y:

reklama
zuzanka - :-):-):-) podczytałam forum w telefonie ale aż musiałam kompa włączyć ażeby napisać Ci, że ja to miałam !!!
Wiesz kiedy ? 12 lat temu,jakoś w 5 tygodniu aaaaaaaaaaaaaaaaa:happy2::happy2::happy2: Kochana, weź się nie wygłupiaj zrób sobie betę rano, może jakaś luteinę czy coś musisz pobrać, no plissssssssss, a ja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka - no nie dałam rady z monitoringiem, nie chcę Wam tu truć ale mam sytuację rodzinną bardzo trudną, wszyscy oprócz M i córci kwalifikują się z jakiegoś powodu do szpitala, także niestety problemy z psychiką... I szczerze powiem, że powoli tracę nadzieję na znalezienie jakiegoś rozwiązania,
Całuję wieczornie.

Do góry