reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

echo się niesie, tak tu pusto ! :szok:
to ja zagadam ;-):-) :

u mnie nadal @ brak :-( ech ... kto by pomyślał, że tak bede jej wypatrywać! :-D niby sie juz jakby zapowiadała i .... doopa :crazy:

A ja właśnie wróciłam z ZUMBY!! czaaaad!!:-D
Pierwszy raz byłam, myliłam wszystkie kroki, ruszałam się jak sztywny kołek, ale i tak było suuuuuuuper! Wyszłam spocona jak mysz , ale jaka energia!!:-D:-D POLECAM babeczki!!! jak chcecie sie doenergetyzować i dawkę endorfin zaliczyć , jak macie jakiś klub w zasięgu, to zumba jest w sam raz :-D Mozna sobie poszaleć:-)
I inne podskoki też zresztą:-D
pozdrowionka energetyczne!! :-D

(ciekawe, na ile mi tej energii starczy.... pewnie za jakieś 2 godziny baternie mi padną ;-):-) )

Edit:
o, katiuszka mnie wyprzedziła :))))))

Ostatnia edycja:
reklama
Katiuszka, to taki rodzaj tańca czy cóś... wygooglaj sobie ;-) ,do fajnej muzyki, aż same kończyny sie ruszają :-D
A to ciekawe:-) Muszę sobie poczytać, bo serio pierwszy raz słyszę o czymś takim. A ja z dziećmi cały dzień to mam taką ZUMBĘ, że po powrocie to nie wiem jaka by musiała być muzyka, że mi się kończyny poruszyły:-D:-D:-D

Hej Dziewczynki,

katiuszka - już mocno trzymam kciuki za Ciebie, myślę, że takie przytulanie ma największy sens, mam nadzieję, że się udało :-)&&&&&&&&&&&&& Mnie też w tym miesiącu strasznie bolały obydwa jajniki, ja myślę, ze się mocno zaktywizowały po ziołach. Zoabczymy dziś o 10ej bo idę na to USG żeby podejrzeć czy pękł i czy wszystko OK.
kok.o słyszałam o tej zumbie, kiedyś chodziłam też na podobne zajęcia, teraz też niestety mam swoją zumbę w postaci rocznego owczarka niemieckiego i to z nim muszę poskakać i to codziennie.. Ale jest kochany, póki co to mój jedyny synek ;-)
Brzózka super że już wszystko oki :-)
Ciekawe co z luminą ?? Bo, że zafasolkowane nie zaglądają to jestem w stanie zrozumieć :tak:
Pozdrówka.

Hej dziewczyny,
Mam nadzieje ze dobrze sie czujecie,ja zmarzlam ciut dzis bo zimowej kurtki jeszcze nie wyciagnelam a okazalo sie ze bylo -1'C jak jechalam do pracy.... ale juz pije ciepla herbatke:)
Dzis po 15 mam wyniki drugiej bety.... oj mam nadzieje,ze urosla odpowiednio od poniedzialku....
Poza tym ok,wczoraj narobilam ze 3 rodzaje nalesnikow i krokietow (z pieczarkami,ze szpinakkiem i na slodko z bialym serem)- nie moglam sie zdecydowac na jakie mam ochote:) a w rezultacie zjadlam pol pieczarkowego i mialam dosc! Hehe kosmos:p

Milego dzionka laseczki!

Ja sie troske przenioslam na forum "czerwiec 2012",ale tu tez bede zagladac by was dopingowac:) bo wierzcie mi.... to piekny stan....

reklama
nanulika - miło, że wpadłaś :-) to czekamy na info o becie, na pewno pięknie urosła :tak: U nas też dzisiaj rano było zimno, ale miło, że weekend ma być piękny :-)

Do góry