reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
może nie ustąpiła ale jej mniej jakoś.... czuję się dobrze, czasem jakieś skurcze w podbrzuszu ale @ dalej nie widać i plamień nie ma.... więc może zagnieździ się ta fasolinka we mnie:) od rana dzisiaj projekty kończę, więc komp aż pali się w rękach:)
jutro za to meblarze kończą u nas montaż mebli w kuchni.... też będzie co robić jak sobie pójdą:)

a póki co wzięłam się za chwilowe gotowanie pomidorówki:)

PS ciekawe czy fasolki lubią pomidorową:)

może nie ustąpiła ale jej mniej jakoś.... czuję się dobrze, czasem jakieś skurcze w podbrzuszu ale @ dalej nie widać i plamień nie ma.... więc może zagnieździ się ta fasolinka we mnie:) od rana dzisiaj projekty kończę, więc komp aż pali się w rękach:)
jutro za to meblarze kończą u nas montaż mebli w kuchni.... też będzie co robić jak sobie pójdą:)

a póki co wzięłam się za chwilowe gotowanie pomidorówki:)

PS ciekawe czy fasolki lubią pomidorową:)

A ja dziś mam ogórkową:-) lubię taką kwaskowatą zupkę na przeziębienie. A jakie fasolki lubią zupy...nie mam pojęcia, ale jak są domowe i smaczne to chyba wszystkie podejdą:-D

hehe, pewnie tak:)
a ja po mamie mam chba uwielbienie do gotowania:)
nie uznaję torebkowych dań;)
co domowe, to domowe..... yummie!!!

no to pomidorówka gotowa, mieszkanko posprzątane....
czas się wziąć za testy,ktoś zna jakiegoś bata na mnie co zmobilizuje mnie wreszcie do skończenia prawa jazdy?:p

a co tu taka cisza od wczoraj? :)

Ostatnia edycja:
hop hoooop! :-)
zyjecie?
ja dzisiaj pracowałam :-(, więc dla mnie ten weekend dopiero sie zaczyna:)

Ha! mam juz wszystkie wyniki badań, no i jestem zdrowiutka:-D, zadnych świnstw nie podłapałam, tarczyca OK , autoimmunologia tez, jedynie toczeń mnie troche martwi, bo jest prawie na granicy słabo pozytywnego wyniku...ale ujemny...hmm
Chłop mi mówi zebym juz nie robiła badań zadnych, bo chyba nigdy w zyciu nie byłam tak szczegółowo przebadana:-D, a ja chcialam jeszcze hormony w cyklu zrobic... no i nie wiem, czy nie przesadzam:eek:

no to miłego wieczorka :)

witam bardzo porannie :-) ja niestety zbieram się do pracy :-(
kok.o jak czujesz taką potrzebę to się badaj, przynajmniej będziesz pewna że wszystko ok :tak:

miłego dnia :*

Witajcie Dziewczynki,
Niby ładna niedziela, super pogoda, spokój, cisza a ja już wszystko posprzątałam, ugotowałam i dalej nie wiem co zrobić ze sobą - jakieś takie nerwy mam - będę chyba włosy farbować...
Poczytałam wczoraj o tych naszych z M wynikach w necie i już wiem, że nie powinnam była tego robić,
W tym tygodniu mamy resztę wyników a 24go wizytę...
kok.o super , że badania dobrze wyszły, jesteś teraz na pewno spokojniejsza..Już trzymam kciuki za następny miesiąc &&&&:-)
Kto teraz pierwszy zaprezentuje dwie kreseczki ?? Proszę się przyznawać ;-)
Życzę Wam Wszystkim spokojnego wieczoru,

Witajcie Dziewczynki,
Niby ładna niedziela, super pogoda, spokój, cisza a ja już wszystko posprzątałam, ugotowałam i dalej nie wiem co zrobić ze sobą - jakieś takie nerwy mam - będę chyba włosy farbować...
Poczytałam wczoraj o tych naszych z M wynikach w necie i już wiem, że nie powinnam była tego robić,
W tym tygodniu mamy resztę wyników a 24go wizytę...
kok.o super , że badania dobrze wyszły, jesteś teraz na pewno spokojniejsza..Już trzymam kciuki za następny miesiąc &&&&:-)
Kto teraz pierwszy zaprezentuje dwie kreseczki ?? Proszę się przyznawać ;-)
Życzę Wam Wszystkim spokojnego wieczoru,

no to pochwalę się swoimi bladziochami....

IMAG0449.jpgIMAG0451.jpg

reklama
nanulika dzięki za piękne kreseczki :-) Ale Ty juz kochana jesteś jako zafasolkowana, bardziej chodziło mi o nasze staraczki :-) Ty to już odpoczywaj, czekaj na USG i wizytę , trzymam kciuki za spokojną ciążę :tak:&&&&&&&

Ale dziś zima, co ?? Pierwszy raz w tym roku skrobanie szyb było, brrrr.. A ja wpadłam na genialny pomysł, już nie wiem czy Wam to mówiłam. I tak w tym miesiącu przerwę mam, ale skoczę na monitoring 1 raz żeby sprawdzić czy pęcherzyk pękł (może miesiąc temu to był incydent ? ) i nie powiem wcale lekarzowi, że chcę to sprawdzic , po prostu powiem, że chcę podejrzeć ;-) I mam nadzieję, że powie - ale tu już pęcherzyk pękł proszę Pani....:szok:
Miłego Dnia Dziewczynki :-)

Do góry