katiuszka79
Fanka BB :)
nanulika, dzięki za kciuki!!!! a jak Ty się czujesz? biegunka ustapiła???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może nie ustąpiła ale jej mniej jakoś.... czuję się dobrze, czasem jakieś skurcze w podbrzuszu ale @ dalej nie widać i plamień nie ma.... więc może zagnieździ się ta fasolinka we mnieod rana dzisiaj projekty kończę, więc komp aż pali się w rękach
jutro za to meblarze kończą u nas montaż mebli w kuchni.... też będzie co robić jak sobie pójdą
a póki co wzięłam się za chwilowe gotowanie pomidorówki
PS ciekawe czy fasolki lubią pomidorową![]()
Witajcie Dziewczynki,
Niby ładna niedziela, super pogoda, spokój, cisza a ja już wszystko posprzątałam, ugotowałam i dalej nie wiem co zrobić ze sobą - jakieś takie nerwy mam - będę chyba włosy farbować...
Poczytałam wczoraj o tych naszych z M wynikach w necie i już wiem, że nie powinnam była tego robić,
W tym tygodniu mamy resztę wyników a 24go wizytę...
kok.o super , że badania dobrze wyszły, jesteś teraz na pewno spokojniejsza..Już trzymam kciuki za następny miesiąc &&&&:-)
Kto teraz pierwszy zaprezentuje dwie kreseczki ?? Proszę się przyznawać ;-)
Życzę Wam Wszystkim spokojnego wieczoru,