reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

lolitka200 jak się czujesz ??? :-) dzidziol ma już 5 cm, kawał dzidziola;-) Wrzuć nam tu troszkę fluidków please.........:blink:

reklama
Kasia.natkka moja temp. w porównaniu do Twojej to pikuś!!! Myślę że pokażesz nam II!!!&&&
Muma, Zuzanka &&&&&&&&&!!!!
Lumina Muma ma rację. Armia najważniejsza ;-)
Katiuszka witaj! trzymam kciuki za II...30 już niedługo :tak:ja biorę folik, skończyłam żelazo i muszę dokupić magnez..co do objawów, każda kobieta przechodzi inaczej całą ciążę. Ja podobne objawy (lub nawet książkowe miałam od początku starań). Może Ty przechodzisz w taki sposób, ze możesz już zarazac ciążą. Wiesz gdzie masz zarażać - na tym wątku!!!
Malami witaj! Świetne podejście, zaprocentuje owocnym bocianem &&&!!!

Wszystkim Wam przesyłam Słońce, u mnie jest prawie jak letni (lipcowy) dzień. Nie odważyłabym się opalać, ale Słonkiem się cieszę. Miłego dnia życzę :-)

hej kochane,
Katiuszka,Malami witamy ;-)

u mnie słoneczko dzisiaj dla odmiany aż się wstać chciało ,przesyłam duużo słoneczka i pozytywnej energii dla Was moje drogie,ja dzisiaj wstałam w dobrym nastroju,i mam nadzieję,że taki się utrzyma długo ;-)
Katiuszka II kreseczki jak nic będą zobaczysz :-)ale jak się domyślam i coś czuję dzisiaj,że będzie nas więcej w tym roku z II kreseczkami i z dużymi betkami ;-)
Muma no to kciukasy zaciśnięte &&&&&&&Ania@k dzięki kochana

mam chęć dzisiaj na pierogi ;-)

Właśnie wróciłam z USG :-) Mój pęcherzyk urósł od poniedziałku 4,2 mm i ma 21,6 mm:-) Dzisiaj więc działamy na całego i jutro i pojutrze.... Mogę być tu rzadziej, zwłaszcza wieczorami ;-)
Kobietki testujące, proszę o II i fluidki wkrótce !!! :-):tak:

no to kochana ,21,6 to bardzo ładny pęcherzyk ;-)trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&no i do dzieła ;-):rolleyes::wink: ,a masz później wizytę na pęknięty pęcherzyk?żeby sprawdzić ciałko żółte ?

Tak, tak idę jeszcze raz w piątek, na szczęście już po pracy bo juz mi się pomysły kończą po co te moje wyjścia ciągle;-)
Wiecie, tak sobie myślę, że się przez testy może owulacyjne spóźnialiśmy ...
Pytam pana doktora czy jego zdaniem te testy dobrze działają a on mi na to, że jakby dobrze działały to byśmy się nie spotkali ;-)
Szkoda , że ten monitoring taki drogi jest...

Ostatnia edycja:
no to dobrze,że idziesz ...;-) będziesz pewniejsza no nie długo będziesz odliczać :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
drogo ,drogo ja już nie chce myśleć o wydatkach ,które znowu mnie czekają w tym miesiącu .........

zuzanko wiem, że moje wydatki to pikuś w porównaniu z Twoimi zimowiskami, mam nadzieję jednak, że się Twoim dzieciakom tam nie podoba aż tak bardzo i chętnie wreszcie pojawią się w domku :tak: Obstawiam, że na Święta już będą :-)

Ostatnia edycja:
katiuszka, malami2010 witajcie!! :-)
fajnie, ze jest nas coraz wiecej. Jest mi lzej ze nie tylko ja juz po 30... ;)

a u nas dzis cudne sloneczko :)
Muma trzymam kciuki z calych sil :rolleyes2::yes:
kasia.natka a jak Ty sie czujesz oprocz temperatury? ktory to juz dc?

reklama
Cześć Babeczki:) Oj chyba powoli wciągam się w forum. Z rana pierwsza rzecz to czytanie zaległości, a po powrocie od razu pisanko:-) Poczytałam trochę, aż mi sie lepiej od razu zrobiło, bo jak pisałam rano nastrój u mnie był nieciekway, jakas taka zrezygnowana byłam. A tu poczytałam co moje nowe znajome staraczki piszą...a piszą, ze pewie te moje objawy to fasoleczka!!! No i jak tu się smucić:-D Nooo dziś to mnie brzuch boli na maksa. Tak z lewej strony, dość nisko, nigdy wcześniej nie miałam takich bóli. Ja taka narwana jestem, że już bym test robiła, no ale za wcześnie, no i nie chce zobaczyć jednej kreseczki.

Do góry